- 6 Nisan 2008
- 975
- 3
-
- Konu Sahibi yorgun savaxsxçxix
2 ay üst üste 139 geldı
bu ayda 126 geldı
gecelerı yatarken kapatıp,sabah 7 de acıyorum kombiyi
40-50 derece arasında da bu rakam gelıyor.
cok ısınıyor muyum??? hayır sadece ev ılınıyor o kadar
rakamları güzel olanlar günde kaç m3 kullanıyorsunuz?
kaydirigubbakcemile3 bu ay 46
çocuklarınız varmı? akşam kapatıp sabah açınca ev soğuk olmuyormu benim ufaklık sabahçı üşür die kapatamıyorum aslında akşamdan kapatmayı hiç denemedim bu ayda ölemi denesem napsam
anacım bişileri deneye deneye kış bitcek hala bi çözüm bulamadım
Birkac defa daha yazmistim, yaktigimizda yuksek yakiyoruz sanirim onun da faydasi var, dusuk yakinca sadece devirdayim yapiyor ve fatura daha fazla geliyor.
:roflol::roflol::roflol:Canım aynen denemediğimiz hiçbirşey kalmadı.Yok gece kapat sabah aç,öğlen kapat akşam aç derken kış bitti
çocuklarınız varmı? akşam kapatıp sabah açınca ev soğuk olmuyormu benim ufaklık sabahçı üşür die kapatamıyorum aslında akşamdan kapatmayı hiç denemedim bu ayda ölemi denesem napsam
anacım bişileri deneye deneye kış bitcek hala bi çözüm bulamadım
kızlar geçen seneki ile aynı derecede yakıyorum ama bu kış nedense ısınamıyorum.
acaba gaza birşeyler mi katıyorlar.ısıtmıyor eskisi gibi.şüpheliyim ben bu konuda .doğal gazın ısıtma performansı düştü gibi yaa((
kızlar geçen seneki ile aynı derecede yakıyorum ama bu kış nedense ısınamıyorum.
acaba gaza birşeyler mi katıyorlar.ısıtmıyor eskisi gibi.şüpheliyim ben bu konuda .doğal gazın ısıtma performansı düştü gibi yaa((