- 8 Mayıs 2015
- 563
- 344
-
- Konu Sahibi gecevekedicik
Merhaba bugun 2.kullanısım cok fazla bir sey söyleyemem su anda bu haftadının sonu da durum görüşümü açıklamak istiyorum yanlıs yönlendirmek istemem.. ama şu anki hissiyatı gayet olumlu..Merhaba ürünü merak ediyorum saçlarınız şuan ne durumda memnun musunuz?
Supergro çok güzel ama çok pahalı yani hc hair care eşittir supergro benim için çok hızlı uzattıgını söyleyemem ama yanında ekstra vitamin hapı kullanırsan işe yarıyor o zaman hızlı uzatıyor evet örnegin biotin/folik asit gibi ya da hangi vitaminin az iseBende uzatmak için supergro denedim. Üç kat hızlı uzatır dediler. Fakat ben sizde fark yarattı mı merak ettim
Saç, tırnak, cilt için takviye vitamin alıyorum. Biotin hapı aldım fakat ikisi beraber fazla gelir mi diye düşündüm içmedim onu. Teşekkür ederim bilgi için.Supergro çok güzel ama çok pahalı yani hc hair care eşittir supergro benim için çok hızlı uzattıgını söyleyemem ama yanında ekstra vitamin hapı kullanırsan işe yarıyor o zaman hızlı uzatıyor evet örnegin biotin/folik asit gibi ya da hangi vitaminin az ise
Ne kullanıyorsunuz takviye olarak bende bu tarz bir sey arıyordumSaç, tırnak, cilt için takviye vitamin alıyorum. Biotin hapı aldım fakat ikisi beraber fazla gelir mi diye düşündüm içmedim onu. Teşekkür ederim bilgi için.
Shn kullanıyorum. Gratisten almıştım. Satan yerde de saç, cilt, tırnak diye yazıyor.Ne kullanıyorsunuz takviye olarak bende bu tarz bir sey arıyordum
Kaç gün ya da aydır kullanıyorsunuz faydası var mı?Shn kullanıyorum. Gratisten almıştım. Satan yerde de saç, cilt, tırnak diye yazıyor.
Merakla bekliyorumMerhaba bugun 2.kullanısım cok fazla bir sey söyleyemem su anda bu haftadının sonu da durum görüşümü açıklamak istiyorum yanlıs yönlendirmek istemem.. ama şu anki hissiyatı gayet olumlu..
Takipteyim şekerimBugun nezdemir adlı ünlü fenomende paylsmıs arkadaslar 1 aydır kullanıyorm gibisinden ve siyah ambalajı göstererek videosunu paketlemis storyde sunmus bi kere o yeni ambalaj 1 hafta bile olmadı yeni çıkalı.. ünlülerin bu tarz reklamlar alıp dolu dolu anlatmasıGerçekten üründen tiksindim su anda ama ben size 1 ayın sonucunu önceki ve sonraki olarak atacağım arkadaslar.. umarım size yardımcı olabilirim bugun bu ürünle 9.günüm.. 6-7 defa kullandım ürünü ve bende yarıya kadar geldi saçlarım kısa olmasına rağmen.. cabuk bitiyor diyebilirim ben mi yogun kullanıyorum ama 1 ya da en fazla 1 bucuk ay idare eder beni o da mucize gibi bir sey olur yani.. bence reklamlı ürün gibi geliyor umarım öyle bir sey değildir çok üzülürüm.. bu arada bana gelen ürün ambalajının fotoğrafını atarım bi ara normalde eski ambalaj sarı ama bana kahverengi bi siseyle gönderdiler hiç fotoğraftaki gibi değil uyduruk bi şişeydi hata su anda kulubundan tutuyorum şişenin plastigi elime batıyor içeriğide yazmıyor üzerinde.. amacım karalamak değil kızlar ümitsizliğe kapılmayalım hemen 21 gün sonra fotoğraflarla geleceğim simdilik hade byee
Oyy yerim seniTakipteyim şekerim
Kaş kirpik serumu aldım sadece 3 gün, günde bir kez sürdüm ve Kaş fırlıyor resmenOyy yerim seni
Saclari peruk biliyosunz dimiBugün selin cigercinin sayfasına girdim ve doal keratin sütünü öneriyor geçenlerde yine paylasmıstı.. saçlarıda cok güzel o kadar boyaya rağmen.. o değil diamond hairinde reklamını yapıyordu.. arkadaşlar gerçekten kullanan var mı ya.. selini severim ama o kadar emin konusuyor ki uzatıcak düzelticek diye saçları tabi para gani.. yani bilemiyorum sizce alsam mı tüm paramo bu tarz işlere harcıyorum kesin emin olduduğum bir seyleri denemek istiyorum supergro denedim,hc hair care denedim vitamin maskeleri denedim bana en sağlıklı ve kısa sürede uzatan bir seyler lazım. Bu keratin bakımı sampuanı nasıl uzatır aklım almıyor maske falan değil..
Biliyorum peruk olduğunu ama saçları çok kısaydı takip ettigim için denemek istedim zaten.. 30 günlük sonucumu buraya yazacagım selin cigercinin ne kadar doğru konustugunu hep birlikte göreceğiz fotoğraflı atacagm allahtan bir sey olmazsaSaclari peruk biliyosunz dimiyine de keratin bakimi 2 gun once yaptm baya baya iyi ama evde deneemeyin keratin her zman iyidir bnde bir bakaym saci tek onaran smdiye kdr denedigimirunlerden