- 14 Ağustos 2007
- 7.543
- 23
-
- Konu Sahibi yorgun savaxsxçxix
canım o nlar sert oldugu için peteği sökmeden yerleştiremezsiniz, yumuşak karton lar olur ya onun etrafına aliminyum folyo sarıp petegin arkasına geçirmeyi öyle düşünseniz
ocak faturamız 470 tl. rekor bende galiba ..
hemde ısınamadık.( haram zıkkım olsun zam yapanlara
evet canım oda olurbu haftanın sıcak geçmesi kadar hiçbir kış ortası hafanın böyle sıcak geçmesi sevindirmemişti beni. eskiden özlediğim güneşin sıcaklığını hissetmekti mutlu eden, şimdi ise, "aman neyse bugün de sıcak bayağı, en azından az yanar, faturalar düşer, hiç yakamayanlara allah'ın bir yardımı olsa gerek bu hava..." diye kendi kendime konuşur buldum kendimi öğle yemeğine gidip gelirken... delikafadulden
sorma xzemcim, evde bir yanlış anlama sonucu bu yanlış alışveriş oldu ama annem gidip iade etti neyse ki. ben önce-sen demiştin yine burada galiba- hani karton kolileri açıp etrafını sarıp koymaktı ama yer az diye sığdıramamıştım. annem de bunu unutup başta düşündüydük diye almış.
senin yumuşak karton dediğin yine kutu kartonları mı? ben bugün vaktim olursa koliyi ikiye kesip tek kat olarak deneyeceğim bir de...:bbo:
Bizim son fatura 133 geldi kızlarrrr
125 geldi bu ay en yüksek faturam
430 tl geldi.Çok üşüyorum ben, n'apayım?..:sm_confused:
Karşıyakalım çok gelmiş yaaayerimseniben
ben de karşıyakadandım nbrrrrr :))
biz de iki kişiyiz hatta tek kişiyim.eşim ayın dörtte biri evde.kendisi denizci çünkü(
Ah canım,ah!Sorma...Geçici olarak istanbul'dayım.Buz gibi burası.Nerde canım memleketim?İzmir'de olsam üşümezdim.Of,of !Efkarlandım...