- 29 Ocak 2008
- 478
- 0
- 54
-
- Konu Sahibi yorgun savaxsxçxix
Kızlar son faturamı görebılcegım bır yer varmı?Son endeksımı bılmedıgım ıcın hesap yapamıyorumdakafamçokkarıştı
455 geldi.doğalgaz faturası ev kiramızı geçti.eskişehirin ayazıda kötü oluyo mecbur 50-55 derecede yanıyo.gece kısıyorum.allah yardımcımız olsun.ısı yalıtımlı evlerde oturan arkadaşlar sizler ısınabiliyomusunuz?bu gidişle taşınacazda....
455 geldi.doğalgaz faturası ev kiramızı geçti.eskişehirin ayazıda kötü oluyo mecbur 50-55 derecede yanıyo.gece kısıyorum.allah yardımcımız olsun.ısı yalıtımlı evlerde oturan arkadaşlar sizler ısınabiliyomusunuz?bu gidişle taşınacazda....
Haklısın, Eskişehir'in soğuğu malum
Bize de 455TL geldi. Ama evim çok büyük. Hem içten hem dıştan yalıtımı var. Bizim siteden yalıtım yaptırmamış olan bir komşum 580 geldiğini söyledi.. Ötesini sen hesapla işte..
Eskişehir olduğu için yazmadan duramadım... Benim evim de 3 kat birden 24 saat hiç sönmeden yanıyor 4 oda mutfak banyo ve salon.... hepsi açık.. yalıtım var 50 derecede yakıyorum ama yazlık kıyafetler ile geziyoruz ev içinde.... 400 geldi bu ay...
yine yanımda ve yalıtımlı ev var bir bey yalnız yaşıyor ve tek oda ve mutfak yakıyormuş gece 24.00 te söndürüp sabah kalkınca açıyormuş ama gelen fatura 370.. anladım ki kapatıp açmak daha fazla yakıyor....
Bu arada ben ömürdeyim en soğuk yerlerden biri...