• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doç. Dr. Zühtü Demir için yazılan yorumlar, tavsiyeler ve teşekkürler.

büyük değişim gercekten güzel olmuşş cok begendım burun delıklerın aynımı bı farklılık varmı onu sormak istedım de tam net goremedım cnm tşkr resım koydugun içinn....

fstk sanırım zühtü beyi düşünüyorsun inşallah tam istediğin gibi olur.ank32 resimlerini bende görebilirmiyim.yada nasıl görebilirim?yeni olduğum için bilemiyorum yardımcı olursan sevinirim

ZÜhtÜ beyle konuŞmak 100 tl:)) ÜcretlıymıŞ kızlar muayene oldumu ama:((((

Fıyat konuusunda bılgı verırmısnız kızlarr Özelden ben Özel msj atamıyorum canlarrr

Yok olmadım pazartesı gÜnÜ gelıcek ıst ozamana randevu aldım cnmm .. Ama ben vermem muayene ucretı fılannn :)))

cümlelerin düşük olmuşş muayen olmuş gibi anladım..
hadi hayırlısı bakalım..

büyük değişim gercekten güzel olmuşş cok begendım burun delıklerın aynımı bı farklılık varmı onu sormak istedım de tam net goremedım cnm tşkr resım koydugun içinn....

canım zaten doğal burunda bile burun deliklerinde fark olur simetrik olmaz tabi bendede minimum fark var iki delik arasında ama cok incelersen anlaşılıyor öyle baktığın zaman bariz bi fark yok orantılı yani bide zühtü bey kapalı ameliyat yapıyor deliklerden girerek o yüzdende bi farklılık oluyor.acık ameliyatla olan arkadaşlar gördüm o hem iyileşmesi hemde burun altı sarkması ve burun altında bi cizgi gibi iz kalıyorr ben cok memnunum burnumdan :lepi:

arkdslar zuhtu bey ıstnbulda nereye gelıyor ve muayne ucrti nedir amlyt ucretı tam fıyat ne birde revızyon olan varmı kendısıne

arkdslar zuhtu bey ıstnbulda nereye gelıyor ve muayne ucrti nedir amlyt ucretı tam fıyat ne birde revızyon olan varmı kendısıne

canımmm en iyi bilgiyi zühtü bey kendisi verecektirr..
ankara onep telefonunu internetten bulabilirsinn..
revizyon yapıyor diye biliyorum ama yinede arayıp sormalısınn.kendisi çok ilgili bir doktordurr.

muayen ücreti 100 diye yazmıştı bir arkadai biriside 150 diyee..işte arayıp sorman gerekk...en iyi bilgiyi kendisi verecektir..

cnm istanbulda özel ferihan laçin hastanesine geliyo kadıköyde..bende orda ameliyat oldum kendisine..istersen albümüme koydum profilden resimlerimi bakabilirsin ..buarada zühtü beye revizyon olan kişileride duydum ,hatta bir iki resimde görmüştüm gayet başarılı buldum..senin burnunuda görmüştüm barış beyde..önden çok beyenmiştim ama yandan biraz fazla kalkık bulmuştum..burnuna yapılcak işlem çok küçüktür bence..sadece ucu hafif indirilip başka bir yerine dokunulmamak..tabi bu benim nacizane fikrim..:kedi:

süpergırl nekdara oldun amelıyat ücretını yazarmıısın özelden

ewt canım tek sorun burunucum benım havada duruyor baska ıslem yok bıgılendrdgınız ıcın teskkurler supergırl ve teknolog

Back