• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doç. Dr. Zühtü Demir için yazılan yorumlar, tavsiyeler ve teşekkürler.

zühtü bey tasarım için yada başka bişey için ücret almıyor muayede üretsiz yani canım

kızlar size mail adresimi atıyorum fakat gelen msjlarıma baktığımda ekleme yollayan arkadaşların bana eklemesi msn'me gelmiyor anca bana önce mailden yazıp atarsanız bende sizim mail adresinizi görüp öyle ekleyebiliyorum kusura bakmayın sorun bende değil msnde sanırım kızlar anca böyle ekleyebiliyorum sizi üzgünüm..

ank32 ben sana mail atmıştım ama sanırım yanlış adrese attım.Kontrol edebilirmsin çok acil ulaşmam gerekiyor.Ameliyat günüm yaklaşıyo

revizyon ameliyatı olan var mı zühtü bey e?
özellikle kulaktan kıkırdak aldırıp burna eklettiren falan?

canım revizyon olan cok vardı ama şimdi kayıplar sana msj attım fıstık

Bende kendisine gögüs ameliyatı oldum..8 ay önce ama burayı önceden takip ediyordum cok bilgi edindim ve bende burdan doktoruma cok teşekkür ediyorum cok mutluyum ve başarılı bir doktor istediğim gögüslere sayesinde kavuştum iyiki sizi tanımışım iyiki varsınız burdaki arkadaşlarada ayrıca cok geçmiş olsun diliyorum inş herkesin istediği gibi olur

Bende kendisine gögüs ameliyatı oldum..8 ay önce ama burayı önceden takip ediyordum cok bilgi edindim ve bende burdan doktoruma cok teşekkür ediyorum cok mutluyum ve başarılı bir doktor istediğim gögüslere sayesinde kavuştum iyiki sizi tanımışım iyiki varsınız burdaki arkadaşlarada ayrıca cok geçmiş olsun diliyorum inş herkesin istediği gibi olur

canım ne kadara ve hangi yöntemle oldun ameliyatını?

arkadaşlar yeni ameliyat oldum ben.. şu an 10.günü fakat sanırım şiş olduğundan şeklini hiç beğenmedim ve çoook mutsuzum :( düzelir mi sizce?? :( fotoğraf görmek istiyorum varsa sizin :( yani 10. günle 1 ay sonrası ne kadar farklı olur..

arkadaşlar yeni ameliyat oldum ben.. şu an 10.günü fakat sanırım şiş olduğundan şeklini hiç beğenmedim ve çoook mutsuzum :( düzelir mi sizce?? :( fotoğraf görmek istiyorum varsa sizin :( yani 10. günle 1 ay sonrası ne kadar farklı olur..

canım daha cok şiş ve yenisin ben sana fotolarımı bile attım ne haldeydim sende gördün sonuç önemli olan ilk zamanlar şişlikten şekil belli olmazzz canım biraz zaman geçsin bakalım ben o fotolarımı buraya koysam korkarlar fenaaa yani zaman lazım sanada

:)) seni msn de bunaltmıyım diye buraya yazdım =))) yakalandımmm

canım ne zaman istersen yaz sor bunaltmak ne demek öyle şey olurmu kızz ama gördün beni sonuç önemli olan cok yenisin daha ben seni bi kaç ay sonra görcem bakalım bunları diyebiliyomusun bak böyle yakalırım işte ahahahaha

slmm Yonca04...öncelikle geçmiş olsun diyormmm..sen neden memnun kalmadınnn.. bi sorun muu oldu.. yada yeni olduğu içinmi öyle acabaa...bende olmayı düşünüyorummm hatta bir an önce görüşmeyii..bizi bilgilendirirsenn sevinirimm..umarım seninde canının sıkkınlığı geçmiştir artıkk..istediğinn memişlere kavuşursun biran önce..

Back