- 27 Nisan 2009
- 1.796
- 34
- 158
Kızlar Zühtü beyin ortalama fiyatı nedir?
Birde ilk görüşme için ne kadar ücret alıyor?
Ameliyatı hastane ortamındamı yoksa kliniktemi oldunuz?
Ameliyattan sonra hastanede yattınızmı yoksa aynı gün taburcumu oldunuz?
Benim burun yapım etli ve derisi kalın..Benim gibi olupta sonuçtan memnun olan varmı?Kemikli burunlarda kemik düzeltilerek burna şekil veriliyormuş ama etli burunlarda kesilecek bir yer olmadığı için sonuç memnun edici olmuyormuş..
Kusura bakmayın sorgu memuru gibi oldum ama napiim yüzümüzle oynanacak o yüzden sıkı araştırma yapmaya çalışıyorum...
canım zühtü bey burna göre fiyat veriyor ama cok yüksek değil fiyatları onepte ameliyat yapıyolar klinikte hastahane ortamı gibi ameliyathaneleri ameliyattan sonra 1 kaç saat sen kendini iyi hissedene kadar tutuyolar aynı gün eve yolluyolar benimde burun derim kalındı bi sorun yaşamadım.cokta memnunum zütü beyin yaptığı ameliyat zaten kapalı ameliyat burun deliklerinden girerek yapıyor.onun için bi sorun olacağınıda sanmıyorum..bende 1 sene araştırdım en son bu doktorda karar kalmıştım iyikide zühtü beye olmuşum 2 sene bitti benim en ufak sorunum yokk ögse06 lada aynı gün ameliyatta girdik 18 gün önce hem gögüs hemde lipo yaptırdım basenlerden yine zühtü bey yaptıı doktorumdan cok memnunum cok ilgili saolsun