• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doç. Dr. Zühtü Demir için yazılan yorumlar, tavsiyeler ve teşekkürler.

Frapan ve Nehiyy arkadaşlar; arkadşlık isteğimi kabul ettiğiniz için tsk.Burunlarınız çok yakışmış yüzünüze,doğal kendi burunlarınız gibi.Benim de tasarım yapıldı fakat burnum sanki çok küçük oldu bikaç arkadaşın tasarımlarını gördüm de onların ki öyle gelmedi.Acaba benim burnumdan mı kaynaklanıyor.Yani küçük derken ince olmuş sanki ben ince burunlardan hoşlanmam.Gerçi yüz hatlarım da çok ince benim doktorum da söyledi bunu,kötü durmaz sanırım ama keşke biraz şişkin olsaydı mesela frapan arkadaşımın yandan çok hoş gerçi nehiyin de çok çok hoş petek dinçöz tarzına benzemiş.Bir de acaba nehiy ve frapan arkadşım sizlerin tasarımınızdaki gibi mi oldu.Doktorum tasarımdan daha güzel olcağını söyledi ama...Eğer öyle oluyorsa süpeerr.Resim eklicem fakat sayfa hata raporu veriyor.

kesinlikle tasarıma benzemiyor tasarımım içime pek sinmiyerek girmiştim ameliyata ama kendisi de hep soyluyodu zaten emin ol tasarımdan daha guzel olcak die dediklerini anlıyorum ama cizemiyorum diyordu. Bana göre de öyle oldu çok çok memnunum su ana kadar 1 kişi burnun estetikli mi die sordu (o da çok dikkat eden bi arkadaştı) onun dışında estetik oldugumu soyledigimde sasırıyorlar.

Benden bir öneri
Siz sadece ii sonuçlara bakıyorsunuz
birde bana bakın derim
Bende Zühtü bey'in hastasıyım

Eğer tasarımdan daha güzel oluyorsa bu çok iyi çünkü tasarımdaki de hoşuma gidiyor aslında sadece ince geldi bana.OSKE fotolarına baktım benimkine benziyor burnun, sadece seninkinde kemer var.Ama bence yinede hoş kafayı takma derim tabi bilmiyorum eski hali kötümüydü iyimiydi...Eklenti ayarlarından resim ekliyoruz değil mi?Sayfa da hata diyor ekleyebilseydim yorumlarınızı alırdım

Tesekkur ederım begenmen benı mutlu ettı ama sahsen eskı burnumda cok cok asırı kotu dııldı
Amelıyat olduguma hıcmı hıc degmedı yanı
PISMANIM

arkadaşlar martı kanadı tekniği diye bi şeyle dudak estetiği yaptıran var mı ?kalıcı ve çok güzel diye duydum ama bi de maliyeti nedir bilen var mı?benim üst dudağımda kırışıklar başladı ve ince acilen gerekiyo gibi başka bi yöntemle nasıl hallederim bilmiyorum...yardımmmm

kulübe yeni üye oldum ve gezinirken yazdıklarınız dikkatimi çekti acaba resimleri nasıl görebilirim...pek bilmiyorum da kullanmayı bu siteyi...yardımcı olabilirseniz sevinirim..teşekkürler

Dün 7.ayımı bitirdim 1-2 foto ekledim isterseniz örnek olarak göz atabilirsiniz

oske baktım da kötü durmuyor ya ama gereksiz olabilir.Hani eski burnundan farkı yok ise değmezmiş ama allah'tan kötü olmamış.Bir de kendi burnundan daha kötü olsa idi...Benim yapılacak olan burnum kendi burnuma göre çok çok güzel fakat acaba tasarımdaki gibi olur mu? Olursa mükemmel ötesi olur...

oske baktım da kötü durmuyor ya ama gereksiz olabilir.Hani eski burnundan farkı yok ise değmezmiş ama allah'tan kötü olmamış.Bir de kendi burnundan daha kötü olsa idi...Benim yapılacak olan burnum kendi burnuma göre çok çok güzel fakat acaba tasarımdaki gibi olur mu? Olursa mükemmel ötesi olur...

Canım teşekkür ederim ama inan çok pişmanım
umarım benim gibi pişmanlıklar yaşamaz kimse

ben tasarımımı KK ya eklediğimde kimse beğenmemişti
uzun kalmış, sivri kalmış falan demişlerdi
oysaki ben o tasarıma razıydım
tasarımdaki gibi olsaydı keşke daha ne isterdim

cnm neden ayip olsunki:)
icine hangisi daha cok siniyosa ona ol
sonucta burun bu sakaya gelmezopuyorumnanaktan

Fıstık zühtü beyi düşünüyorum, frapanın burnunu gördüm beğendim. Nehiyle seninkinide görsem çok iyi olacak benim için. Ekledim kabul eder misin? Revizyon benim. Revizyon fotosu hiç görmedim Zühtü beye olan varmı acaba?

