Saç Bakım Ürünleri Doal keratin bakım sütü kullananlar

Ben bu urunu kullanıyorum cok memnunum sıparıs ve bilgi için mesaj atabilirsiniz

Eklentiler

• Screenshot_2019-09-12-11-12-39~2.png
    Screenshot_2019-09-12-11-12-39~2.png
    451,4 KB · Görüntüleme: 223
Merhaba kaş kirpik serumu hangi marka kullandınız acaba benim kaşlarda boşluklar var bir türlü dolmayan lütfen yardım edın:bicak:

Eeose kirpik serumu kullandım ama bırakınca kirpikleriniz eski haline dönüyor sürekli kullanmak gerekiyor. laction kirpik bakımı maskara bunuda gratisden almıstm 2 kutu bitirdim ama bırakınca aynı sonucu verdi eski haline döndü yani kirpiklerim en güzeli e vitamini,badem yağ,hint yağ karıştırmak kaş kirpiğe uygulamak.. özellikle kaş için verebileceğim tarif şöyle e vitamini ampül,bepantol,badem yağ,hint yağ,bemiks bunları karıştırın kaşa 1 hafta yatarken uygulayın bir haftanın sonunda harika sonuç alacağınıza eminim.. kirpiğede olur ama göze kaçarsa çok kötü yakıyor kirpiğe sadece tatlı badem yağ ve hint yağı karışımı önerebilirim bi iki damlada e vitamini ampülü..

arkadaşlar bugun 2 kutu doal keratin sütü ve 2 kutuda hc hair care sipariş verdim iki üründen de acayip memnunum özellikle hc hair care galiba 5. kutum ya da 7 de olabilir üniversite zamanında o yanmış ölü saçlarımdan kurtardı beni belki öncesi sonrası olarak yine fotoğraf paylaşırım.. doal keratin sütüde beni ikna eden tek şey buraya attığım fotograftı yani şaşırdım bu kadar uzama beklemiyordum kuaförüm bile farkı gördü ilginçtirki hala ürüne bir güvenim yok ama yine beni utandırdı bu ürün eylül öztürkün (memeli mestan) saçlarını 13 günde acayip canlandırmış uzatmış.. selin cigercide yanından ayırmıyor süs köpeği gibi geziyor şampuan yanında şampuan değil keratin sütü.. her neyse vallahi memnun olmaya calısıyorum ama şişede içerik yazmıyor beni sinir eden tek nokta bu.. ve saçımı harika yumuşatıyor pamuk gibi yapıyor ama ürünü bırakınca eski haline dönüyor saçlarınız

HC bakım yapmıyor mu? Aaaaaa, iyi ki söylediniz, ben de ondan alacaktım.
Kuaför mahvetti saçlarımı, 20 cme yakın kestirdim hala kurtulamadım. Renk de rezalet :olamaz:

Ben bu urunu kullanıyorum cok memnunum sıparıs ve bilgi için mesaj atabilirsiniz
teşekkür ederim ama artık hergün 1 yumurta, 5-6 ıspanak yaprağı,bol su ve meyve tüketmeye çalısıyorum hap kullanmamaya calısıyorum biotinimde var ama kimyasaldan gelecek hayır bitkilerimizden gelsin:):) tesekkürler yinede yolum duserse bu tür şeylere mesaj atarım:KK200:

HC bakım yapmıyor mu? Aaaaaa, iyi ki söylediniz, ben de ondan alacaktım.
Kuaför mahvetti saçlarımı, 20 cme yakın kestirdim hala kurtulamadım. Renk de rezalet :olamaz:
hc hair care 7.kutumu bitirdim harika uzatma etkisi var bakım yapmıyor ama yağ sadece uzama.. benim saçlarımda boyadan yıprandı.. bakım yapan doal keratin sütü harika yumuşatıyor saçları:KK43: allah o kuaförleri... allah yardımcın olsun canım vallahi önerim bunlar bi de biotin tarzı bi vitamin(doktorunuza sorun) içersen 5-6 aya fıstık gibi saçların olur

