• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doç. Dr. Zühtü Demir için yazılan yorumlar, tavsiyeler ve teşekkürler.

aaa hadi yaaaa kaydirigubbakcemile2
cok sevindim
ameliyat tarihinide al artik kizz kaydirigubbakcemile3

ayy dün gidemedim bugün gittim kan tahlilim ve tomografi işini hallediyorum, yarın cumartesi için görüşcez bir aksilik olmazsa cumartesi gününe inşallah bende ameliyat olcammm:utangac:

Bak seen Sessiz sedasız ayarlamış her şeyini:)) Sonunda izin alabilmişsin cnm sevindim. Hayırlı olur umarım:Saruboceq: Haberdar et bizi

delikafadulden ay cok sevindim oskecim yaaaaa olumunekankayizsmile
sonunda sende oluyosun haa kaydirigubbakcemile2
tasarimin varmiii :emir_bebek:

ayy nasıl heyecanlıyım anlatamam bugün 19:00da tasarım için gidiyorum. çok korkuyorum heran vaazgecebilirim :utangac: kafamçokkarıştı

vazgecme sakin:D
tasariminida mutlaka ekle cok merak ediyorum:)

Smurfin tatlim ben teee cumartei aksami oldum ameliyatimi 3.gunumu bitirmek uzereyim bugun birazcik agrim sizim oldu ben saten cok gulerim dun kuzenim cok guldurdu zorladim heralde birascik :S

kızlar bende dün akşam oldum...bugün tampolarım çıkacak sabaha kadar hiç uyumadım ağzımdan nefes almak ve devamlı gözünde buzlarla durmak bana zor geldi...

Hadi ya ben narkozun etkisiyle horul horul uyumusum cok gecmis olsun Zuhtu Beyemi yaptirdin

Kızlar selam, ben de sonunda Zühtü Bey'den randevu aldım. tasarım yapacağız ..
Sadece burun ucu ameliyatıyla bile çok daha iyi bir görünüme kavuşabileceğim, yada ilaveten çok az törpü ile :)
Burun ucu ameliyatı olup fiyat hakkında bilgisi olan var mıdır?
yada ödeme koşulları hakkında ?

teşekkürler şimdiden

kızlar bende dün akşam oldum...bugün tampolarım çıkacak sabaha kadar hiç uyumadım ağzımdan nefes almak ve devamlı gözünde buzlarla durmak bana zor geldi...

geçmiş olsun canım ilk zamanlar zor olur nefes almak ağızdan ama alışıyosun buzları ihmal etme

geçmiş olsun unutma mutlaka başın yüksek yat sağa sola dönerek yatma sonra birtarafın şişerken bir tarafın az şişer şekil bozukluğu olabilir bu arada güneş kremini unutma

dr. zühtü bey sizi bir görsün inanın fiyat konusundada ameliyat olma konusundada çok rahat anlaşırsınız şimdiden hayırlı olsun

Kızlar Zühtü beyin ortalama fiyatı nedir?
Birde ilk görüşme için ne kadar ücret alıyor?
Ameliyatı hastane ortamındamı yoksa kliniktemi oldunuz?
Ameliyattan sonra hastanede yattınızmı yoksa aynı gün taburcumu oldunuz?
Benim burun yapım etli ve derisi kalın..Benim gibi olupta sonuçtan memnun olan varmı?Kemikli burunlarda kemik düzeltilerek burna şekil veriliyormuş ama etli burunlarda kesilecek bir yer olmadığı için sonuç memnun edici olmuyormuş..
Kusura bakmayın sorgu memuru gibi oldum ama napiim yüzümüzle oynanacak o yüzden sıkı araştırma yapmaya çalışıyorum...

ön görüşme için muayene ücreti alınmaya biliyor ameliyat hastane ortamında oluyor ameliyat sonrası durumuna göre üç dört saat içinde taburcu oluna biliyor kalın derili ve etli burunlardada zühtü beyin çok iyi işler çıkarttığını duydum bence sen bir randevu al görüş ikna olucandan eminim şimdiden hayırlı olsun

Kızlar Zühtü beyin ortalama fiyatı nedir?
Birde ilk görüşme için ne kadar ücret alıyor?
Ameliyatı hastane ortamındamı yoksa kliniktemi oldunuz?
Ameliyattan sonra hastanede yattınızmı yoksa aynı gün taburcumu oldunuz?
Benim burun yapım etli ve derisi kalın..Benim gibi olupta sonuçtan memnun olan varmı?Kemikli burunlarda kemik düzeltilerek burna şekil veriliyormuş ama etli burunlarda kesilecek bir yer olmadığı için sonuç memnun edici olmuyormuş..
Kusura bakmayın sorgu memuru gibi oldum ama napiim yüzümüzle oynanacak o yüzden sıkı araştırma yapmaya çalışıyorum...

ameliyat tarihi aldığım için muayene ücreti ödemedim
ameliyatım onepte oldu hastane ortamında olmak zor geldi buz uygulamak çok öenmli hastanede olduğunuz zaman gece orda kalacaksınız ve buz bulamayacaksınız şişecek, moraracak falan.
2 saat sonrasında çıktım
benimde derisi kalın henüz 18.günüm ama bir problemim yok

Back