Fıstık zühtü beyi düşünüyorum, frapanın burnunu gördüm beğendim. Nehiyle seninkinide görsem çok iyi olacak benim için. Ekledim kabul eder misin? Revizyon benim. Revizyon fotosu hiç görmedim Zühtü beye olan varmı acaba?
ben henüz estetik olmadim cnm
nehiyyde pek ugramiyo artik kkya :25:

özel mesajla nehiyye bi yaz istersen:39:

kkya girince istegini muhtemelen kabul edicektir :16:

ben henüz estetik olmadim cnm
nehiyyde pek ugramiyo artik kkya :25:

özel mesajla nehiyye bi yaz istersen:39:

kkya girince istegini muhtemelen kabul edicektir :16:

:-) ben seni oldu diye okumuşum. Ama düşünüyormuydun, sanki öyle bişeyler okudum...Ya çok zor dr seçmek birgün birine karar veriyorsun ertesi gün başkasına..sonra hepsinden vazgeçiyorsun başka bir isim :18: Ömrüm KK da mı geçecek ne! :-) Olmayı düşünüyor musun peki ve kime?

ben zühtü beyi tavsiye ederim..bazı arkadaşlar var sonuçtan cok memnun olmayan ama bu demek değildir ki herkesin burnu kötü olacak.her doktor süper burunlar yapmıyor.en iyi doktorun bile yaptığı burunlarda hatalı olabiliyor.tabi insanların memnuniyetinde bağlı bi durum.ben zühtü beyden cok memnun kaldım. burun,gögüs ve basenlerimi zühtü beye yaptırdım cokta memnunum ve tavsiyede ederim..

:-) ben seni oldu diye okumuşum. Ama düşünüyormuydun, sanki öyle bişeyler okudum...Ya çok zor dr seçmek birgün birine karar veriyorsun ertesi gün başkasına..sonra hepsinden vazgeçiyorsun başka bir isim :18: Ömrüm KK da mı geçecek ne! :-) Olmayı düşünüyor musun peki ve kime?
evet cnm olmayi düsünüyorum, hatta düsünmekle kalmayip olcam ins :86:
ya zühtü bey diye karar vermistim, emindim kesinlikle ona olmak istiyodum:97: ama ne yalan söyleyim son zamanlarda benimde kafam karismadi degil :59:
suan icim aklimda net bi isim yok:31: ne tuhaftirki arastirmayida biraktim allam :27: ne olcak benim bu halim bilemiyorum :60:

bu işler biraz şans ve yapı meselesi aslında. oske ben senin burnunu çok güzel buluyorum o küçük kemer devede kulak yani. eskisi nasıldı gerçi bir de eski bir fotonu koysan da değmiş mi değmemiş mi ona göre yorum yapsak ama karşıdan falan bakıldığında çok güzel bir burnun var. sakın revizyon olma.

bu işler biraz şans ve yapı meselesi aslında. oske ben senin burnunu çok güzel buluyorum o küçük kemer devede kulak yani. eskisi nasıldı gerçi bir de eski bir fotonu koysan da değmiş mi değmemiş mi ona göre yorum yapsak ama karşıdan falan bakıldığında çok güzel bir burnun var. sakın revizyon olma.

canım okadar araştırıyorsun ve bir doktor seçiyorsun, güveniyorsun,hayal kuruyorsun ve sonuç istediğin gibi olmuyor
Belki sizlerin gözünüze batmıyor ama beni çok rahatsız ediyor
büyük bir hayal krıklığı, para kaybı ve sonuçta çektiğin sıkıntılar yanına kar kalıyor :S
eski fotomuda ekledim

Canım albümüm herkese açık görebilirsin bi kaç resmim var

Cnm gördüm burnunu ben çok beğendim. Altında yazdığın yorumlardan anladığım kadarıyla o küçük kemerden şikayetçisin. Ama ne yalan söyleyim o küçük kemerin çok hoş ve karizmatik bir hava katmış. Kafandaki gibi olmadığı için hayalkırıklığını çok iyi anlıyorum. Sonuçta ameliyat masasına yatıyoruz. Ama inan çok güzel. Belki garip gelecek ama olabilse ben hafif bir kemer yapılmasını istiyorum. Hafif Kemerli burunları inanılmaz karakteristik ve hoş buluyorum. Yani herkesin burnu artık kaklkık ve kavisli. Sanatçılara bakıyorsun hep aynı model. ameliyatlıyım ve ben burdayım diye bağıran burunlar. Bence bir süre sonra sanatçıların hepside dahil olmak üzere insanlar doktorlara kemer ekletmek için koşacaklar. Ama tabiiki senin mutlu olman daha önemli. Eğer çok memnun değilsen o küçük kemiği kolayca törpülüyebilirler. ucu ve kemiğin gelişi hoş. İnanın sizler çok şanslısınız. Benim burnum sivriltilip fazla kıkırdak alındığı için revizyonu zor bir burun. Yinede umutluyum

Back