• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doç. Dr. Zühtü Demir için yazılan yorumlar, tavsiyeler ve teşekkürler.

evet gördüüü cnm
o tasarimimdaki burnum nasil olmus.. onu daha kolaylikla yaptim cünkü yüzümün sol tarafi sag tarafina göre daha güzel

cnm normal daha sis olmasiiii
peki tasarimdakinin aynisimi yoksa farklimi olmus??
Canım bence tasarımdakiyle aynı olacak ya da daha güzel olacak.ama kesinlikle daha kötü olmayacak şişlerim inince.Gerçekten ben çok beğendim şu şipşiş haliyle bile.Zühtü Bey gerçekten çok çok çok iyi bi doktor.

Canım bence tasarımdakiyle aynı olacak ya da daha güzel olacak.ama kesinlikle daha kötü olmayacak şişlerim inince.Gerçekten ben çok beğendim şu şipşiş haliyle bile.Zühtü Bey gerçekten çok çok çok iyi bi doktor.[/I]

bilioruzzzzz zemuszemuszemuszemusopuyorumnanaktan

Canım bence tasarımdakiyle aynı olacak ya da daha güzel olacak.ama kesinlikle daha kötü olmayacak şişlerim inince.Gerçekten ben çok beğendim şu şipşiş haliyle bile.Zühtü Bey gerçekten çok çok çok iyi bi doktor.

Kesinlikle ben başkalarına yaptığı fotoları gördükçe onda karar kıldım daha görüşmeden umarım görüşmede iyi geçer =)

Kesinlikle ben başkalarına yaptığı fotoları gördükçe onda karar kıldım daha görüşmeden umarım görüşmede iyi geçer =)

bende simdiye kadar zühtü beyin yaptigi burunlari görünce kesinlikle zühtü bey dedim cünkü icinden birisi bilemi kötü olmaz inanamiyorum hepsi süper masallah deyim nazar degmesin :nazar: :dance:

Ve en önemlisi zühtü Bey gerçekten siz nasıl istiyorsanız sonuç o oluyor.Burnum şimdiden bile güzelse şişlerim indikten sonra düşünemiyorum :))))

ayyy Lakito cok heycanlandim vallaaa:teytey:

biri nin mesajını okudum biraz öncee doktora karar vermmemii ama istanbulda bir doktorr 9500 demil 11500 olcakk demiş ocaktan ssonraa.:)))

zühtü beyin yaptığı burunlardan haberi yok sanırımmzemuszemus

teknologum o fiyat yakup avsarindir kiz o hangi topicti unuttum bende bakiyodum ona bulamiyorum:D

Neeeee inanamıyorum ! Öyle bişey olsa asla yaptırmam bu nedir ya resmen ticarete döktüler.. Tamam para kazansınlarda bu kadarda değil, emeğinin karşılığı gerçekten o mu hiç inanmıyorum topu topu 1 saat sürüyo yıl başı geçti umarım fiyat artmamıştır.. Yoksa yarın buraya çok üzgün gelirim :( mafoldumben

cnm umarim artmamistir ama zühtü bey öyle yapmaz umarim
o diger doktor bi ayri:D

Son düzenleme:
ınşallah cnm.. Onlar öylee paragöz deiller zaten şuna bak 2 bin artmış tam hesaplamadım ama gözlerim yuvalarından çıktı akannehir

haha kiz zaten onun fiyati normalmiydiki dahada arttiriyo sürekli yakinda 20000 yaparsa sasirmam araba satiyoya:D
alttarafi 2 saatlik bi ameliyat diger doktorlar normal fiyat veriyolar onla diger doktorlarin arasindaki fark ne acaba cok ünlenmesimiki??

Ünlü diil benim gözümde
Hem bizim doktor daha bi karizmatik sengözlerimebaksanabibenim
O bu forumun en ünlü dr'u naniknanik

nehiyy seni bekliyor olacagım burda cicim:D

frapan günaydın canımm...ank kaçgündr yok bişey yoktur inşallahh.
nehiyyde gelsin çok merak ettim..

lakito resm koycamm merakla beklemekteyimm:kedi:
girl de gelse ne alemde olduğundan haber versee..merak ettimm.

gunaydıınnn:) Ank gece giriyodur cnm ama dün bende görmedim.. Telefonları da mı alsak ne:)

gıRL de hiç iyi durumda değilmiş bünyesi çok zayıf sanırım 1ayda toplanamam diyor.. üzdü beni,hafiften de korkuttu

Back