• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doç. Dr. Zühtü Demir için yazılan yorumlar, tavsiyeler ve teşekkürler.

kızlar zühtü beye ameliyat olmak istiyorum estenik diye bir yere geçmiş. muayene ücreti amıyormuş galiba dogrumu? bir de ücreti artmışmı ne kadar acaba

arkadaşlar göğüs büyütme ameliyatı olmayı planlıyorum doktor araştırıyorum.isim listeme zühtü beyi de ekledim ama biraz bilgi verebilir misiniz hangi yöntem uyguluyo ve ücret ne kadar?

Ankara'da doktor araştıranlar arasına hoşgeldin:) yöntem arkadaşın dediği gibi senin yapına bağlı, randevunu al görüş tüm sorularını cevaplıyor hoca, birkaç özel hastane söylüyo istediğinde olabiliyosun fiyat biraz değişiyo

kızlar zühtü beye ameliyat olmak istiyorum estenik diye bir yere geçmiş. muayene ücreti amıyormuş galiba dogrumu? bir de ücreti artmışmı ne kadar acaba

canım sekreterle konuş ücret almıyorlardı, ameliyat ücreti normal piyasaya göre, umarım biran önce kararımızı veririz bizlerde :)

Saphira sendemi ameliyat olmayı düşünüyorsun fakat olmadın değilmi.Ben de 2 sene önce gitmiştim hatta güzel bir tasarımda yapıldı ama yinede korkularım var ya istedğim gibi olmazsa gerçi dr tasarımdan daha güzel olcağını söylemişti ama...aslında ondan da daha güzel bir burun düşünemiyorum yüzümde gerçekten çok beğendim.Bir cesaret gelse hemen olcam.Pztsi bir gidip konuşayım bakayım belki korkularımı yener olurum

Saphira sendemi ameliyat olmayı düşünüyorsun fakat olmadın değilmi.Ben de 2 sene önce gitmiştim hatta güzel bir tasarımda yapıldı ama yinede korkularım var ya istedğim gibi olmazsa gerçi dr tasarımdan daha güzel olcağını söylemişti ama...aslında ondan da daha güzel bir burun düşünemiyorum yüzümde gerçekten çok beğendim.Bir cesaret gelse hemen olcam.Pztsi bir gidip konuşayım bakayım belki korkularımı yener olurum

daha olmadım benimki göğüs için, burun yaptıran çok var bu forumda gördüğüm kadarıyla memnunlar hatta ank arkadaşın burnu çok güzel olmuş. burun konusunda hoca iyi bence doğal oluyomuş yaptığı burunlar, bende korkuyorum ve doktor konusunda tam karar veremiyorum. bende zühtü hocayla 2. kez görüşebilirim

daha olmadım benimki göğüs için, burun yaptıran çok var bu forumda gördüğüm kadarıyla memnunlar hatta ank arkadaşın burnu çok güzel olmuş. burun konusunda hoca iyi bence doğal oluyomuş yaptığı burunlar, bende korkuyorum ve doktor konusunda tam karar veremiyorum. bende zühtü hocayla 2. kez görüşebilirim

cok tşkler canım benim ben memede oldum canım sadece burun değil cokta memnunum iki ameliyatımda cok başarılı gecti olmak isteyenlere yardımcı oluyorum kızlar tecrüblerimi sizlerle paylaşıyorum ben zühtü beyi gönül rahatlıgıyla tavsiye ederim cokta arkadaşımız memnun kaldı darısı size olsun fıstıklar;)

canım korkulcak hiçbirşey yok inan tasarımdan daha iyi oluyor ben oldum ve tasarımdan daha güzel bir sonuç aldım hiçbir agrı yaşamadım ama şişlik morluk olacak ve sabır cok önemli burun oturmasını beklemek önemli o aşamaları atlattıktan sonra hiçbir sorun kalmayacak ve süper bir burnun olacağına ben eminim

cok tşkler canım benim ben memede oldum canım sadece burun değil cokta memnunum iki ameliyatımda cok başarılı gecti olmak isteyenlere yardımcı oluyorum kızlar tecrüblerimi sizlerle paylaşıyorum ben zühtü beyi gönül rahatlıgıyla tavsiye ederim cokta arkadaşımız memnun kaldı darısı size olsun fıstıklar;)

