• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doç. Dr. Zühtü Demir için yazılan yorumlar, tavsiyeler ve teşekkürler.

bu arada girl hastanede kaldınmı..
ameliyata girerken o yeşil kıyafetleri giydirdilermi.
tamamen soyundunmu:))
hastaneye ne götürmüştünn.. vs vsvs..:)))
eweeettt soruları çözmeye başlayalım delikafadulden
1-hastanede kalıcaktım ilk gün ama ameliyattan çıktıktan sonra olan bacak ağrılarım,kramplarım 3 saat sonra geçince,doktor bey gidebiliceğimizi söyledi.bende hiçbi ağrım sızım olmadığı için (hastanelerden nefret ederim)hemen eve döndüm ailemle.ilk gün herşey iyiydi,sonraki gün kabus başladı zaten..:sm_confused:
2-ewet cnm bez parçasını geçirdiler üzerime ama yeşil diil maviydi sositososito
3-sadece külodum kaldı üstümde :utangac:
4-hastaneye bi çanta içinde pijamalarımı ve terliklerimi götürdüm.okadar..:1hug:

kendine geldiğin nasıl belli ama. Önce foruma şöyle bi bakar çıkardın bende msjlarini arardım şimdi maşallah.. aklinialirimsmile

kendine geldiğin nasıl belli ama. Önce foruma şöyle bi bakar çıkardın bende msjlarini arardım şimdi maşallah.. aklinialirimsmile
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5 okadar emeğiniz var üzerimde.sizler için hazır ve nazır forumda bekliyorum buyrunnnnnnnnn

Süpergirll, Canım geçmiş olsun, zorunu atlatmışsın..Seni o kadar iyi anlıyorumki ben o acıyı ik defa çektim..Ama hala istediğim buruna kavuşamadım ve tekrar ameliyat olucam canım..Bak ne kadar şanslısın ilk ameliyatın ve doktorun çok iyi...ınşallah bir an evvel iyileşirsin...Sıkıntılarının geçmesi dileğiyle..Aynaya her baktığında iyiki yaptırmışım diyeceksin...Tekrar geçmiş olsun...zemuszemus

Süpergirll, Canım geçmiş olsun, zorunu atlatmışsın..Seni o kadar iyi anlıyorumki ben o acıyı ik defa çektim..Ama hala istediğim buruna kavuşamadım ve tekrar ameliyat olucam canım..Bak ne kadar şanslısın ilk ameliyatın ve doktorun çok iyi...İnşallah bir an evvel iyileşirsin...Sıkıntılarının geçmesi dileğiyle..Aynaya her baktığında iyiki yaptırmışım diyeceksin...Tekrar geçmiş olsun...zemuszemus
çok saol cnm a.s. bütün kalbimle seninde harika bi burna kavuşşmanıı diliyorum opuyorumnanaktan

Bak şimdi heyecan bastı beni ameliyatıma 12 gün var akannehir
ıNşallah dilediğin gibi olur peki cnm sen tasarım falan koydun mu ben bi tasarım koydum ama bak istiyosan profilden

mrb arkadaşlar ben geldim :sinifsinif: artık daha iyiyim şükürler olsun ki..:nazar:
burdan zor günlerimde ilgisiyle beni iyi hissettiren " frapan ,fstk ,lakito ,blackhoney ,teknolog ,ank32 "çok teşekkür ederim a.s.
sorularınız varsa alabilirim .. geçen perşembe ameliyat oldum,inşallah 2 gün sonra şu salak alçıdan kurtulcam :oklava:

canım allaha şükür iyisin cok üzülmüştüm.acı olması cok hayret verici geldi demek senin cildin ve bünyen cok hassasmış agrıların geçtiyse şişlikleri hiç takma onlarda zaman içinde inecek tşk içinde cok saolsın cnm yakında dahada iyi olacaksın agrın olmasın hepsi gelip gecer inş bu yaşadıklarını en kısa zamanda atarsında bugünleri unutrsun kib cnm

canım allaha şükür iyisin cok üzülmüştüm.acı olması cok hayret verici geldi demek senin cildin ve bünyen cok hassasmış agrıların geçtiyse şişlikleri hiç takma onlarda zaman içinde inecek tşk içinde cok saolsın cnm yakında dahada iyi olacaksın agrın olmasın hepsi gelip gecer inş bu yaşadıklarını en kısa zamanda atarsında bugünleri unutrsun kib cnm
walla harika bi burnum olursa hemen unutucam bu günleri söz opuyorumnanaktan:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: herşşey için teşşekkür ederim cnm sende kib :1hug:

kaydirigubbakcemile5 önümüzdeki hafta görüşmeye gidecek olan biri varmııı bende gitmeyi düşünüyorumda beraber gidelimm :)

oske hadi hayırlı olsun canımm...
benim net deil..oyüzden bişey diyemiycem ama sen yinede günü az bana belli olmazz:kedi:

bu akşam Antalyaya gidiyorum pazar akşamıda döncem bi aksilik olmazsa pazartesi salı giderim inşallah net belli olsun söölerim :)

tamam canım hadi hayırlısı.sen bendne önce gidersen zühtü beye selamkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3
zühtü bey artık eyter diye bağırırsa selamlardan şaşmamm:lepi:

:icecream: ayy ozaman ben söölemiim adam yeter be yeter istemiyorum falan diye beni kovalamasın :) kendimi tehlikeye atamam üzgünüm

:icecream: ayy ozaman ben söölemiim adam yeter be yeter istemiyorum falan diye beni kovalamasın :) kendimi tehlikeye atamam üzgünüm

bilemiyorumkii valla bilfim kadar çok sabırlı doktorumuz..naniknanik
çileke bile dayanabildiğine göreee:1rolleyes::roflol::roflol::roflol::roflol:

kızlar gittim görüştüm ameliyat tarihim 31 ocak pazar.

Back