- Konu Sahibi gecevekedicik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba kaş kirpik serumu hangi marka kullandınız acaba benim kaşlarda boşluklar var bir türlü dolmayan lütfen yardım edın
teşekkür ederim ama artık hergün 1 yumurta, 5-6 ıspanak yaprağı,bol su ve meyve tüketmeye çalısıyorum hap kullanmamaya calısıyorum biotinimde var ama kimyasaldan gelecek hayır bitkilerimizden gelsin:):) tesekkürler yinede yolum duserse bu tür şeylere mesaj atarımBen bu urunu kullanıyorum cok memnunum sıparıs ve bilgi için mesaj atabilirsiniz
hc hair care 7.kutumu bitirdim harika uzatma etkisi var bakım yapmıyor ama yağ sadece uzama.. benim saçlarımda boyadan yıprandı.. bakım yapan doal keratin sütü harika yumuşatıyor saçları allah o kuaförleri... allah yardımcın olsun canım vallahi önerim bunlar bi de biotin tarzı bi vitamin(doktorunuza sorun) içersen 5-6 aya fıstık gibi saçların olurHC bakım yapmıyor mu? Aaaaaa, iyi ki söylediniz, ben de ondan alacaktım.
Kuaför mahvetti saçlarımı, 20 cme yakın kestirdim hala kurtulamadım. Renk de rezalet
Biotin eksikliğiniz aslında olmamalı, tahıllı ekmekten vs alınabilen bir vitamin o ve fazlası idrar yoluyla atılıyor. Paranız boşa gitmesin, onun yerine maske alırsınız.hc hair care 7.kutumu bitirdim harika uzatma etkisi var bakım yapmıyor benim saçlarımda yıprandı.. bakım yapan doal keratin sütü harika yumuşatıyor saçları allah o kuaförleri... allah yardımcın olsun canım vallahi önerim bunlar bi de biotin tarzı bi vitamin(doktorunuza sorun) içersen 5-6 aya fıstık gibi saçların olur
aman canım allah yardımcın olsun kestirdiysen için rahat olsun hemen uzar bak benm uçları yanmış halde kestirmediğim için bu kadar uğraştırıyor.. hemsireyim bende biliyorum biotin alıyoruz ama folik asit ve biotini öneriyorlar saç uzatırken ben hatta 1000lik kullanıyordum dokturum günde iki kere iç onu dedi o kadar yanı idrarla atılıyor fazlası ama ne bilim ben çok fazla yumurta,ıspanak pırasa kısacası yararlı şeyler yemeyen bir insandım o yüzden haplara yönelmiştim ama şu an çok şükür hergun ıspanağımı yumurtamı yiyorum bu arada saçın 3 numara önereceğim tek şey Hc hair care bakım yağısı acayip memnun kalacaksın hiç hindistan ceviziyle vakit öldürme hatta hc hair care içindekilerine bak çok yararlı vitamin ve yağlar var.. sıkma canını toparlarsın zaten bir saçın toparlanması ortalama 3-4 ay bakımını yap takma düşünme olmadı bir çıtçıt yaptır kendi saçın gibi olmaz ama moral yükseltiyor bir de kerastase ürünleri çoooook güzeeel ama çok tuzluBiotin eksikliğiniz aslında olmamalı, tahıllı ekmekten vs alınabilen bir vitamin o ve fazlası idrar yoluyla atılıyor. Paranız boşa gitmesin, onun yerine maske alırsınız.
Şu an gerçekten durum ciddi, paraya kıyıp Kerastese çimento serisinden alacağım, 1-2 no bile hafif kalır, 3-4 alacağım, kademe kademeymiş bu seri. Bir yandan hindistan cevizi bakımı yapacağım, 1 kiloluk buldum 80 tl mi ne, diğer türlü 300 ml küçücük şişe indirimli 30 tlye satılıyor.
Ooof of, hayır bir de ben daha önce yeter be deyip saçlarımı 3 numara kestirdim, asker arkadaşı gibiydim eşimin. Yıllar sonra bir cesaretle gittim, gitmez olaydım.
