Doğal gaz faturanız ne kadar geldi?

bu haftanın sıcak geçmesi kadar hiçbir kış ortası hafanın böyle sıcak geçmesi sevindirmemişti beni. eskiden özlediğim güneşin sıcaklığını hissetmekti mutlu eden, şimdi ise, "aman neyse bugün de sıcak bayağı, en azından az yanar, faturalar düşer, hiç yakamayanlara allah'ın bir yardımı olsa gerek bu hava..." diye kendi kendime konuşur buldum kendimi öğle yemeğine gidip gelirken... delikafadulden

canım o nlar sert oldugu için peteği sökmeden yerleştiremezsiniz, yumuşak karton lar olur ya onun etrafına aliminyum folyo sarıp petegin arkasına geçirmeyi öyle düşünseniz

sorma xzemcim, evde bir yanlış anlama sonucu bu yanlış alışveriş oldu ama annem gidip iade etti neyse ki. ben önce-sen demiştin yine burada galiba- hani karton kolileri açıp etrafını sarıp koymaktı ama yer az diye sığdıramamıştım. annem de bunu unutup başta düşündüydük diye almış.

senin yumuşak karton dediğin yine kutu kartonları mı? ben bugün vaktim olursa koliyi ikiye kesip tek kat olarak deneyeceğim bir de...:bbo:

geçen ay 96 ytl gelmişti evimiz 80 m2 orta kat çok sıcak oluyor.bu ayda 132 ytl geldi badilerle dolaşıyorum daha kışlık birşey giymedim evde...

fatura şimdi geldi:1shok::1shok::1shok: veeee 420 ytl geldi
kocişle girdik birbirimize sanki ben zam yaptım doğalgaza.
kücük bebeğimde var tıkıldım yatak odasına öyleyken 420 geldisenağlama

evet canım oda olur

kızlar 43 günlük faturam 756 geldi
bugün baktım 19 gündede 300 milyondan fazlada bir kullanımım var
ama burası soğuk tabi
ev büyük
alt vede üst kat galiba çok yakmıyor
bebeğim var heryeri yakıyom gece gündüz aynı derecede 21 cantigrat tüm ev
dışarı çıksam bile azaltmıyorum
bu sene yeni gelldi doğalgaz buraya ama çok pahalı bee

murgiz allah yardım etsin bacımmm rekoru sen kırdın sanırımm...allah baştakilere insaf versin onları oraya getirenlerede akıl fikir versinn..yandık biz..

ben de karşıyakadandım nbrrrrr :))
biz de iki kişiyiz hatta tek kişiyim.eşim ayın dörtte biri evde.kendisi denizci çünkü (

ben de karşıyakadandım nbrrrrr :))
biz de iki kişiyiz hatta tek kişiyim.eşim ayın dörtte biri evde.kendisi denizci çünkü (

:1shok:amannnn Karşıyakalılar basmış burayııı:roflol:Memnun oldum canımyerimseniben

Kızlar son faturamı görebılcegım bır yer varmı?Son endeksımı bılmedıgım ıcın hesap yapamıyorumdakafamçokkarıştı

ben de evlenince buraya geldim.izmitteyim.canım ksk çok özledim ya ( ya karşıyakalılar her yerde bulur birbirini işte

Ah canım,ah!Sorma...Geçici olarak istanbul'dayım.Buz gibi burası.Nerde canım memleketim?İzmir'de olsam üşümezdim.Of,of !Efkarlandım...

Canım ya bızede 215 gelmıstı gecen ay bu ay daha fazla beklıyoruz.Tabıkı sızın daha cok ama bu bıle bızım belımızı bükmeye yettibenneyaptımki
Ama caanıımm karşıyakam herşeye deger..

bir de 6 taksit çıkmış, ne diyeyim ki?! indirim falan yalan oldu zaten, bir de taksite faiz koyacaklarını dinlemiş annem televizyondan... allah fakir fukaranın yardımcısı olsun...:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…