eweeettt soruları çözmeye başlayalım delikafaduldenbu arada girl hastanede kaldınmı..
ameliyata girerken o yeşil kıyafetleri giydirdilermi.
tamamen soyundunmu:))
hastaneye ne götürmüştünn.. vs vsvs..:)))
girl resimler ne zman geliyor canımmm:kedi:
:1closedeyes::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
alçı perşembe alıncak,bantlarda 1 hafta kalsa bi 10 günü bulur cnm yerimseniben
:1closedeyes::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5 okadar emeğiniz var üzerimde.sizler için hazır ve nazır forumda bekliyorum buyrunnnnnnnnnkendine geldiğin nasıl belli ama. Önce foruma şöyle bi bakar çıkardın bende msjlarini arardım şimdi maşallah.. aklinialirimsmile
çok saol cnm a.s. bütün kalbimle seninde harika bi burna kavuşşmanıı diliyorum opuyorumnanaktanSüpergirll, Canım geçmiş olsun, zorunu atlatmışsın..Seni o kadar iyi anlıyorumki ben o acıyı ik defa çektim..Ama hala istediğim buruna kavuşamadım ve tekrar ameliyat olucam canım..Bak ne kadar şanslısın ilk ameliyatın ve doktorun çok iyi...İnşallah bir an evvel iyileşirsin...Sıkıntılarının geçmesi dileğiyle..Aynaya her baktığında iyiki yaptırmışım diyeceksin...Tekrar geçmiş olsun...zemuszemus
mrb arkadaşlar ben geldim :sinifsinif: artık daha iyiyim şükürler olsun ki..
burdan zor günlerimde ilgisiyle beni iyi hissettiren " frapan ,fstk ,lakito ,blackhoney ,teknolog ,ank32 "çok teşekkür ederim a.s.
sorularınız varsa alabilirim .. geçen perşembe ameliyat oldum,inşallah 2 gün sonra şu salak alçıdan kurtulcamklava:
walla harika bi burnum olursa hemen unutucam bu günleri söz opuyorumnanaktan:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: herşşey için teşşekkür ederim cnm sende kib :1hug:canım allaha şükür iyisin cok üzülmüştüm.acı olması cok hayret verici geldi demek senin cildin ve bünyen cok hassasmış agrıların geçtiyse şişlikleri hiç takma onlarda zaman içinde inecek tşk içinde cok saolsın cnm yakında dahada iyi olacaksın agrın olmasın hepsi gelip gecer inş bu yaşadıklarını en kısa zamanda atarsında bugünleri unutrsun kib cnm
:icecream: ayy ozaman ben söölemiim adam yeter be yeter istemiyorum falan diye beni kovalamasın :) kendimi tehlikeye atamam üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?