Yok canım yanlış anladın, zamanında kestirdim 3 numaraya, şu an mecburi kesilmiş hali omuzlarımda. Uzatmaktan ziyade toparlansın istiyorum, uzatma telaşı en son.aman canım allah yardımcın olsun kestirdiysen için rahat olsun hemen uzar bak benm uçları yanmış halde kestirmediğim için bu kadar uğraştırıyor.. hemsireyim bende biliyorum biotin alıyoruz ama folik asit ve biotini öneriyorlar saç uzatırken ben hatta 1000lik kullanıyordum dokturum günde iki kere iç onu dedi o kadar yanı idrarla atılıyor fazlası ama ne bilim ben çok fazla yumurta,ıspanak pırasa kısacası yararlı şeyler yemeyen bir insandım o yüzden haplara yönelmiştim ama şu an çok şükür hergun ıspanağımı yumurtamı yiyorum bu arada saçın 3 numara önereceğim tek şey Hc hair care bakım yağısı acayip memnun kalacaksın hiç hindistan ceviziyle vakit öldürme hatta hc hair care içindekilerine bak çok yararlı vitamin ve yağlar var.. sıkma canını toparlarsın zaten bir saçın toparlanması ortalama 3-4 ay bakımını yap takma düşünme olmadı bir çıtçıt yaptır kendi saçın gibi olmaz ama moral yükseltiyor bir de kerastase ürünleri çoooook güzeeel ama çok tuzlu
anladım kuzum ama uzatacaksın kestireceksin uçlardan toparlamak istiyorsan en güzel yöntem bu bende uzatıyorum ama şu uçlarındaki yanmış pis saçlar için.. uzadıkca kestiriyorumYok canım yanlış anladın, zamanında kestirdim 3 numaraya, şu an mecburi kesilmiş hali omuzlarımda. Uzatmaktan ziyade toparlansın istiyorum, uzatma telaşı en son.
Bakım yapmıyor madem HC almam ben, uzatma istersem o zaman bakarım.
Bu üründen memnun mu kaldınız , yukarıdaki mesajınızda başka üründen bahsetmişsiniz. Benim saçlarda çok kötü maalesef serumdan almaya niyetlendim.Eki Görüntüle 2307373
Bir fotoğraf ekleyelim
Bırakınca kirpik eski haline döndü mü?Kaş kirpik serumu aldım sadece 3 gün, günde bir kez sürdüm ve Kaş fırlıyor resmen
Hamilelik yüzünden dökülen kaşlarım tekrar doldu, 3gündür de süremiyordum, annemde unutmuştum onu aldım bugün sürmeye devam
Hayır, kirpiklerime çok kullanmadım zaten ama uzattı biraz. Kaşlarımı ise bayagı doldurdu. Ayrıca beslediği için sanırım, daha çabuk çıkıyor kaşlarım, daha sık aldırmak durumunda kalıyorum..Bırakınca kirpik eski haline döndü mü?
Bu ürünlerden çok memnunum önceki ve sonraki fotoğrafı çekeceğim yine ikisini kullanacağım bitene kadar hep birlikte görelim Saçınız yıprandıysa doal keratin bakım sütü öneririmm.. serum alacaksanızda tonuandguy high shine serum deops öneririm saç uzatmak istiyorsanızda hc hair care))Bu üründen memnun mu kaldınız , yukarıdaki mesajınızda başka üründen bahsetmişsiniz. Benim saçlarda çok kötü maalesef serumdan almaya niyetlendim.
Yıpratı gidermek ve saçı güçlendirmek için ürün arıyorum ve yoğun dökülmelerim için. Toninin bu açıdan faydasını gördünüz mü ?Bu ürünlerden çok memnunum önceki ve sonraki fotoğrafı çekeceğim yine ikisini kullanacağım bitene kadar hep birlikte görelim Saçınız yıprandıysa doal keratin bakım sütü öneririmm.. serum alacaksanızda tonuandguy high shine serum deops öneririm saç uzatmak istiyorsanızda hc hair care))
Toni&guy ne işe yarıyor hani kullandığınız elseve ya da pantenin bakım yağlarından beklediğimiz banyo sonrası yumuşaklık ve bakımı yerine getiren ürün diyebilirim toni&guy high shine serum drops şu anda gratisde indirimde çok ama çok pahalı bir ürün fiyatı 70 civarından 50 küsür liraya düşmüştüde almıştım.. boyadan yıpranmış sert çıtır çıtır yanmış saçlara önerim DOAL KERATİN SÜTÜ saçı mükemmel yumuşatıyorYıpratı gidermek ve saçı güçlendirmek için ürün arıyorum ve yoğun dökülmelerim için. Toninin bu açıdan faydasını gördünüz mü ?
Yarın gidip alabilirim. Saçlarım ince telli ve çok dökülüyor. Yumuşaklık yada uzaması gibi beklentilerim yok. Genelde toplu kullanıyorum maalesef çünkü zaten çok azlar. Serum saçı yağlandırıyor mu peki?Toni&guy ne işe yarıyor hani kullandığınız elseve ya da pantenin bakım yağlarından beklediğimiz banyo sonrası yumuşaklık ve bakımı yerine getiren ürün diyebilirim toni&guy high shine serum drops şu anda gratisde indirimde çok ama çok pahalı bir ürün fiyatı 70 civarından 50 küsür liraya düşmüştüde almıştım.. boyadan yıpranmış sert çıtır çıtır yanmış saçlara önerim DOAL KERATİN SÜTÜ saçı mükemmel yumuşatıyor Eki Görüntüle 2307447