Dün 7.ayımı bitirdim 1-2 foto ekledim isterseniz örnek olarak göz atabilirsiniz
oske baktım da kötü durmuyor ya ama gereksiz olabilir.Hani eski burnundan farkı yok ise değmezmiş ama allah'tan kötü olmamış.Bir de kendi burnundan daha kötü olsa idi...Benim yapılacak olan burnum kendi burnuma göre çok çok güzel fakat acaba tasarımdaki gibi olur mu? Olursa mükemmel ötesi olur...
Benden bir öneri
Siz sadece ii sonuçlara bakıyorsunuz
birde bana bakın derim
Bende Zühtü bey'in hastasıyım
cnm neden ayip olsunki:)
icine hangisi daha cok siniyosa ona ol
sonucta burun bu sakaya gelmezopuyorumnanaktan
ben henüz estetik olmadim cnmFıstık zühtü beyi düşünüyorum, frapanın burnunu gördüm beğendim. Nehiyle seninkinide görsem çok iyi olacak benim için. Ekledim kabul eder misin? Revizyon benim. Revizyon fotosu hiç görmedim Zühtü beye olan varmı acaba?
ben henüz estetik olmadim cnm
nehiyyde pek ugramiyo artik kkya
özel mesajla nehiyye bi yaz istersen
kkya girince istegini muhtemelen kabul edicektir
evet cnm olmayi düsünüyorum, hatta düsünmekle kalmayip olcam ins :86:ben seni oldu diye okumuşum. Ama düşünüyormuydun, sanki öyle bişeyler okudum...Ya çok zor dr seçmek birgün birine karar veriyorsun ertesi gün başkasına..sonra hepsinden vazgeçiyorsun başka bir isim :18: Ömrüm KK da mı geçecek ne! Olmayı düşünüyor musun peki ve kime?
merhaba öske zühtü beyi düşünüyordum ama senin yazını okuyunca merak ettim. Çok mu şikayetçisin? Mümkünse görebilir miyim?
bu işler biraz şans ve yapı meselesi aslında. oske ben senin burnunu çok güzel buluyorum o küçük kemer devede kulak yani. eskisi nasıldı gerçi bir de eski bir fotonu koysan da değmiş mi değmemiş mi ona göre yorum yapsak ama karşıdan falan bakıldığında çok güzel bir burnun var. sakın revizyon olma.
Canım albümüm herkese açık görebilirsin bi kaç resmim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?