Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba,
Bir kişiye özel mesaj attım ama buradan da yazayım diğer taraftaki mesajları buraya taşıyamıyorum çünkü arama motorlarında o link aktif şu anda bu yüzden mesajları taşıma şu anda çok zor. Bir diğer konu bu konuda fesatlık olduğunu düşünmeniz hatta ima etmeniz beni ciddi üzdü. Lütfen cümlelerinizi kurarken biraz daha dikkatli davranalım...
çok saolun kızlar sayenizde umut doluyum opuyorumnanaktan sırf sizler istediniz diye hemen paylaşıcam fotoları, hayırlısıyla güzel,yüzüme çok yakışan bi burnum olur inşallah :Saruboceq:
morluklarım sarılaştı,lanet kaşıntılarım çok az,burnumun ana kemiği hala ağrıyo ama tahammül edebiliyorum,annem dün yıkadı beni rahatladım baya :ecrin_bebek: ben tatlı bağımlsııyım bütün arkadaşlarım ve sülalem ziyarete gelirken öyle çok tatlı,çikolata getirdiki..artık dayanamıyorum yemeye çalışıyorum yiyorumda ama resmen burnumun ağrısından işkence çekiyorum.sadistmiyim ne boğazım yutkunurken ağrıyo,burnum desen ayrı ama hala yutmaya çalışıyorum çikolataları guclubacismile
ama en önemlisi depresyondan çıktım ve fiziksel acılarıma tahammül edebiliyorum buarada yanaklarım hala davul gibi şiş,resmen koskocaman yuvarlak bi duba gibi suratım ama azalıp geçicek inşallah sositososito
Canım çok geçmiş olsun sana benim de 1 şubatta ameliyatım var.. Ya ben ağrı olmuyo diye biliyodum çok mu ağrıyo ?
çok saolun olumunekankayizsmile
cnm ben çok ağrılar,acılar,kaşıntılar çektim.hayatımın en kötü günlerini geçirdim diyebilirim.ama beni baz alma sakın.benim bünyem çok hassas ve alerjikmiş.yaptıran arkadaşların çok büyük bi kısmı acı duymamış.inşallah senin içinde kolay geçer yerimseniben
ilk 5 gün sadece sıvı tüketebildim cnm .ağzımı açmak,o sıvıyı yutmak bile büyük acıydı.artık yumuşak bişiler yiyebiliyorum.canım yine acıyo burnum ve boğazım.ama dayanabiliyorum..meğer burnumuzu hareket ettirmeden yaptığımız hiçbişi yokmuşta haberim yokmuş.napsam burnum acıyo :sinifsinif:Amin cnm inşallah. Peki yemek yerken sorun oluyo mu?