• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doç. Dr. Zühtü Demir için yazılan yorumlar, tavsiyeler ve teşekkürler.

muayene ücrreti aldımmı..muayene sırasında neler yaptı neler konuştunuz tek tek anlatabilirsin:)))

kız msn mi geçtinizz biz burda çatt çat çatlayalımm noliyy ordaaa:umursamaz:

Canım muayene ücreti ödemedim Ank32 sağolsun dr ile konuştu frapandan da alınmıycak benden de alınmadı.. Tasarım yaptık konuştuk aklımda ne varsa sordum, çok anlayışlı güler yüzlü bi doktor burdan bahsettim :)) çok hoşuna gitti çileğin ve elanın burunlarını çok beğendiğimi söyledim öyle

Merhaba,
Bir kişiye özel mesaj attım ama buradan da yazayım diğer taraftaki mesajları buraya taşıyamıyorum çünkü arama motorlarında o link aktif şu anda bu yüzden mesajları taşıma şu anda çok zor. Bir diğer konu bu konuda fesatlık olduğunu düşünmeniz hatta ima etmeniz beni ciddi üzdü. Lütfen cümlelerinizi kurarken biraz daha dikkatli davranalım...

Merhaba,
Bir kişiye özel mesaj attım ama buradan da yazayım diğer taraftaki mesajları buraya taşıyamıyorum çünkü arama motorlarında o link aktif şu anda bu yüzden mesajları taşıma şu anda çok zor. Bir diğer konu bu konuda fesatlık olduğunu düşünmeniz hatta ima etmeniz beni ciddi üzdü. Lütfen cümlelerinizi kurarken biraz daha dikkatli davranalım...

:1shok: yanii??? o kadar yorum bosa gitti... bu mudur??
mesajlari tasiyamiyosaniz topigi tasiyin bari bosu bosuna bütün yorumlar gitti ya
birsürü konular tasiniyo bizimki neden tasinamiyo..sacmalik..
:delphin:

nese artik yapcak bisi kalmadi

Son düzenleme:
mrb arkadaşlar ben geldim :sinifsinif: artık daha iyiyim şükürler olsun ki..:nazar:
burdan zor günlerimde ilgisiyle beni iyi hissettiren " frapan ,fstk ,lakito ,blackhoney ,teknolog ,ank32 "çok teşekkür ederim a.s.
sorularınız varsa alabilirim .. geçen perşembe ameliyat oldum,inşallah 2 gün sonra şu salak alçıdan kurtulcam :oklava:

süper cim hoşgeldinn canımm...
iyi olmana çok sevindim canımm..
mıorlukalrın ağrıların kaşıntın geçtimi canımm..
gözündeki şişlikler indimi..

bunlar önemli olam bu bira zönesiz kalcak imdi
burnun ansıl görünüyorr..
çokg eçmiş olsun canımm..

fıstıkımda banlanmışş..kaçgün aldı acabaa...kızlar bir an önce dönün inşallahh...

büyüüük geçmiş olsun supergirll endişelendirdin bizi. Neyseki bitti kötü günlerin.
Şimdi de öncesi-sonrası yapacagın fotolarını bekliyoruz:D

çok saolun kızlar sayenizde umut doluyum opuyorumnanaktan sırf sizler istediniz diye hemen paylaşıcam fotoları, hayırlısıyla güzel,yüzüme çok yakışan bi burnum olur inşallah :Saruboceq:
morluklarım sarılaştı,lanet kaşıntılarım çok az,burnumun ana kemiği hala ağrıyo ama tahammül edebiliyorum,annem dün yıkadı beni rahatladım baya :ecrin_bebek: ben tatlı bağımlsııyım bütün arkadaşlarım ve sülalem ziyarete gelirken öyle çok tatlı,çikolata getirdiki..artık dayanamıyorum yemeye çalışıyorum yiyorumda ama resmen burnumun ağrısından işkence çekiyorum.sadistmiyim ne boğazım yutkunurken ağrıyo,burnum desen ayrı ama hala yutmaya çalışıyorum çikolataları guclubacismile
ama en önemlisi depresyondan çıktım ve fiziksel acılarıma tahammül edebiliyorum:nazar: buarada yanaklarım hala davul gibi şiş,resmen koskocaman yuvarlak bi duba gibi suratım ama azalıp geçicek inşallah sositososito

