- 8 Mayıs 2015
- 563
- 344
-
- Konu Sahibi gecevekedicik
Adı neymiiiş acaba senin hormonlarından dolayı mı fışkırıyor kaşın kirpiğinKaş kirpik serumu aldım sadece 3 gün, günde bir kez sürdüm ve Kaş fırlıyor resmen
Hamilelik yüzünden dökülen kaşlarım tekrar doldu, 3gündür de süremiyordum, annemde unutmuştum onu aldım bugün sürmeye devam
Hayır kuzumAdı neymiiiş acaba senin hormonlarından dolayı mı fışkırıyor kaşın kirpiğin
Bende 2 ay sonra alabilirm denemek için canım çünkü kirpiklerime kirpik lifting yaptırdım bende kirpiklerimi uzatmak istiyorum cookHay
Hayır kuzumhormonlar dan dolayı kaşım saçım hep döküldü
Farmasi den bir şampuan aldım bir de kaş kirpik serumu
Şampuan küçüktü zaten bitti sayılır saç dökülmem nerdeyse durdu
Kaş serumunu da 3gün sürdüm sonra annemlerde unuttum 3gün de sürmedim toplam 6günde kaşlarımın dökülen yerleri dolmaya başladı valla yaradı galiba
Şimdilik memnunum
CUMARTESİ GÜNÜ BU ÜRÜNÜ ALDIM. İLK KULLANDIĞIMDA SAÇLARIMDA UFAK DA OLSA BİR YUMUŞAKLIK HİSSETTİM. İKİNCİ YIKAMAMDA SAÇLARIMDAKİ AĞIRLIK GİTTİ. DAHA KOLAY FÖN ÇEKEBİLDİM. ELEKTRİKLENME VE KURULUK HİSSİ KAYBOLDU. DAHA FRESH DAHA TAZE BİR GÖRÜNTÜ OLUŞTU. HER KULLANDIĞIMDA BİR YENİLİK OLACAĞINI HİSSEDİYORUM. ONUN İÇİN DE DEVAM EDECEĞİM.Bugün selin cigercinin sayfasına girdim ve doal keratin sütünü öneriyor geçenlerde yine paylasmıstı.. saçlarıda cok güzel o kadar boyaya rağmen.. o değil diamond hairinde reklamını yapıyordu.. arkadaşlar gerçekten kullanan var mı ya.. selini severim ama o kadar emin konusuyor ki uzatıcak düzelticek diye saçları tabi para gani.. yani bilemiyorum sizce alsam mı tüm paramo bu tarz işlere harcıyorum kesin emin olduduğum bir seyleri denemek istiyorum supergro denedim,hc hair care denedim vitamin maskeleri denedim bana en sağlıklı ve kısa sürede uzatan bir seyler lazım. Bu keratin bakımı sampuanı nasıl uzatır aklım almıyor maske falan değil..
Ben aldım zaten 12.günümdeyim aynı seyleri bende hissetim ama uzama yok kesinlikle daha 1 ayın sonucunda görüsümğ yazacagım tam olarak.CUMARTESİ GÜNÜ BU ÜRÜNÜ ALDIM. İLK KULLANDIĞIMDA SAÇLARIMDA UFAK DA OLSA BİR YUMUŞAKLIK HİSSETTİM. İKİNCİ YIKAMAMDA SAÇLARIMDAKİ AĞIRLIK GİTTİ. DAHA KOLAY FÖN ÇEKEBİLDİM. ELEKTRİKLENME VE KURULUK HİSSİ KAYBOLDU. DAHA FRESH DAHA TAZE BİR GÖRÜNTÜ OLUŞTU. HER KULLANDIĞIMDA BİR YENİLİK OLACAĞINI HİSSEDİYORUM. ONUN İÇİN DE DEVAM EDECEĞİM.
Canım bende aldım ama daha kullanmadım nasıl gidiyo pişman mısın aldığına17 günüm uzama yokDökülme hala var ama diplerinden değil uçlarından. Garanti olsun diye saçımda 5 dakika bekletmeye başladım 13 gün sonra allahtan bir şey olmazsa tam sonucu ve fotoğraflarımo atacağım.. doal keratin bakımı kullanmak isteyenlerin dikkatine
Biraz pişmanım canım 10 gün sonra tam netleştireceğimCanım bende aldım ama daha kullanmadım nasıl gidiyo pişman mısın aldığına
Yaz buraya canımBiraz pişmanım canım 10 gün sonra tam netleştireceğim
Hemen deneyeceğimBugün ne hikmetse bi önceki fotoğrafıma bakayım dedim arkadaşlar! Tarihli paylaşacağım benim saçım baya kısa kesmişim hiç farkında değilim ve bir anda inmiş aşağı.. bu ürüne haksızlık etmişim o kadar kesin ve net konuşmuşum ki bugun 23 gündeyim galiba dayanamıyorum sizinde bu farkı görmenizi istiyorum yarın size önceki ve sonraki fotoğrafı atacağım bariz bi şekilde uzama var.
Kısa hatırlatma keramet tek bu üründe mi bilmiyorum!
Çünkü ben bunun yanında ilk 15 gün biotin kullandım biotin kullanmadığım günler ıspanak,pırasa ya da kahvaltıda zorla bi yumurta yedim..
Elidorun(yeşil) biotinli+cam terepentinli yeni çıkmıs sampuanının içine 8 adet kadın doğum kontrol hapı dövmüştüm onu kullandım her banyoda bi daha kadın doğum kontrol hapı ezmeyeceğim sampuanın tek basına etkisi zaten büyük
Bol su içtim..
Saçıma(badem,hint,e vit,hindis.cev.yağ) bakım yağı karıştırıp uyguladım 16-17 kere
Masaj yaptım
Saçımı sıcak suyla yıkamadım ılık suyla yıkadım son banyo suyumuda soguk suyla yaptım..
Doal keratin bakımı sütünü her banyoda 3-5 dakika saç diplerimde beklettim.
Yarın sonuçları görünce sizde şok olacaksınızalmak isteyenler gönül rahatlığıyla alsınlar.. ortalama 20 küsür günde mükemmel bir sonuç aldığımı önceki ve sonraki fotoğrafına bakarak şok olarak gördüm..
hatta dayanamıyorum şimdi paylaşacağım;
Eki Görüntüle 2288073 Eki Görüntüle 2288074