- 8 Mayıs 2015
- 563
- 344
-
- Konu Sahibi gecevekedicik
Bence özelden konusalım tam anlamıyla saçına neler oldu öğreneyim ona göre önerilerde bulunayım ihtiyacın olan şeyi almanı isterim..Yarın gidip alabilirim. Saçlarım ince telli ve çok dökülüyor. Yumuşaklık yada uzaması gibi beklentilerim yok. Genelde toplu kullanıyorum maalesef çünkü zaten çok azlar. Serum saçı yağlandırıyor mu peki?
Doğal keratin sütü ve toni&guy serum aklıma takıldı. Çok ürün denedim ve sonunda pes edip bıraktıminşallah bunlardan fayda görürüm, teşekkürler .
gecevekedicik yani doal keratin sütünden memnun musunuz değil misiniz işe yarıyor mu yaramıyor mu? Çok kararsız kalmış gibisiniz yazdiklarinizda... Tam olarak anlamadım açıkçası ürünü bende sipariş verdim kargoda şu an işe yaramıyorsa kargoyu almayayım geri gitsin. Bi postta uzattı diğerinde hayır pek işe yaramadı zaten uzaması gereken normal boyutta uzadı falan demissiniz beynim yandıdaha net açıklayıcı bir yorum yaparsanız çok sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim .
Memnun kaldım saçı yumuşattı özellikle benim saçım boyadan yıpranmıştı hala kullanıyorum 3.şişeye geçicem inşllhMerhaba keratin sutunden urununden memnun kaldınız mı sipariş vercem de bende kararsizim
Nereden aldınız ürünü?12 gündür doal keratin bakım sütünü kullanıyorum;
-dolgunlaştırdı
-uzama var ve yok gibi belki de hiç yoktur
-dökülme azaldı diyemem zaten saç dibimde dökülme değilde uçlarında vardı hasar gördüğü için galiba ölü saçları koparıyordu bende de ne zaman tarasam saç uclarımdan geliyor 10 15 tel
-saç yanması sonu hani saçlarda kuruluk hissi olur ya o kalmadı açıkcası ben sinirlenip saç uçlarımı kesmiştim saçımı yaktıklarında o kadar pişmanım ki keşke ellemeseydim bu keratin bakım sütü saç uçlarımı yumuş yumuş etti
(Ben sadece doal keratin bakım sütünü kullanmıyorum arkadaşlar kullandıklarım
-elidor yeşil biotinli ve çam terebentinli sampuan içine kadın doğum hapıda atıyorum
-2 günde bi saçımı yağlıyorum bitkisel yağlarla badem,hindistan cev yağ,hint yağ vs.
-her doal keratin bakım kremini sürdüğümde mutlaka saç diplerime masaj yapıyorum banyoda ve 5 dakika bekletiyorum
-en önemlisi 1000lik biotin kullanıyorum 12 gündür
Bunlarla birlikte doal keratin bakım sütünü kullanıyorum)
Kendi sitesinden aldım..Nereden aldınız ürünü?
Memnun kaldım saçı yumuşattı özellikle benim saçım boyadan yıpranmıştı hala kullanıyorum 3.şişeye geçicem inşllh
Hayırlı akşamlar. Doal keratin sütünü kullanmaya başladıktan sonra saçlarım dökülmeye başladı. Çozemedim oysa dökülme sorununu giderdiğinden bahsediyor. Benim aksine dökülmeyen saçlarımı dökmeye başladı sinirlerim bozuk...
Hiç bilmiyorum canım ya bende kullanıcımBen instagram sayfasında gördüm fenomenin onerisiyle. Bazı büyük sitelerde daha uygun acaba ayni urunmu kararsiz kaldım
Ben üc dakika bile bekletmiyorum mahvetti saçlarımı dökülüyo her tarafa. Pişman oldum yeminle canım.. ben 3 dakika tutuyorum saç diplerimde dökülme olmadı ama sizde olduysa Sakın diplere deydirmeyin normal saç kremi gibi kullanın sadece saç uçlarınıza diplere deydirmeyin en azından yıpranmayı ve elektriklenmeyi alır.Vallahi çok üzüldüm yerinizde olsam sayfaya mesaj atarm