• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doç. Dr. Zühtü Demir için yazılan yorumlar, tavsiyeler ve teşekkürler.

Kızlar Zühtü beyin ortalama fiyatı nedir?
Birde ilk görüşme için ne kadar ücret alıyor?
Ameliyatı hastane ortamındamı yoksa kliniktemi oldunuz?
Ameliyattan sonra hastanede yattınızmı yoksa aynı gün taburcumu oldunuz?
Benim burun yapım etli ve derisi kalın..Benim gibi olupta sonuçtan memnun olan varmı?Kemikli burunlarda kemik düzeltilerek burna şekil veriliyormuş ama etli burunlarda kesilecek bir yer olmadığı için sonuç memnun edici olmuyormuş..
Kusura bakmayın sorgu memuru gibi oldum ama napiim yüzümüzle oynanacak o yüzden sıkı araştırma yapmaya çalışıyorum...

canım zühtü bey burna göre fiyat veriyor ama cok yüksek değil fiyatları onepte ameliyat yapıyolar klinikte hastahane ortamı gibi ameliyathaneleri ameliyattan sonra 1 kaç saat sen kendini iyi hissedene kadar tutuyolar aynı gün eve yolluyolar benimde burun derim kalındı bi sorun yaşamadım.cokta memnunum zütü beyin yaptığı ameliyat zaten kapalı ameliyat burun deliklerinden girerek yapıyor.onun için bi sorun olacağınıda sanmıyorum..bende 1 sene araştırdım en son bu doktorda karar kalmıştım iyikide zühtü beye olmuşum 2 sene bitti benim en ufak sorunum yokk ögse06 lada aynı gün ameliyatta girdik 18 gün önce hem gögüs hemde lipo yaptırdım basenlerden yine zühtü bey yaptıı doktorumdan cok memnunum cok ilgili saolsun

canım hepsi birden ağır olmadımı bende seneye konbin bişeyler düşünüyorum o yüzden sordum....

sewill cnm cokkkkk gecmis olsun
nasil oldun??? kacinci günündesin??
fotolarini bizimle paylasicak misin opuyorumnanaktan

Ben Zühtü Beyin hastasıyım kendinden de çok memnunum fotoğraflarımı albümde paylaştım merak edenler bakabilir

sewiiilll cnm nasil oldun biraz anlat nasil gecti ameliyatin:) merak ettim kizzz:)
tekrar cok gecmis olsun tatlim

nehiyy cnm burnun cokkkk cok güzel:)
yüzüne o kadar uyumlukiii bayanssulusmile
miniciiikkkk süpperrr bi burun olmus, bayildimm opuyorumnanaktan

teşekkür ederim canım bende burnumu 1 kez alçıyı aldığında gördüm çok şişti hiçbir yorum yapamıyom bandaj çıksın biraz şişleri insin öyle...

nehiyy cnm burnun çok güzel olmuş.güle güle kullan.avatarındaki resme banzemişsin. inş ilerideki eşinlede çooook yakışmışsınız mutluluklar...

canım fotolarına baktım burnun çok güzel olmuş güle güle kullan...

sewiiilll cnm nasil oldun biraz anlat nasil gecti ameliyatin:) merak ettim kizzz:)
tekrar cok gecmis olsun tatlim

nehiyy cnm burnun cokkkk cok güzel:)
yüzüne o kadar uyumlukiii bayanssulusmile
miniciiikkkk süpperrr bi burun olmus, bayildimm opuyorumnanaktan

nehiyy cnm burnun çok güzel olmuş.güle güle kullan.avatarındaki resme banzemişsin. inş ilerideki eşinlede çooook yakışmışsınız mutluluklar...

Teşekkürler kızlar, darısı sizlerin başına inşallah çok güzel olur a.s.

nehiyycim burnun çok güzel olmuş yüzüne çok yakışmış yaptıralı kaç ay oldu canım...

uç kısmının şiş olduğu resimdende belli benimkinin ucu şuanda çok büyük hatta eski burnumdanda büyük bikaç aya umarım biraz küçülür...

küçülür cnm benimde eski burnumdan büyük geliyo geniş gibi sanki, sabır işi ben 6. aydan sonra iniyomuş diye duydum ama bilemiyorum

uç kısmının şiş olduğu resimdende belli benimkinin ucu şuanda çok büyük hatta eski burnumdanda büyük bikaç aya umarım biraz küçülür...

walla benimkide öle eski burnumla aynı :) ama daha cok taze bekleyelim ascıık sempatiksalakcinni

Merhaba kızlar ben de hem burun hem de çene ameliyatı için araştırma yapan biri olarak ve de Zühti beyin yaptığı burunları gördükten sonra da hayranlığımı belirtmeden geçmek istemedim bu bölümün tamamını daha okuyamadım ama bilgi veren arkadaşlara çok teşekkür ediyorum umarım yeni burunlarıyla çok mutlu olurlar. Birde kısaca acab hem burun hem de çene ameliyatını Zühtü bey ortalama ne kadara yapıyor onu merak ediyorum? Cevaplarsanız sevinirim tabii kesin bir cevap beklemiyorum son zamanlarda ameliyat olmuş ve üç aşağı beş yukarı fiyatları merak ediyorum sanırım kendisi burnun durumuna göre fiyat veriyor ama benim burnumda çok problem yok çok değişmesini de istemiyorum belki bira törpülenip inceltilebilir ama içinde deviasyon var neyse çok uzattım galiba hepinizi öpüyorummmm....:)

merhaba kızlar bende zühtü beye karşı güven oluştu bu kadar güzel burundan sonra ama rica etsem Zühtü bey e revizyon olan varmı 2, veya 3. cü çünkü ben revizyon olacağım ve revizyon olupda memnun olan varmı?ve resmini görebilirmiyim şimdiden teşekkür ederim

arkadaşlar bugün zühtü beyle görüşmem vardı revizyon için altı ay oldu ameliyat olalı.zühtü bey üç ay daha beklememi söyledi.burnun bir yılda tam oturur ne gerektiğine ozaman daha iyi karar verebiliriz dedi.zühtü bey etiğe çok bağlı maddi yönden düşünen doktorlardan değil,ayrıca yaptığı tasarım gerçekten çok güzeldi.beklemedeyim kızlar..

Back