Doğal gaz faturanız ne kadar geldi?

Canım tabi kredi kartına taksit önce ısın sonra yaz boyu kışın ısındığını öde, nerde kaldı bu işin indirimi hani nerdeeeee ,zamı yaparlar her sene sonra aman doğal gaz kısıtlı vanalar kesildi söylentisi sonra arkasından tekrar zam süprizzzzzsüprizzzzz

Kızlar son faturamı görebılcegım bır yer varmı?Son endeksımı bılmedıgım ıcın hesap yapamıyorumdakafamçokkarıştı

Arkadaşım kesilmiş olan son faturanı öğrenebilmen için igdaşın sitesine girip fatura sorgulama kısmını tıklaman yeterli..

Nihayet bizim faturamız da geldi: 119 TL hihoyyyt
Isındınız mı derseniz hayır,hep hırkalarla oturduk,ev sadece ılıktı.Üstelik 146 m2,altımız da boş bir dükkan..Sizlere tavsiyem kesinlikle kombinizi akşamları kapatmamanız,bizzat denedim ve gördüm.En kısıkta sürekli açık kalsın.Yalnız bu kısık ayarı kombiden kombiye değişiyor sanırım.Çünkü annemin kombisinin en kısık ayarı bayağı sıcakken,benim ki nerdeyse buz gibi..

455 geldi.doğalgaz faturası ev kiramızı geçti.eskişehirin ayazıda kötü oluyo mecbur 50-55 derecede yanıyo.gece kısıyorum.allah yardımcımız olsun.ısı yalıtımlı evlerde oturan arkadaşlar sizler ısınabiliyomusunuz?bu gidişle taşınacazda....

400 geldi. ama burası eskişehir evimde çok büyük normal napalım. bunada şükür. oda olmasa naparız. sobayla tek odada ısınırız sular donar mutfakta iş yapmak sorun olur. wc ye bile koşarak giderdik küçükken.

455 geldi.doğalgaz faturası ev kiramızı geçti.eskişehirin ayazıda kötü oluyo mecbur 50-55 derecede yanıyo.gece kısıyorum.allah yardımcımız olsun.ısı yalıtımlı evlerde oturan arkadaşlar sizler ısınabiliyomusunuz?bu gidişle taşınacazda....

Haklısın, Eskişehir'in soğuğu malum
Bize de 455TL geldi. Ama evim çok büyük. Hem içten hem dıştan yalıtımı var. Bizim siteden yalıtım yaptırmamış olan bir komşum 580 geldiğini söyledi.. Ötesini sen hesapla işte..​

Haklısın, Eskişehir'in soğuğu malum
Bize de 455TL geldi. Ama evim çok büyük. Hem içten hem dıştan yalıtımı var. Bizim siteden yalıtım yaptırmamış olan bir komşum 580 geldiğini söyledi.. Ötesini sen hesapla işte..​

Eskişehir olduğu için yazmadan duramadım... Benim evim de 3 kat birden 24 saat hiç sönmeden yanıyor 4 oda mutfak banyo ve salon.... hepsi açık.. yalıtım var 50 derecede yakıyorum ama yazlık kıyafetler ile geziyoruz ev içinde.... 400 geldi bu ay...

yine yanımda ve yalıtımlı ev var bir bey yalnız yaşıyor ve tek oda ve mutfak yakıyormuş gece 24.00 te söndürüp sabah kalkınca açıyormuş ama gelen fatura 370.. anladım ki kapatıp açmak daha fazla yakıyor....

Bu arada ben ömürdeyim en soğuk yerlerden biri...

evet asla acıp kapama yapmayın arkadaslar kombiyle oynamayın evdekı dereceyı arttırıp eksiltin,yalıtımda cok onemlı bızım 3 oda bır salon her yeri yakıyorum cocuklar girip oynuyor ve mısafır cııcn bu ay hıc kapatmadım fulll yaktım ve175 tl geldı ,birde onemlı olan ev kücükte olsa kombınız yoguşmalı olsun üstümdekı komsuma 300 en üstümdekıne 350 geldı bırtek benm kombim yoguşmalı apartmanda ve farkı gerckten görüyorum alırken bıraz pahalı almıstık onlardan ama farklı sımdıden cıkardık bile inş yenı indirimle ınsanlar bıraz rahatlar Allah emeklıye ve asgarı ücretle calısana kolaylık versn yoksa cok zor,

merhaba arkadaşlar, bu kış doğalgazı yakamadan yaktılar zamlarla, yüzde 80 zam yaptıklarını unuttular hemen. birde müjde verir gibi yüzde 17lik indirime gitmiş vah vah gözüm yaşardı, ey seçim nelere kadirsin.

%17 :roflol::roflol: Çok fazla umutlanmayalım her an bir süprizzz gelebilirsüprizzzzz değil %17 %50 yapsalar bile millete para kalmadı :sm_confused::sm_confused:

Eskişehir olduğu için yazmadan duramadım... Benim evim de 3 kat birden 24 saat hiç sönmeden yanıyor 4 oda mutfak banyo ve salon.... hepsi açık.. yalıtım var 50 derecede yakıyorum ama yazlık kıyafetler ile geziyoruz ev içinde.... 400 geldi bu ay...

yine yanımda ve yalıtımlı ev var bir bey yalnız yaşıyor ve tek oda ve mutfak yakıyormuş gece 24.00 te söndürüp sabah kalkınca açıyormuş ama gelen fatura 370.. anladım ki kapatıp açmak daha fazla yakıyor....

Bu arada ben ömürdeyim en soğuk yerlerden biri...

arkadaşım valla bu eskişehirin herşeyi güzelde soğuğundan nefret ediyorum.benim evimde büyük ama nerdeeee bütün odalar yanacak.salon ve bir oda kapalı olduğu halde bu fatura geldi.ev eski ve altımız boş.yaza taşınırsak akıllandım muhakkak yeni ısı yalıtımlı bi ev bulucam.

İnsan oğlu neleri sineye çekmiyorki çektik zamları sinemize kuzu kuzu ödüyoruz faturaları :kahve::ecrin_bebek: arada bir suspayı millete seçim öncesi sonra süprizzzzz:teselli:

ben artık faturanın kesinlikle kombiylede çok alakası olduğunu düşünüyorum.
benim işyerim beşiktaş yıldızda. acayip rüzgar alır. bina eski yalıtım falan da yok.
bütün gün 4'te ya da 5'te yanıyor. dışarıda ayaz varken biz kısa kolluyla oturuyoruz ve öyle bile terliyoruz; düşünün içerinin sıcaklığını.
ve bu ay 267 TL geldi.
he diyeceksiniz ki kombi çok mu kaliteli; hayır en eski komilerden kazulet gibi birşey markası da E.C.A.

26 günlük 248 ytl fatura geldi.bütün gün kısık ayarda hep yandı.(ortalama 30-40 derecede)
ısındım.
bakalım sonraki ay ne kadar gelecekgamyoncuiremsu

geçen ay 337 geldi bu ay 237 geldi havalr çok soğuk değildi çünkü.
gelen görevli dediki bu ay indirim yok önüğmüzdeki ay var dedi

X