Aylisch karıştırdın sanırım Reha Beye ameliyat olmadımSen bir daha ameliyat oldun demek ki?!
Ilk ameliyatini Reha Beyde olmustun, kemer kalmisti degil mi?
Kac gün oldu simdi ameliyat olali?
ilk ve tek ameliyatımı Zühtü bey yapmıştı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aylisch karıştırdın sanırım Reha Beye ameliyat olmadımSen bir daha ameliyat oldun demek ki?!
Ilk ameliyatini Reha Beyde olmustun, kemer kalmisti degil mi?
Kac gün oldu simdi ameliyat olali?
Kızlar arada msj atanlar olmuş ama sık giremediğim için cevaplayamayabililryorum.
Maalesef ben hiç memnun değilim kemer gibi birşeyvardı sargılar çıktığında şimdi şişliklerim indikçe dahada belirgin oldu.
Zühtü Bey ödem olduğunu gececeğini söylemişti ama bırakın geçmeyi her geçen gün daha bir gözüme batar oluyor
bir ara foto eklicem ne demek istediğimi görünce daha iyi anlayacaksınız :S
Kızlar arada msj atanlar olmuş ama sık giremediğim için cevaplayamayabililryorum.
Maalesef ben hiç memnun değilim kemer gibi birşeyvardı sargılar çıktığında şimdi şişliklerim indikçe dahada belirgin oldu.
Zühtü Bey ödem olduğunu gececeğini söylemişti ama bırakın geçmeyi her geçen gün daha bir gözüme batar oluyor
bir ara foto eklicem ne demek istediğimi görünce daha iyi anlayacaksınız :S
canım halen gecmiş olmasına cok üzüldüm tabi herzaman dört dörtlük olmuyor arada böyle hatalarda cıkabiliyor..biliyosun senle aynı gün ameliyat olmuştuk sen burundan ben gögüsten ben cok sık kontürollerime gittim ve o zaman senled bayagı sık konuşuyorduk ve ben özellikle kontürollerime gittiğimde seni söyledim ve o zaman daha 3 4 ayın içindeydik ameliyat olalı ve seni söylediğimde zühtü beye kontrollerine gitmediğini söyledi hatta banada demişti arayıp cagıralım bakayım neyi var ufak bir mudahaleyle düzeltiriz dedi.ve daha sonra gittiğimde özelikle seni sordum ve seni aradıklarını ve gelmediğini söyledi tabi ben doktorun söylediğini söylerim aranızdaki diyoloğu ayrıntılı bilmiyorum ama öyle demişti o zamanda aklıma takılmıştın sen halen düzelmediğine üzüldüm canım keşke bir gitseydin belki ufak bir mudahaleyle düzelirdi gerci sen daha iyi bilirsin tabi canım
Ewet tatlım ilk 2 ay boyunca okadar sık gittim ve hep ödem inecek demesinden okadar sıkıldımki 2 ayımdan sonra gitmeyi düşünmedim uzunca bi süre
sonracığıma İstanbula taşınmaya yakın bi gideyim dedim yok şehir dışında şöle böle dediler en son mart ayının sonunda aradım yine o gün yok bugün yok dediler sonra bidahada aramadım. Küçük bi operasyonla revizyon bana aynı gibi geliyo ben yine aynı sıkıntıları çekeceksem ne anladım bu işten
öle yani can sıkıntısı :S
cok tşkler canım benim ben memede oldum canım sadece burun değil cokta memnunum iki ameliyatımda cok başarılı gecti olmak isteyenlere yardımcı oluyorum kızlar tecrüblerimi sizlerle paylaşıyorum ben zühtü beyi gönül rahatlıgıyla tavsiye ederim cokta arkadaşımız memnun kaldı darısı size olsun fıstıklar
merhaba ank32.ben sitede yeniyim.sana sormak istediklerim var.yeni olduğumdan özelden atamıyorum.bana mail adresini özelden atar mısın?
kızlar selam yorumları coğunlukla okumaya çalıştım bende kepçe kulak ameliyatı olmayı düşünüyorum bayramdan sonra Zühtü beyi düşünüyorum bu ameliyatı olan varmı Zühtü hocaya bilgilendirirmisiniz beni veya tavsiyeleriniz varmıdır ?
canım burun,meme,cene,yanak,lipo olan gördümde kulak görmedim ama her estetik cerrah bunu yapar kendisine netten mail atıp sorabilirsin..burda hiç görmedim zühtü beye kulak olan cünki ben cok eski hastasıyım ameliyat olanların coğunu burdan tanıyorum..
evet canım fark ettim o yüzden kararsızım burun ameliyatı olsa Zühtü hocaya olurumda kepçe kulak ameliyatı olanı hiç görmedim duymadım nette Zühtü hocaya cok kararsızım aslında mayıs ayında görüşmüştüm Zühtü hocayla yaptığını cok kolay ameliyat olduğunu belirtti ama hiç olanı görmedim o beni düşündürüyor (
Merhaba kızlar ben de hem burun hem de çene ameliyatı için araştırma yapan biri olarak ve de Zühti beyin yaptığı burunları gördükten sonra da hayranlığımı belirtmeden geçmek istemedim bu bölümün tamamını daha okuyamadım ama bilgi veren arkadaşlara çok teşekkür ediyorum umarım yeni burunlarıyla çok mutlu olurlar. Birde kısaca acab hem burun hem de çene ameliyatını Zühtü bey ortalama ne kadara yapıyor onu merak ediyorum? Cevaplarsanız sevinirim tabii kesin bir cevap beklemiyorum son zamanlarda ameliyat olmuş ve üç aşağı beş yukarı fiyatları merak ediyorum sanırım kendisi burnun durumuna göre fiyat veriyor ama benim burnumda çok problem yok çok değişmesini de istemiyorum belki bira törpülenip inceltilebilir ama içinde deviasyon var neyse çok uzattım galiba hepinizi öpüyorummmm....:)
ameliyat olanlar neye kayboluyor olana kadar sanırım,olduktan sonra yok oluyolar
kızlar 6 mayısta zühtü beye ameliyat oldum. meme büyütme operasyonu geçirdim.
çok iyi çok anlayışlı bir dr. ilk görüşte bana güven verdi. burdan okuduklarımla hızımı aldım ve gittim 1 gün sonrada ameliyat oldum
sormak istedklerinizi sorabilrsiniz herkese seve seve yardımcı olurum. ben de burdan çok faydalandım çünkü
kızlar 6 mayısta zühtü beye ameliyat oldum. Meme büyütme operasyonu geçirdim.
çok iyi çok anlayışlı bir dr. Ilk görüşte bana güven verdi. Burdan okuduklarımla hızımı aldım ve gittim 1 gün sonrada ameliyat oldum
Sormak istedklerinizi sorabilrsiniz herkese seve seve yardımcı olurum. Ben de burdan çok faydalandım çünkü