Supertcım cok gecmıs olsun daha ıyı oldugun yazdıklarından bellı oluyo umarım bıran once butun rahatsızlıklarından kurtulursun

çok saolun kızlar sayenizde umut doluyum opuyorumnanaktan sırf sizler istediniz diye hemen paylaşıcam fotoları, hayırlısıyla güzel,yüzüme çok yakışan bi burnum olur inşallah :Saruboceq:
morluklarım sarılaştı,lanet kaşıntılarım çok az,burnumun ana kemiği hala ağrıyo ama tahammül edebiliyorum,annem dün yıkadı beni rahatladım baya :ecrin_bebek: ben tatlı bağımlsııyım bütün arkadaşlarım ve sülalem ziyarete gelirken öyle çok tatlı,çikolata getirdiki..artık dayanamıyorum yemeye çalışıyorum yiyorumda ama resmen burnumun ağrısından işkence çekiyorum.sadistmiyim ne boğazım yutkunurken ağrıyo,burnum desen ayrı ama hala yutmaya çalışıyorum çikolataları guclubacismile
ama en önemlisi depresyondan çıktım ve fiziksel acılarıma tahammül edebiliyorum:nazar: buarada yanaklarım hala davul gibi şiş,resmen koskocaman yuvarlak bi duba gibi suratım ama azalıp geçicek inşallah sositososito

Canım çok geçmiş olsun sana benim de 1 şubatta ameliyatım var.. Ya ben ağrı olmuyo diye biliyodum çok mu ağrıyo ?:(

Fıstık için ödül gibi oldu desem inş. kızmaz bana ders çalışması gerekiyomuş *))
Çilek gelsede onunda fikirlerini öğrensem keşke ne kadar kaldı acaba banının açılmasına, söylesek açmazlar mı banıboshayallersmile

çok saolun olumunekankayizsmile
Canım çok geçmiş olsun sana benim de 1 şubatta ameliyatım var.. Ya ben ağrı olmuyo diye biliyodum çok mu ağrıyo ?:(

cnm ben çok ağrılar,acılar,kaşıntılar çektim.hayatımın en kötü günlerini geçirdim diyebilirim.ama beni baz alma sakın.benim bünyem çok hassas ve alerjikmiş.yaptıran arkadaşların çok büyük bi kısmı acı duymamış.inşallah senin içinde kolay geçer yerimseniben

çok saolun olumunekankayizsmile

cnm ben çok ağrılar,acılar,kaşıntılar çektim.hayatımın en kötü günlerini geçirdim diyebilirim.ama beni baz alma sakın.benim bünyem çok hassas ve alerjikmiş.yaptıran arkadaşların çok büyük bi kısmı acı duymamış.inşallah senin içinde kolay geçer yerimseniben

Amin cnm inşallah. Peki yemek yerken sorun oluyo mu?

bu arada girl hastanede kaldınmı..
ameliyata girerken o yeşil kıyafetleri giydirdilermi.
tamamen soyundunmu:))
hastaneye ne götürmüştünn.. vs vsvs..:)))

Amin cnm inşallah. Peki yemek yerken sorun oluyo mu?
ilk 5 gün sadece sıvı tüketebildim cnm .ağzımı açmak,o sıvıyı yutmak bile büyük acıydı.artık yumuşak bişiler yiyebiliyorum.canım yine acıyo burnum ve boğazım.ama dayanabiliyorum..meğer burnumuzu hareket ettirmeden yaptığımız hiçbişi yokmuşta haberim yokmuş.napsam burnum acıyo :sinifsinif:

Back