-
- Konu Sahibi gecevekedicik
Slm ben de selini takip ediyorum ama ürunleri asiri pahali bence o kadar para vermeye gerek yok saclarim boyadan permadan cok kotu olmustu kapali oldum icin hava da almiyodu ben hafta da 2 kez sacima zeytinyagi surup beklettim sonra yikadim bi gun de hindistan cevizi yagi surup beklettim yikadim hem dogal hem ucuzSaçı bu tarz dışardan uygulayan ürünlerden izyade çinko, biotin, demir, selenyum, c vitamini gibi takviyeler uzatır. Eğer saç kökü beslenemezse dışarıdan kullandığının etkisi de yeterli olmaz. Naçizane tavsiyem takviye kullan...
Hindistan cevizine evigen ve bepantende kır canıım 1 saat bekle harika sonuçlar alacaksın saçı hızlı uzatıyor. Dediğin gibi hem pahalı hem kimyasal.. ah selin ahh en parasız anımda sırf övdün övdün die aldığım ürün saçlarımı döktü... ne diyim ki tatlı kadın o nerden bilsin çıt çıt saçlıydı en sonSlm ben de selini takip ediyorum ama ürunleri asiri pahali bence o kadar para vermeye gerek yok saclarim boyadan permadan cok kotu olmustu kapali oldum icin hava da almiyodu ben hafta da 2 kez sacima zeytinyagi surup beklettim sonra yikadim bi gun de hindistan cevizi yagi surup beklettim yikadim hem dogal hem ucuztercih sizin tabi hindistan cevizi yagi sacimin rengini acti biraz ama hic bi zarari olmadi su an gayet saglikli saclarim denemeni öneririm
Merhabalar arkadaşlar umarım bu yorumum araştırma yapan birilerine katkıda bulunurSaç ve cilt bakımı konularında çok hassas olduğum İçin öyle her ürünü kullanmıyorum açıkçası:) doal kozmetikten keratin sütünü nasıl aldım? Dönem dönem saçlarım kuru ve mat olduğunu hissediyorum yada bana öyle geliyor bilmiyorum. Bir araştırma yapayım dedim:) karşıma o sayfa çıktı, instagramdan yorumları okudum falan. Hatta 2 iş arkadaşımda saçlarında değişikliği görünce “ne kullanıyorsunuz “ diye sorduğumda, cevap olarak “keratin sütü “ olmuştu. Aman dedim iyi veya kötü bir deneyeyim ne kaybederim dedim. Ürün kargodan gelmeden, Brezilya fönü yaptırdım, kabarık gözükmesin ve duştan sonra çok vakit harcamayayım saçıma diye. Yaklaşık 3 hafta olmuştur bu sütü kullanalı. Ayrıca son dönem şampuan olarak “yves Rocher dökülme karşıtı şampuan, duş sonrası saç bakım kremi “ dönem dönem HC hair care saç bakım yağı + lavanta ve biberiye yağı (hem peeling hem bakım olsun diye doğal elma sirkesi ve karbonatlı karışım yaptırıyorum anneme ) hepsinin toplamında 2gün öncesi saçımı boyatmış olmama rağmen İPEKSİ GÖRÜNÜM +PARLAKLIK+CANLILIK (annemin deyişiyle “saçların uzamış” ☺ Ee daha ne olsun biz kızlar İçin
O kadar haklısın ki ben aldım 1.kutuda bir şey olmadı uzattı ama arkadaşım aldı daha ilk kutuda kızın saçları elinde kaldı ve boya yok saçında.. bende 2.kutuya geçince saçlarım avuç avuç dökülmüştü iyi ki almamışsınŞikayetvar.com daki yorumları okuduktan sonra tamamen yalan olduğuna kanaat getirdiğim ürün.Özellikle sosyal medya fenomenleri neyin reklamını yapıyorsa uzak durmakta fayda var.
Keratin bu kadar ucuz olan birşey değil çünkü.
Oh şifa olsun.. bazılarına yararken bazılarına yaramıyorum bende ilk kutuda memnun kalmıştımBen kullandimsadece bir paketiyle bile onardı ve benim hiç uzamayan saçlarımı uzattı. Şiddetle tavsiye ederim