• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doç. Dr. Zühtü Demir için yazılan yorumlar, tavsiyeler ve teşekkürler.

ya bu arada bisi dicemde yanlis anlamiayin ama sanki kac tasarim gördüm züthü beyden hep ayi burun ayni tasarim sizce öle degilmi yoksa benmi yanlis göriom
yaa cnm açıkçası banada çok benzer geliodu ama umursamadım.neden dersen doktor beyin yaptığı burunlar tamda benim istediğim gibiydi.inşallah benim burnumda istediğim gibi olur:Saruboceq:

evet genelde tasarımlar aynı gibi hepsinde öyle sadece zühtü beyde deil anladığım kadarıylaa..
ama biz ne istediğimizi iyi anlatırakk yapacağı en güzel burnu yapıyor zaten zühtü bey..

kelebek sen ameliyat ne zman planlıyorsunn??

lakitom yoktun nasıl geçti trabxon vakit bulup gezebildini..
burun resmi yokmu bak bekliyoruzzz:hulya:

bence hepsi yani ayni gibi himmmm

Cnm Ela, Ank32, Lakito ve Cileğin burunları birbirinden çok farklı doğal ve güzel burunlar neresini aynı buldun anlamadım ki tasarımlar için böyle bi yorum yapıyosan yanıltmasın çünkü sonucu her seferinde güzel oluyorzemuszemus

bnde katılıorum zühtü beyin yaptıgı burunlar biraz bnzio birbirne .çileginkini hariç tutuoprum çünkü o baya bi belirtmiş sole bole olsun die.ank 32 ve elanınki baya benzior özellikle

canım elanınkini veee ank ınkini nasıl benzettin birbirine hayret ettimm..resimleri cidden gördünmüü..ikiside çok farklı..
çilek
ank32
ela
burunları birbirinden çok bariz bellii..
bir daha bak canımm inan ben benzetemedimm.:uhm:

walla onu bunu diilde ben ela'nın fotoğraflarını çıktıdan alıp zühtü bey'e yakışırsa burnumu böle istiyorum dediğimi bilirim kaydirigubbakcemile2

supergirll ne zaman gidiyosun alçıdan kutulmaya?
bence de tasarimlar benzeyebilirbelki ama burunlar tamamen farklı

bakk kızz sana yapılan en son tasarım benim tarafımdankaydirigubbakcemile2) hala açıp açıp bakıyorummm...
süperdi elaınkide onunnn yüz hatlarına uygunn..

ama valla ben bayıldımm..denk geldi güzel durdu ama ben bayıldım hala valla arada açıp bakıyorumm...bu kadar yüze cuk oturur yani..

:sinifsinif: saat 16.00 da hastanede olcam cnm..hiç gidesim yok ama içim çok sıkıntılı...

teknologcum senin tasarımını çok beğenmiştim ben ama doktora gösterirken hafiften güldü(bence kızdı biraz) ve kafanı karıştırma bu burunu yapamam önden burun deliklerin görünür dedi ,bende peki sizin dediğiniz gibi olsun dedimeyvahedigeldismile

:)))))))))))))) bir bildiği var demkkii sen zühtü beye bıraktın sonuç süper olcaktırr...
bizden çok burun gördü bizden çok tasarım yaptı
en önemlisi burunları o yaptı yapısını sağını solunu önünü arkasını bilirr..kaydirigubbakcemile2

inşallah süper olur cnm yaaa :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
çok güzel olsun,çok beğeniim walla yolda pankartla gezerim zühtü beyin reklamını yapmak içindelikafadulden

alçılar alınınca çok iey beklemee..
çileğin ilk hallerini vee son hallerini gördün sanırımm
ilk zmanla son zmanın hiç alakası yok..
ilk zmanda kavis bile yok deneblirr..
ama şimdii oooo kayak pisti gigi (annesinin deyimiyle) olmuş..
burun ucu çok farklı vs vs..

lakitoda dün yazdı farkındaysann burun kavisim yok diyee..
daha çok yenii vee şiş olacak kavis mevis hakketire burun ucu şiş olcakk..
yani çok beklentiyle gitmee..

ama resim çek murlaka bakk
artık yeterr bekle bekle ağaç oldukkakannehir:kedi:alsanaalsanasmile:roflol:

kızlar bişi sorucam size nacizanee.
zühtü bey istanbulada geliyor diye okudum önceki sayfalarda.da nasıl oluyo o iş? yani ben istnbulda oturuorum ameliayt olmak istersem burdamı olucam :O bi hasta için geliriki.nası oluo yani bi aydınlatsanız beni.
bide değişeblr hstadan hstaya ama ortalama burun etsteiği fyatı nedir zhtü beyiinnn?

Back