• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doç. Dr. Zühtü Demir için yazılan yorumlar, tavsiyeler ve teşekkürler.

alsanaalsanasmile dalga gecme kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

günlerim zühtü beye gidenleri beklemekle geçer oldu artık..mirmirmirmir nehiyy de nerde kaldı acaba

bayanssulusmile aynennn nerde bu delüüüüü

Lakito oske.06 hosgeldinizzz opuyorumnanaktan

Lakitooom ne zaman görcez fotolariniii zemuszemus

Merhaba kızlar.Ben çooookkk yorgunum :( Tüm gün koşturdum.Yarında iş için Trabzon'a gidiyorum.Oooof of!!!Enerjim sıfır.Daha foto çekemedim canım.

lakito hoşgeldin canımm..
uçakla gideceksen sorun olmazda otobüs deildir inşallahh...
çekilme zo yollar uçakla..

burun nasıl burunbayanssulusmile

Hosbulduk fistikcim:)
Lakito yarin bende trabzona gidiodum son anda yirttim walla karadenizlilerle anlasmam biraz zor oluyoda :)

lakito hoşgeldin canımm..
uçakla gideceksen sorun olmazda otobüs deildir inşallahh...
çekilme zo yollar uçakla..

burun nasıl burunbayanssulusmile

Uçakla canım.Bu havada da uçağa binmeye korkuyorum biraz :( Sabah 7de gidip akşam 8de geleceğim.Akşam 8e kadar ne yapacaksam.Of ya ben ev kızı olmak istiyorum :)
Burnum şiş canım.dün akşama göre şişti biraz.İçi özellikle çok şiş ve gerdiriyor.Şu şişler bi inse.Burnum takma burun gibi geliyor bana.

Uçakla canım.Bu havada da uçağa binmeye korkuyorum biraz :( Sabah 7de gidip akşam 8de geleceğim.Akşam 8e kadar ne yapacaksam.Of ya ben ev kızı olmak istiyorum :)
Burnum şiş canım.dün akşama göre şişti biraz.İçi özellikle çok şiş ve gerdiriyor.Şu şişler bi inse.Burnum takma burun gibi geliyor bana.

uuyyyyy bizde ameliyat olsakta bizimde burnumuz bize takma gibi gelsee :lepi:
ay nehiyyden ses soluk yok acaba ne dedi zühtü beyy:uhm:

Evet geldim fıstıkcım sana güzel haberlerim var.....
bu arada Zühtü Bey bi süredir giremiyormuş kadınlar kulubüne, teknolog selamını da söyledim hemde iki kere :))
Oda selam söyledi hem sana hem fanatiklerine (:
Siz sorun ben cevaplayım bayanssulusmile

Kızlar Ocağın 23'ü yada Şubat 1 için karar vericektim kararımıda kesin verdim Şubatın 1'inde ameliyat olucam hayırlısıyla kaydirigubbakcemile4
Doktor çok sıcak isteklere önem veriyo fıstıkcım senin konun için msn den görüşelim aklinialirimsmile

ameliyat tarihi belirledinmi? fiyat konusunda anlasabildinizmi? tasarimini begendinmi? cenede yapiyomu? ne ile yapiyo ceneyi? kalici miymis cene operasyonu? fotomu gösterdinmi?:D:D
simdilik bunlari cevapla sonra aklima geldikce sorarim

tamam cnm giriyorum sen msnde misin??

Back