• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doç. Dr. Zühtü Demir için yazılan yorumlar, tavsiyeler ve teşekkürler.

.merhaba kızlar ben yeni katılıyorum aranıza üç ay önce burun ameliyatı oldum

aa hoşgeldin cnm aramıza:) begeniyo musun burnunu çevredekilerin tepkisi nasıl? bir de fotograflarını bizimle paylaşırsan sevinirizz

ben gecen pazar ameliyat oldum salı gunu de alçım çıkacak inşallah çook merak ediyorummopuyorumnanaktan

hoşbulduk kk kulubünden araştırarak ,yaklaşık bir birbuçuk sene yapılan yorumların üzerine bir seçim yaptım.doktorum reha yavuzer evet kendisi çok sempatikve doğallıktan yana.fakat ben iddalı bir burun istediğimi defalarca belirttim.alcı sonrası oldukca güzeldiama burun deliklerim çok belirgin görünüyorduikinci aydan sonra ise nerdeyse eski haline çok benzer bir duruma geldi.Burun ucum kalın ve sarkık nasıl söylenireski gibi.etrafımdan çokta yapıcı tepkiler alamadım beğenende oldu hiç değişmemişsin diyende.doğrusu beni kırmamak adınakötü olmuşta diyemediklerini düşünüyorum.reha beye ulaşmak çok zor ilk görüşmemi ancak bunum iki aylık olduğunda yapabildimki şu halinden daha iyiydi.ve tam burun deliğimin önünde bir iz var geçer dedi .sabret daha güzel görünecek dedi .bekliyorum. frapancığım tüm kalbimle diliyorumki senin ve bu sabır isteyen ameliyatı olan herkesin burnutam istediği ve hayal etdiği gibi olur

arkadaşlar şimdi ise tabiki doktorumla görüşeceğim.ve tam oturduğunu söyleyinceye kadar bekleyeceğim.açıkcası çok umutlu değilim benim istediğim gibi olacağına.olmazsa revizyon için şimdiden araştırıyorum ilk seçeneğim zühtü bey revizyon konusundaki başarısını bilemiyorum.uzunca yazdım ama beni en iyi siz anlarsınız diye düşündüm paylaşmak istedim.burada yapılan yorumlar gerçekten çok önemli kara vermek çok zor.sevgiler

aynen bende senın durumdayımm yanii cok zor bilemıyorum memnun olmayan larda cok buraada bende revızyon olmak isityorum ama korku da var acaba nasıl olur sonuçç ya bu burnu ararsam diye aklımdan gecıyor zaten pskolojım bozuldu burun aemlıyatından sonra iyice kafaya taktım kafayı yedım ben burunla yüzüme bed bı ifade verdi eskı güzellıgımı arıyorumm helekı gülünce burnumm kocaman oluyor hıç memnun degılım burasıda olamzsaydı nereye anlatacaktım derdımı bılmem:( zühtü beyın yaptıgı burunları begendım özellıkle elanıınn burnu nuu inş herkez dilediğine kavuşurrrrrrr

kızlar zühtü beyle görüşün kendisi pozitif bir insna herşeyi sizee en açık dille anlatacaktır..
umarım m istediğinizz burunlara kavuşursunuz...

geçmiiş olsun kızlar hepinize de cidden zor bir durum Umarım doktorunuzu bulursunuz
Zühtü beye gelince hiç revizyon ameliyatını görmedim ama baya yaptıgnı biliyorum Ben ameliyatteyken bir kız gelmis zuhtu beye revizyon ameliyatı olan. Halinden gayet memnundu çok guveniyodu ve mutlu gorunuyodu diyor annem,, Yüzyüze görüşmekte fayda var Kolay gelsin ikinize de yarın alçım alınacak paylaşırım ben de fotograflarımı biraz daha geçtikten sonra

:nazar:asminem seni çok iyi anlıyorum.zühtü beyin yaptığı ameliyatları takip edeceğim bir süre.sanırım en iyisi birebir görüşmek olacak.revizyon=stress seçimimizi çok çok dikkatli yapmalıyız.frapan güzel haberlerini bekliyorum.:nazar:

:nazar:asminem seni çok iyi anlıyorum.zühtü beyin yaptığı ameliyatları takip edeceğim bir süre.sanırım en iyisi birebir görüşmek olacak.revizyon=stress seçimimizi çok çok dikkatli yapmalıyız.frapan güzel haberlerini bekliyorum.:nazar:
sagol cnm anladıgın için ... bu kez dogru kararı verecegım inş ve istedıgımede kavuşacagım inanıyorumm buna bilmiyorumkismile

