Merhabalar arkadaşlar umarım bu yorumum araştırma yapan birilerine katkıda bulunur
Saç ve cilt bakımı konularında çok hassas olduğum İçin öyle her ürünü kullanmıyorum açıkçası:) doal kozmetikten keratin sütünü nasıl aldım? Dönem dönem saçlarım kuru ve mat olduğunu hissediyorum yada bana öyle geliyor bilmiyorum. Bir araştırma yapayım dedim:) karşıma o sayfa çıktı, instagramdan yorumları okudum falan. Hatta 2 iş arkadaşımda saçlarında değişikliği görünce “ne kullanıyorsunuz “ diye sorduğumda, cevap olarak “keratin sütü “ olmuştu. Aman dedim iyi veya kötü bir deneyeyim ne kaybederim dedim. Ürün kargodan gelmeden, Brezilya fönü yaptırdım, kabarık gözükmesin ve duştan sonra çok vakit harcamayayım saçıma diye. Yaklaşık 3 hafta olmuştur bu sütü kullanalı. Ayrıca son dönem şampuan olarak “yves Rocher dökülme karşıtı şampuan, duş sonrası saç bakım kremi “ dönem dönem HC hair care saç bakım yağı + lavanta ve biberiye yağı (hem peeling hem bakım olsun diye doğal elma sirkesi ve karbonatlı karışım yaptırıyorum anneme
) hepsinin toplamında 2gün öncesi saçımı boyatmış olmama rağmen İPEKSİ GÖRÜNÜM +PARLAKLIK+CANLILIK (annemin deyişiyle “saçların uzamış” ☺
Ee daha ne olsun biz kızlar İçin