hc hair care 7.kutumu bitirdim harika uzatma etkisi var bakım yapmıyor benim saçlarımda yıprandı.. bakım yapan doal keratin sütü harika yumuşatıyor saçları:KK43: allah o kuaförleri... allah yardımcın olsun canım vallahi önerim bunlar bi de biotin tarzı bi vitamin(doktorunuza sorun) içersen 5-6 aya fıstık gibi saçların olur
Biotin eksikliğiniz aslında olmamalı, tahıllı ekmekten vs alınabilen bir vitamin o ve fazlası idrar yoluyla atılıyor. Paranız boşa gitmesin, onun yerine maske alırsınız.
Şu an gerçekten durum ciddi, paraya kıyıp Kerastese çimento serisinden alacağım, 1-2 no bile hafif kalır, 3-4 alacağım, kademe kademeymiş bu seri. Bir yandan hindistan cevizi bakımı yapacağım, 1 kiloluk buldum 80 tl mi ne, diğer türlü 300 ml küçücük şişe indirimli 30 tlye satılıyor.
Ooof of, hayır bir de ben daha önce yeter be deyip saçlarımı 3 numara kestirdim, asker arkadaşı gibiydim eşimin. Yıllar sonra bir cesaretle gittim, gitmez olaydım. :kızgın:

Biotin eksikliğiniz aslında olmamalı, tahıllı ekmekten vs alınabilen bir vitamin o ve fazlası idrar yoluyla atılıyor. Paranız boşa gitmesin, onun yerine maske alırsınız.
Şu an gerçekten durum ciddi, paraya kıyıp Kerastese çimento serisinden alacağım, 1-2 no bile hafif kalır, 3-4 alacağım, kademe kademeymiş bu seri. Bir yandan hindistan cevizi bakımı yapacağım, 1 kiloluk buldum 80 tl mi ne, diğer türlü 300 ml küçücük şişe indirimli 30 tlye satılıyor.
Ooof of, hayır bir de ben daha önce yeter be deyip saçlarımı 3 numara kestirdim, asker arkadaşı gibiydim eşimin. Yıllar sonra bir cesaretle gittim, gitmez olaydım. :kızgın:
aman canım allah yardımcın olsun:KK43: kestirdiysen için rahat olsun hemen uzar bak benm uçları yanmış halde kestirmediğim için bu kadar uğraştırıyor.. hemsireyim bende biliyorum biotin alıyoruz ama folik asit ve biotini öneriyorlar saç uzatırken ben hatta 1000lik kullanıyordum dokturum günde iki kere iç onu dedi o kadar yanı idrarla atılıyor fazlası ama ne bilim ben çok fazla yumurta,ıspanak pırasa kısacası yararlı şeyler yemeyen bir insandım o yüzden haplara yönelmiştim ama şu an çok şükür hergun ıspanağımı yumurtamı yiyorum bu arada saçın 3 numara önereceğim tek şey Hc hair care bakım yağısı acayip memnun kalacaksın hiç hindistan ceviziyle vakit öldürme hatta hc hair care içindekilerine bak çok yararlı vitamin ve yağlar var.. sıkma canını toparlarsın zaten bir saçın toparlanması ortalama 3-4 ay bakımını yap takma düşünme olmadı bir çıtçıt yaptır kendi saçın gibi olmaz ama moral yükseltiyor bir de kerastase ürünleri çoooook güzeeel ama çok tuzlu:KK43::KK43::KK43::KK43:

aman canım allah yardımcın olsun:KK43: kestirdiysen için rahat olsun hemen uzar bak benm uçları yanmış halde kestirmediğim için bu kadar uğraştırıyor.. hemsireyim bende biliyorum biotin alıyoruz ama folik asit ve biotini öneriyorlar saç uzatırken ben hatta 1000lik kullanıyordum dokturum günde iki kere iç onu dedi o kadar yanı idrarla atılıyor fazlası ama ne bilim ben çok fazla yumurta,ıspanak pırasa kısacası yararlı şeyler yemeyen bir insandım o yüzden haplara yönelmiştim ama şu an çok şükür hergun ıspanağımı yumurtamı yiyorum bu arada saçın 3 numara önereceğim tek şey Hc hair care bakım yağısı acayip memnun kalacaksın hiç hindistan ceviziyle vakit öldürme hatta hc hair care içindekilerine bak çok yararlı vitamin ve yağlar var.. sıkma canını toparlarsın zaten bir saçın toparlanması ortalama 3-4 ay bakımını yap takma düşünme olmadı bir çıtçıt yaptır kendi saçın gibi olmaz ama moral yükseltiyor bir de kerastase ürünleri çoooook güzeeel ama çok tuzlu:KK43::KK43::KK43::KK43:
Yok canım yanlış anladın, zamanında kestirdim 3 numaraya, şu an mecburi kesilmiş hali omuzlarımda. Uzatmaktan ziyade toparlansın istiyorum, uzatma telaşı en son.
Bakım yapmıyor madem HC almam ben, uzatma istersem o zaman bakarım.

Yok canım yanlış anladın, zamanında kestirdim 3 numaraya, şu an mecburi kesilmiş hali omuzlarımda. Uzatmaktan ziyade toparlansın istiyorum, uzatma telaşı en son.
Bakım yapmıyor madem HC almam ben, uzatma istersem o zaman bakarım.
anladım kuzum ama uzatacaksın kestireceksin uçlardan toparlamak istiyorsan en güzel yöntem bu bende uzatıyorum ama şu uçlarındaki yanmış pis saçlar için.. uzadıkca kestiriyorum

öyle bir ürün keşfettim ki arkadaşlar yok böyle bir şey öncelikle saçında boyadan sonra turunculaşma kızılaşma olanların dikkatine gidin acilen gratisden elseve mor şampuanını alın indirimdeyken ben ikinci kutuyu alcam sadece 1 haftada iki kere kullanın ha-riii-kaaa sırf saçım turunculaştı diye saçımı boyatıp yaktırmıştım o şapşikliğim geldi aklıma..
neysee gelelim ürünümüze siz mucizevi yağ alıyorsunuz her gittiğinizden açıkcası bende daha açılmamış 3kutu var pantenin elidorun arganlı bi tane var60 liraydı yani hepsi fasa ile fiso gidin şu anda gratise hazır indirimde varken koşup alın TONI&GUY HİGH SHİNE SERUM DROPS böyle bir ürün yok! merve özkaynağın 5 bin kere reklamını yaptığı reklamda değil açıkcası her videosunda bangır bangır söylediği ürün allahım böyle bir şey olamaz!!!! saçım yanmış kül olmuş çıtır çıtır bir saç bi de turuncu oldu.. mor şampuan sürdüm 3-4 dakika beklettim banyodan çıktım bunu uyguladım ! o elseve,pantene o mucizevi yağlara verdiğim para ile.... allahım delirecem veo yağ serumlarının hiç bir şekilde etkisi tepkisi yok yıpranmış saçlara ne akla hikmet alıyordum bilmiyorum ama bundan sonra alacağım fix ürün toni and guy bu kadar pahalı tuzlu ürün olamaz! saçlarım uzayıp kendine gelene kadar ayıya dayı diyeceğiz.. şeytan diyor 55 lirayken normalde fiyatı 79liraydı galiba tam hatırlamıyorum 55 lirayken bi kutu daha alasım var koşun koşun alın..

Kaş kirpik serumu aldım sadece 3 gün, günde bir kez sürdüm ve Kaş fırlıyor resmen
Hamilelik yüzünden dökülen kaşlarım tekrar doldu, 3gündür de süremiyordum, annemde unutmuştum onu aldım bugün sürmeye devam 🤗
Bırakınca kirpik eski haline döndü mü?

Hayır
Bırakınca kirpik eski haline döndü mü?
Hayır, kirpiklerime çok kullanmadım zaten ama uzattı biraz. Kaşlarımı ise bayagı doldurdu. Ayrıca beslediği için sanırım, daha çabuk çıkıyor kaşlarım, daha sık aldırmak durumunda kalıyorum..

