• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doç. Dr. Zühtü Demir için yazılan yorumlar, tavsiyeler ve teşekkürler.

teşekkürler pozi06 benim için çok iyi oldu bunu bilmem benimde 4,5 ay oldu bende revizyon olacağım.

cnm evet beklemek gerekiyor mantıklıda burun iyice otursun ki tam olarak nasıl bir düzeltme yapılableceği ortaya çıkabilsin.hemde burn ucu sert oluyor tam olarak şişlikleri inmemiş oluyor.yinede seçdiğin doktorla görüş derim tasarım yapsın ne zaman revizyon yapabileceğini söylesin.sende kendini buna göre hazırlarsın maddi manevisevgiler...

floransa cnm revizyonundan memlunmusun istediğin gibi oldumu.inş tamda istediğin gibidir...

kızlarrrrrrrrrrrr nerdesinizzz zühtü beye ameliyat olanlarrrrrrrrrrr

Kızlar Zühtü bey burun ameliyatı için ortalama ne kadar alıyor bilen var mı?

kızlar ben onepte ünal şahin e muayene olmuştum ameliyatı da ona olmayı düşünüyorum ama zühtü beye de bi muayene olsam diyorum içimde kalmasın diye,
ama bu sefer ünal beye ayıp mı olur acaba aynı yerdeler sonuçta

kızlar ben onepte ünal şahin e muayene olmuştum ameliyatı da ona olmayı düşünüyorum ama zühtü beye de bi muayene olsam diyorum içimde kalmasın diye,
ama bu sefer ünal beye ayıp mı olur acaba aynı yerdeler sonuçta

cnm neden ayip olsunki:)
icine hangisi daha cok siniyosa ona ol
sonucta burun bu sakaya gelmezopuyorumnanaktan

cnm neden ayip olsunki:)
icine hangisi daha cok siniyosa ona ol
sonucta burun bu sakaya gelmezopuyorumnanaktan

ayy ne biliiim sanki beni ona muayene olurken görürse alınır sanki
biliyorum ki hatırlamaz bile muhtemelen ama işte fazla ince düşünüyorum heralde:sm_confused:

zuhtu beyın yaptıgı burunlar sanki onden hepsı bırbırne benzıyor gibi geldı son resımlerde yanılıyormuyum kesınlıkle cok guzel ama tarzı cok belırgın yanılıyormuyum?

ayy ne biliiim sanki beni ona muayene olurken görürse alınır sanki
biliyorum ki hatırlamaz bile muhtemelen ama işte fazla ince düşünüyorum heralde:sm_confused:
kaydirigubbakcemile3 cnm icin nasil rahat edicekse öyle yap =)

zuhtu beyın yaptıgı burunlar sanki onden hepsı bırbırne benzıyor gibi geldı son resımlerde yanılıyormuyum kesınlıkle cok guzel ama tarzı cok belırgın yanılıyormuyum?

ama ank32, frapan, nehiyy, oske, Lakito, cilek.35, supergirll, Blackhoney ve digerleri, bence hepsi farkli
burunlari pek benzetemiyorum ama tasarimlar gercekten cok benziyo kaydirigubbakcemile3

burunların uclarının hepsı aynı geldı bana sakın yanlış anlaşılmasın cok cok guzel kusursuz burunlar hepsi ama onden bakınca hepsi komple aynı gorunuyor yoksa hepsını cok begenıyorm

burunların uclarının hepsı aynı geldı bana sakın yanlış anlaşılmasın cok cok guzel kusursuz burunlar hepsi ama onden bakınca hepsi komple aynı gorunuyor yoksa hepsını cok begenıyorm

bende bisey demdimki cnm opuyorumnanaktan
sen fikrini söyledin bende söyledimkaydirigubbakcemile5

bende bugün ameliyat olcam vakit harcıyorum:))birazdan aynaya gidip burnuma veda edicem:)hahahaha ben cok rahatım bakalım nolcam:)keşke benim tasarımım elimde olsaydı atardım işin acıgı benimki pek benzemiyo ötekilere her burun için farklı ihtiyaclar var zira.yerimseniben

sonuçları "genellikle" tasarımdan daha güzel oluyor.
Ama ben tasarımdakine benzemesine razıyım açıkcası
ama kemerimsi sey gitmek bilmiyooo :(

meraba kızlarr..
uzun zamandır forumu takip ediyorum ama sadece okumakla yetiniyodum, artık yazma zamanı sanırım..
ben de bu ay içinde zühtü demir'e ameliyat olmak istiyorum. onun için de ameliyatları görmek istedim (buarada "nehiy" ve frapan" a arkadaşlık teklifimi kabul ettikleri için teşekkür ederim).
bu hafta içinde görüşmeye gidicem, tasarım vs. sizle paylaşırım..
şimdilik bu kadar..:)

kızzzlar ameliyat olanlar ve olacaklaraa şimdiden geçmiş olsun inş herkess istediği burna kavuşurr

arkadaşlar zühtü beye ameliyat ve revizyon olanlar memlun musunuz?ankaradaki en az şikayet alan doktorlar hatta yok denecek kadar az ünal ve zühtü beyler.benim revizyon olacak yardımcı olursanız sevinirim

Back