Doç. Dr. Zühtü Demir için yazılan yorumlar, tavsiyeler ve teşekkürler.

ayhhhhh kizlaaaaaaarrr
burasi bos kalmis yaa nerelerdesiniz

frapann yaa şimdi senin fotolarına baktım biraz öncede nehiyyin fotosunu gördüm ikinizinkide süper olmuş yaa maşallah wallahii

birkaç gün önce onepe gittim zühtü beyle görüştüm.fakat tam karar veremedim

tasarımı değil de daha çok yaptığı burunlar üzerinde düşün cnm. çünkü benim şuan burnum tasarımıma pek benzemiyor

evet zühtü beyin yaptigi tasarimlara göre degil burunlara göre karar vermek lazim
tasarimlara pek benzemiyo burunlar
tasarimdan daha güzel oluyo zemuszemus

arkadaşlar revizyon olacağı için bu benim için çok önemli zühtü beyimi tercih etmeliyim ünal beyimi onepte yaptığı burunları gördünüzmü?yardımcı olursanız sevinirim.benim sadece burun ucu düzeltilecek

Bende yeni fotoğraf koydum.. Fiyatlar 3000-5000 arası değişiyor burundaki işleme göre

vee bir ayım doldu..

Kızlar doktorumu burdan buldum bende. Ank32 sayesinde tanıştım Zühtü Beyle. Gittim görüştüm yaptığı burunlara bile bakmadım kliniğinde. Tasarım yaptı, kendisi tasarımdan cok daha güzel olacağını söyledi hep ve inandım.

Ameliyatım kısa bir süre sonra benim isteğim üzerine pazar günü oldu. Ağrı sızı adına en ufak bir sorun yaşamadım ağrı kesici bile almadım.

Ameliyat sürecimden bu zamana kadar Zühtü Bey saolsun çok ilgilendi. Böyle bir burna sahip olmama vesile olduğu için ona sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. ve tabi beni onunla tanıştırdığı için cnm ank32ye teşekkürler:) Artık çok mutluyum Burnun yüzü tamamen değiştirdiği, güzelleştirdiği bir gerçek ayrıca insanın ruhunu,psikolojisini de onarıyor ki bu daha önemli sanırım:) Sürekli gülüyorum artık.

Doktorumu gözüm kapalı öneririm herkese. Profilimde fotoğraflarım var aşama aşama. Belki fikir olur belki ben de birilerinin mutlu olmasına sebep olurum:)

canımm bu güzel yorum içinde bende sana tşk ederim iyiki senide tanımışım iyikide vesile olmuşum mutlu olmana cok sevimdim öpüyorum seni canım benim darısı herkesin başına diyelim

frapancım biraz önce resimlerini gördüm harika fevkaledenin fefkinde çok başarılı darısı tüm isteyenlerin başına böyle güzel bir burnu...inş banada kısmet olur

bugün işten izin alabilirsem zühtü beyle görüşmeye gidicemm ayy bi heyecan yaptım walla :)

bugün işten izin alabilirsem zühtü beyle görüşmeye gidicemm ayy bi heyecan yaptım walla :)

aaa hadi yaaaa kaydirigubbakcemile2
cok sevindim
ameliyat tarihinide al artik kizz kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…