Bu üründen memnun mu kaldınız , yukarıdaki mesajınızda başka üründen bahsetmişsiniz. Benim saçlarda çok kötü maalesef serumdan almaya niyetlendim.
Bu ürünlerden çok memnunum önceki ve sonraki fotoğrafı çekeceğim yine ikisini kullanacağım bitene kadar hep birlikte görelim✅ Saçınız yıprandıysa doal keratin bakım sütü öneririmm.. serum alacaksanızda tonuandguy high shine serum deops öneririm saç uzatmak istiyorsanızda hc hair care))

Bu ürünlerden çok memnunum önceki ve sonraki fotoğrafı çekeceğim yine ikisini kullanacağım bitene kadar hep birlikte görelim✅ Saçınız yıprandıysa doal keratin bakım sütü öneririmm.. serum alacaksanızda tonuandguy high shine serum deops öneririm saç uzatmak istiyorsanızda hc hair care))
Yıpratı gidermek ve saçı güçlendirmek için ürün arıyorum ve yoğun dökülmelerim için. Toninin bu açıdan faydasını gördünüz mü ?

Yıpratı gidermek ve saçı güçlendirmek için ürün arıyorum ve yoğun dökülmelerim için. Toninin bu açıdan faydasını gördünüz mü ?
Toni&guy ne işe yarıyor hani kullandığınız elseve ya da pantenin bakım yağlarından beklediğimiz banyo sonrası yumuşaklık ve bakımı yerine getiren ürün diyebilirim toni&guy high shine serum drops şu anda gratisde indirimde çok ama çok pahalı bir ürün fiyatı 70 civarından 50 küsür liraya düşmüştüde almıştım.. boyadan yıpranmış sert çıtır çıtır yanmış saçlara önerim DOAL KERATİN SÜTÜ saçı mükemmel yumuşatıyor DECF6796-3666-47EB-A391-5EA91D06DE7D.jpeg

Arkidişlerim bu arada herhangi bi reklam amaçlı değil faturalarıda saklıyorum aldığım ürünlerin burayada atarım isterseniz

Saçımın önceki ve sonraki hallerini paylaşacağım

Çok mesaj geliyor:ppp kısaca yazıyorum buraya; öptüüm

Hc hair care: içinde bir çok yağ ve vitamini olan haftada iki kez kullanabileceğimiz bir yağdır saçı uzatmaya yarar harikada uzatır üniversiteden beri kullanıyorum yine aldım çünkü aptalım çünkü kuaföre gittim saçımı yaktırdım..

Toni&guy high shine serum drops:duştan sonra saç uçlarına sürülen bizim koli koli saç serumu depolayıpta(mucize bakım yağları) beklentiyi karşılamayan ürünlerin vadettiklerini bize veriyor

Doal keratin bakım sütü: yanmış saçları yumuş yumuş yapıyor ve saçları uzatıyor saç dibinde 3 dakika bekletiyorsun uçlarında da tabi duruluyorsun yanmış saçlarınızı onarıyor ben inanmamıştım sizin için denemek istedim zaten resimlerim var geçmişte lütfen fotoğraflara bakıınn kısaca benim saçlarımı uzattı ve yumuşattı.. iyi günleer

Toni&guy ne işe yarıyor hani kullandığınız elseve ya da pantenin bakım yağlarından beklediğimiz banyo sonrası yumuşaklık ve bakımı yerine getiren ürün diyebilirim toni&guy high shine serum drops şu anda gratisde indirimde çok ama çok pahalı bir ürün fiyatı 70 civarından 50 küsür liraya düşmüştüde almıştım.. boyadan yıpranmış sert çıtır çıtır yanmış saçlara önerim DOAL KERATİN SÜTÜ saçı mükemmel yumuşatıyor Eki Görüntüle 2307447
Yarın gidip alabilirim. Saçlarım ince telli ve çok dökülüyor. Yumuşaklık yada uzaması gibi beklentilerim yok. Genelde toplu kullanıyorum maalesef çünkü zaten çok azlar. Serum saçı yağlandırıyor mu peki?
Doğal keratin sütü ve toni&guy serum aklıma takıldı. Çok ürün denedim ve sonunda pes edip bıraktım:KK43: inşallah bunlardan fayda görürüm, teşekkürler .

X