1 buçuk sene oldu canım amelıyat olalı tekrar aynı doktora amelıyat olmak istemıyorum hatasını kabul ettı doktor yaparımda demedı zatennn tuğrul maral

aynı doktora ameliyat olmak istememekte çok haklısın.Bende istemiyorum.Hatasını kabul edipte düzeltmeyi teklif etmemesi ilginç.ıkinci kez bu stres ! Üzücü ve yıpratıcı

1

hoşbulduk kk kulubünden araştırarak ,yaklaşık bir birbuçuk sene yapılan yorumların üzerine bir seçim yaptım.doktorum reha yavuzer evet kendisi çok sempatikve doğallıktan yana.fakat ben iddalı bir burun istediğimi defalarca belirttim.alcı sonrası oldukca güzeldiama burun deliklerim çok belirgin görünüyorduikinci aydan sonra ise nerdeyse eski haline çok benzer bir duruma geldi.Burun ucum kalın ve sarkık nasıl söylenireski gibi.etrafımdan çokta yapıcı tepkiler alamadım beğenende oldu hiç değişmemişsin diyende.doğrusu beni kırmamak adınakötü olmuşta diyemediklerini düşünüyorum.reha beye ulaşmak çok zor ilk görüşmemi ancak bunum iki aylık olduğunda yapabildimki şu halinden daha iyiydi.ve tam burun deliğimin önünde bir iz var geçer dedi .sabret daha güzel görünecek dedi .bekliyorum. frapancığım tüm kalbimle diliyorumki senin ve bu sabır isteyen ameliyatı olan herkesin burnutam istediği ve hayal etdiği gibi olur

kızlar cok geçmiş olsun umarım tekrardan iyi bir dr bulup revizyon ameliyatını olursunuz.bende 2 sene oldu zühtü beye ameliyat olalı cok memnunum sizede tavsiye ederim şimdiye kadar da cok kişi zühtü beye ameliyat oldu kimseden bi şikayet henüz duymadım bence görüşmenizde fayda olabilir diye düşünüyorum cok ilgilene bir dr kendisi ben halen 2 sene olmasana rağmen kontürollere halen gidiyorum cokta memnunum darısı size olsun

ank32 memlun olman ne güzel.Ne yazıkki bu benim için geçerli olmadı.Bende Zühtü beyi düşünüyorum doktor kararı bu kez dahada zor.Acaba kendisi revizyon konusunda nasıl?Tasviyen için teşekkür ederim resimlerin varmı görebilirmiyim?

ank32 mesajın için çok teşekkür ederim çok incesin.nasıl bir sıkıntı içindeydim anlatamam.evet gidip kendisiyle görüşeceğim.senin tavsiyenle geldiğimi söyleyeceğim .yanlız ben revizyonun daha zor bir ameliyat olduğu duymuştum.tekrar teşekkür ederim canım...

pozi06 lütfen rahat tut bıraz içini biraz sabret olurmu kendını cok yıpratıyorsun bende oyleydım senın gıbı ama baktım bi caresi yokk ben cok kötü gunler gecırdım helekı ılk aylarda kendımı tanıyamadım resmen yandan iyi y di onden bi tuaf burun ucu kocaman delıkler farklıı öncekı halii sorunludegıldii aslında neyse artık olan oldu:(((( buradan yola cıkarakk aradım zühtü beyi pazartesı ist gelecek görüşecegım kızlar bakalım ne dıcek ben cok umutluyum bu kezz kavuşacagımm istedıgıme:))))

asminem elimde değil senelerce bekledikten sonra sonuç istenilen gibi olmayınca büyük bir hayal kırıklığı oluyor.sende yaşamışsın aynı şeyleri bundan sonrasına bakmak lazım.dilerim bundan sonra tamda hayalindeki buruna kavuşursun

asminem elimde değil senelerce bekledikten sonra sonuç istenilen gibi olmayınca büyük bir hayal kırıklığı oluyor.sende yaşamışsın aynı şeyleri bundan sonrasına bakmak lazım.dilerim bundan sonra tamda hayalindeki buruna kavuşursun

BİLİYORUM ANLIYORUM EN AZINDAN..... İNŞ SENDE İSTEDIGINE CNMMopuyorumnanaktan

Back