tatlım biliyorum meme de olduğunu hatta izleri geçiyo demiştin o yüzden zühtü hoca yı düşünüyorum, benimki sadece büyütme değil şekil bozukluğu var yoksa hiç düşünmez ona olurdum, hani hoca genç sayılır o yüzden kararsız kaldım, bi de prof var çünkü aklımda aralarında tercih yapcam. çok sağol canım inş biran önce aranıza katılırız bizde:)

saphiracım inan çok mutlu ettin beni güzel düşüncelerinle yani sanki biraz cesaretlendim.Birde benim korkum agustos ortalarında bulgaristana gitcem uzun süre kalıcam oradan gelme şansım pek olmaz hani mesela bu 2 hafta içinde olsam iyileşme süresi nasıl olur.Yani herhangi bir sıkıntı yaşarmıyım.Randevu aldım yarın gidip görüşcem tekrardan.Gerçi konuşurum bunları doktor beyle.Hani sonuçta sen deneyim kazandınya yararlanmak isterim bilgilerinden tecrubelerinden

Pardon ank32 yazcaktım yanlışlık olmuş saphira yazmışım.Tekrardan teşekkürler ank32 korkularımı biraz olsun yendim

Pardon ank32 yazcaktım yanlışlık olmuş saphira yazmışım.Tekrardan teşekkürler ank32 korkularımı biraz olsun yendim

canım sen zaten zühtü beyle görüştüğünde anlıyacaksın hiç korkun bile kalmayacak merak etme herzaman soruların olursa yardımcıda olurum herkes burda sonuçta tecrübelerini paylaşıyor birbirimize yardımcı olmak için varızz

kızlar 6 mayısta zühtü beye ameliyat oldum. meme büyütme operasyonu geçirdim.
çok iyi çok anlayışlı bir dr. ilk görüşte bana güven verdi. burdan okuduklarımla hızımı aldım ve gittim 1 gün sonrada ameliyat oldum :9:

sormak istedklerinizi sorabilrsiniz herkese seve seve yardımcı olurum. ben de burdan çok faydalandım çünkü :66:

Son düzenleme:
kızlar 6 mayısta zühtü beye ameliyat oldum. meme büyütme operasyonu geçirdim.
çok iyi çok anlayışlı bir dr. ilk görüşte bana güven verdi. burdan okuduklarımla hızımı aldım ve gittim 1 gün sonrada ameliyat oldum :9:

sormak istedklerinizi sorabilrsiniz herkese seve seve yardımcı olurum. ben de burdan çok faydalandım çünkü :66:

canım cok geçmiş olsun cok iyi bi tercih yaptın ilerde bunu daha iyi anlayacaksın cok yeni bir ameliyat ve sonuçları için biraz zaman geçmesi gerekcekk o zaman daha iyi anlayacaksın doktorumuzda ilgisi süperdir ve cok iyi bir doktordur cok cok geçmiş olsun tatlım;)

bencede canım senin çok büyük etkin oldu zühtü beyde karar kılmamda. çok dğru bir karar verdim inşallah daha iyi olur. şuan şişler tabi ama böyle bile güzel:) 5. günüm ağrılarım baya azaldı..

bu arada mentor marka 325 cc dual pland sistemi uygulandı.

herkese zühtü beyi tavsiye edebilrm gönül rahatlığı ile.

kızlar sayfaların hepsini okuyamadım şuan hstayım da yatmaktan sıkıldım ondan giriyorum hatta.zühtü beye baldırlarıdan liposuction yapıran var mı? alt bacakları için

kızlar sayfaların hepsini okuyamadım şuan hstayım da yatmaktan sıkıldım ondan giriyorum hatta.zühtü beye baldırlarıdan liposuction yapıran var mı? alt bacakları için

ben basenlerimin yanlarından oldum gögüsle birlikte onuda yapmıştı cok memnunum sanada tavsiye ederim bende basen felan kalmadı yanii cnm

Back