Doğal gaz faturanız ne kadar geldi?

2 ay üst üste 139 geldı
bu ayda 126 geldı
gecelerı yatarken kapatıp,sabah 7 de acıyorum kombiyi
40-50 derece arasında da bu rakam gelıyor.
cok ısınıyor muyum??? hayır sadece ev ılınıyor o kadar

çocuklarınız varmı? akşam kapatıp sabah açınca ev soğuk olmuyormu benim ufaklık sabahçı üşür die kapatamıyorum aslında akşamdan kapatmayı hiç denemedim bu ayda ölemi denesem napsam
anacım bişileri deneye deneye kış bitcek hala bi çözüm bulamadım

Hayır çocugum yok.tedavı oluyorum inş.yakında guzel haberlerımı mujdelerım burdan .kombımız bacalı korktugumuz ıcın gece kapatıyoruz kombıyı.
ama sunu ıtıraf edeyım gece usumuyoruz.battanıye + yorgan kullanıyoruz.sabahta
kalkıp lavabo, gıyınmedır kosusturmacasında usumuyoruz.üstelik en ust kattayım ve alt daırem de bos.emınım latım ve ustum dolu olsa ev daha sıcak olurdu.
sabah yuzumu yıkamak ıcın en dusuk ayarda acıyorum kombıyı aksam bız eve gelene kadar ev ısınıyor.yatarken de 11 gıbı kapatıyorum.gecen sene faturam hıc kapatmıyordum
200 cıvarı gelıyordu.bu sene en fazla 139 odedım.eger cocugunuz cok ufak degılse yatarken kapatmanızı onerırım.

biz bazen aman cocuklar usumesın hasta olurlar dıye kombıyı acıyoruz ama
benım arkadasım evde kombıyı yuksekte yakıyor artı klımayı sıcakta calıstırıyor salonda
sırf cocukları usumesın dıye 350 lira d.gaz,150 lira elektrık oduyor.
yınede bebelerı hasta oluyor.
doktoruna soylemıs cocuklar hıc usumuyor ama hep hasta dıye
doktor cocukları sıcaga cok alıstırmayın demıs
ev sıcaklıgı maksımum 22 derece yeterli demıs bu sıcaklıkta
kımse hasta olmaz demıs.cocukları sız anneler yakıyorsunuz
peteklerı hasta edıyorsunuz demıss..
bence aklınızda bulunsun kızlar bu dedıklerım.
dayımın torunu oldu bebek daha dogru durust kombıyı bıle yakmıyorlar
3 aylık bebek turpp gıbı maşşallahhh

geçen ay 308 bu ay 309 geldi.öbür ayda 310 gelir.kaydirigubbakcemile3benim bebeğim var sabaha kadar açık,ama yinede ısınmıyor ki:jeyyar:

slm arkadaşlar konuyu yeni fark ettim benim fatura 318 TL geldi apartmanda rekor hep bende. ev 2 oda 1 salon ama mutfağın kapalı peteği, yatak odalarınıda yatmadan açıyorum kapılarıda kapalı ama yinede aman aman ısınmamamıza rağmen böyle fatura... sizlerinkini inceledim de bende durum vahim faturası düşük gelen arkadaşlar kombi markanız ne birde günde kaç metreküp harcıyorsunuz tabi donmadan.... herkeze bol öpücükler....

nefret ediyorum şu kış mevsiminden..
eskişehirin kuru ayazından...
ve bizleri düşünmeden paso zam yapan yetkililerden...
evde marul gibi giyinip geziyoruz kat-kat...
kombiyi en alt seviyede yakıyorum..
ısınmıyoruz sadece ev biraz ılınıyor yani bizi değil kendini ısıtıryor...
geçen ay kıstımda kıstım hatta zaman zaman kapattım..
185 geldi..
bakalım bu ay kaç gelcek...

Birkac defa daha yazmistim, yaktigimizda yuksek yakiyoruz sanirim onun da faydasi var, dusuk yakinca sadece devirdayim yapiyor ve fatura daha fazla geliyor.

Hepsini denedik fatura değişmedide ondan sordum...En yüksekte yaktık en yüksek faturayı biz ödedik:jeyyar:

:roflol::roflol::roflol:Canım aynen denemediğimiz hiçbirşey kalmadı.Yok gece kapat sabah aç,öğlen kapat akşam aç derken kış bitti
[

Slm bayanlar indirim falan yok bu faturada bugun geldi 200 hani indirim nerde 9 gündürde evde yoktum , ocak ayının 23 ünde geldimişti fatura bugun ayın 20 si şubat 28 cekeceğine göre her ay fatura tarihini 3 veya 4 gün öncesine alıyorlar indirim mişşşşşşşşşş pehhhhhhh klava:klava:

Hıhh alın size kara kış geldi geri, açın kombileri şaka şaka naniknanik kısık ayarda yakın kızlar faturagelince dlirmeyelimlaelaelaelaelae giyinin üst üste lahana
gibi benneyaptımkibenneyaptımki sıkın dişinizi bahara az kaldı :bbo::bbo::bbo:

Son düzenleme:
kızlar geçen seneki ile aynı derecede yakıyorum ama bu kış nedense ısınamıyorum.
acaba gaza birşeyler mi katıyorlar.ısıtmıyor eskisi gibi.şüpheliyim ben bu konuda .doğal gazın ısıtma performansı düştü gibi yaa ((

bizim de aynı derecede, aynı şekilde ısınıyoruz, ama tabii çoook daha pahalıya

petekler hava yapınca ısıtmıyor diye biliyorum. bir de kombide bir arıza olabilir belki, servisle görüştünüz mü?

eskiden doğalgaz sobamız vardı, bir sene ilk 2-3 ay donmuştuk resmen, kombi eskidi herhalde, seneye ancak değiştiririz, ya da havalar çok soğuk yetmiyor diyorduk, en yüksekte çalıştırmamıza rağmen. servisi çağırdık, 5 dakika sürmeyen bir işlemle soba coşmuştu, boşuna donmuştuk 2-3 ay

canım benimde öle bi sorunum oldu kombiyi yüksek derecede yakmamıza rağmen sıcaklığı hep ılığın biraz üstünde oluyodu meğer filtresi tıkanmış mutlaka her yıl temizlenmesi gerekiyormuş temizlettik şimdi çok güzek ısıtıyor önceden ılık olan petekler şimdi aynı derecede peteğe el değmiyor

bizim geçen ay 194 geldi.biz termostat kullanıyoruz.evde yokken dereceyi soğuğa göre 15-16 ya getiriyoruz.arada yanıyor ev soğumuyor böylelikle.akşam gelincede 17 yada 18 e alıyorum..gece yatarken de yine 16 da..termostat antrede duruyor.oturma odası daha sıcak oluyor bu şekilde yakılınca.ben memnunum ama dikkatli davranıyorum.evim büyük sadece salonumu yakmıyorum.

arkadaşlar annemler tokiye yeni taşındılar evler 85m2..şuan kalorifer ile ısınıyorlar ama seneye doğalgaza geçecekler..sizce ev küçük olsada fatura fazla gelir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…