1 hafta sonra son fotoğrafımı paylaşacağım
Daha net ve özenli
Doğal keratin bakım sütü hakkında;
1)2-3 hafta önce banyomu temızlerken dalgınlıgıma geldi saçımda unuttum 15 dakika falan banyoya girdim ki 30 tel döküldü belki daha fazla aman dikkat 3 dakikandan fazla bırakmayın saçınızda..
2) ben 2 kutu aldığım için toplam 3 kutu bitirmiş olacağım ama daha 3.kutuma geçmedim ama evde hala geçersemde saç kremi gibi sürmeyi planlıyorum sadece saç uçlarıma çünkü saç uçlarımın elektriklenmesi gittiğine gözlerimle şahidim ve yıpranma hissiyatı gitti en önemlisi benm gibi sert ve keçe gibi saçınız varsa yumuşatıyor acayip yumuşacık yapıyor
3) 3. Kutudan sonra bir daha almayacağımı açık ve net belirtiyorum neden? Çünkü daha doğal şeyler kullanmak istiyorum örneğin aleo vera ve hindistan cevizi yağı hem uzatıyır hem yumuşatıyormuş ve keratin yağıyla karıştırınca harik etkiler yapıyormuş buna verdiğim paraya bazen acımıyor değilim
4)ben size alın ya da almayın diyemem kesin ve net biçimde çünkü bu doal keratin sütünü googla yazınca insanlar saçımı döktü diye bir çok şikayetde bulunmuş arkadaşlar dikkat edin döküyorsa saç dibinize uygulamayın bi daha da almayı bence
5)beni rahatsız eden bir çooook ünlünün bunu kuaförlerine götürüp deniyormuş tiyatrosu yapıyorlar ya allahım çok saçma artık böyle midemi bulandırıyor bu reklamları görünce üründen soğuyorum.. çok yapmacık geliyorsunuz...
6) ürünü kısa ve net anlatayım galiba Ortalama 5 aydır kullanıyorum o 2 gün kullanan ünlüler gibi değilim.. şimdi bana ya birinci aydaki yorumlarınla şimdiki yorumların tutmuyor demeyin çünkü siz benim gibi 5 ay boyunca kullanmadınız bu ürünü tabiki tutmayacak 1 ay beğenmişimdir 2 ay saçımı dökmüştür belki örnek veriyorum çünkü bazıları beni çok sorguluyor sanki ürünü ben satıyormuşum gibi.. parayla aldım arkadaşlar içim acıdın
-ürün saçı yumuşatıyor
-ürün saçı uzatıyor mu uzatmıyor mu siz kendi gözlerinizle görün diye fotoğrafladım her ayın ki var zaten siz söyleyin
-ürün 15 dakika kalınca saçta saç döküyor
-ürüne verdiğim paraya acıyorum(kendi görüşüm! Çok pahalı!)
-ürün çok reklam içeriyor çok dolduruyor
-ürünü 5 ay üst üste kullanınca artık saç alıştığı için bir etkide yapmıyor tepki de
-ürün baya gidiyor bayaaa ben çok az kullanmaya özen gösteriyorum belki az kullandığım için bayaa giidiyordur
-ürünü sevdim ama çok pahalı yani bir teraziye koysanız ürünün parasıyla verdiği etkiyi bence parası daha çok ağır basar
-önerir miyim?
başka şeyler öneririm
-3.kutuyu ne yapacağım? Hiç kullanmayan bir arkadaşıma vereceğim ya da 3-4 ay sonra kullanacağım saçım unutsun doal keratin sütünü 4 ay sonra şaak diye saçımı şaşırtacağım
- ürünü neden kullandım? Saçımıı çoook çooooookk hızlı uzatsın diye. Uzattı mı? Fotoğraflarda gördüğünüz gibi
-bu ürünün dışında saçıma bir şey kullandım mı? Hc hair care kullandım ürünü tek başına hiç kullanmadım ya biotin içiyordum ya saçıma bir gece saç yağı bakımı yapıyordum ama her banyoda bu ürünü kullanmaya özen gösterdim
-saçım çok çabuk yağlanmayan karma bir saçtır, uçları boyadan dolayı kurudur,yıpranmışlığı vardır..