onu bunu bilmemde ortada bir gariplik varsa o da sizin diren81 e yazmak ıcın uye olmanız..ilginc...mesajım Diren 81 adlı arkadaşa,
siz bu kadar ayrıntıyı nereden biliyorsunuz ? firma ile mi görüştünüz? rapor filan yok demişsiniz..arkadaşın mesajlarında rapor var veya yok diye yazmıyor da..
bana biraz taraflı davranıyorsunuz gibi geldi...sanki firmanın avukatı ya da temsilcisi gibi..
ben de bir ara kullanmıştım bu ürünlerden ama memnun kalmamıştım..bana göre değildi..
memnuniyet kişiden kişiye değişir tabi..
Ne şampuan kalktı mi yurt da kızlar şampuan bekliyor oysa maaşlar yatınca alacaktik neyse en azından diğer ürünler duruyor dimi
İlk defa bir şampuanın böyle bir etki yaptığına şahit oluyorum. Bundan önce ne kullanıyordunuz? Yani market şampuanlarındaki kimyasalların hiç birini içermiyor neticede...
O dönem başka bir şey sürdünüz mü kafanıza?
Doktor alerji teşhisi koydu sanıyorum, raporda yazar hangi maddenin size iyi gelmediği.
mesajım Diren 81 adlı arkadaşa,
siz bu kadar ayrıntıyı nereden biliyorsunuz ? firma ile mi görüştünüz? rapor filan yok demişsiniz..arkadaşın mesajlarında rapor var veya yok diye yazmıyor da..
bana biraz taraflı davranıyorsunuz gibi geldi...sanki firmanın avukatı ya da temsilcisi gibi..
ben de bir ara kullanmıştım bu ürünlerden ama memnun kalmamıştım..bana göre değildi..
memnuniyet kişiden kişiye değişir tabi..
onu bunu bilmemde ortada bir gariplik varsa o da sizin diren81 e yazmak ıcın uye olmanız..ilginc...
yok canım dıger urunlerı kalkmadı sadece bır surelıgıne sampuan satısı yapılmayacak ,hammaddelerı ve urunlerı teste tabı tutuyorlarmıs ,sonuc aldıktan sonra kamuoyu ıle paylasıp spekulasyonlara yer vermeden satısa tekrar sunacaklarmıs.sımdı bırılerı cıkıp sen nerden bılıyorsun avukatmısın felan dıyebılır,insanlar konusa konusa anlasır :) firma ile ürünleri hakkında iletişime gectım bu kadar basıt hıc bır seyı saklamıyorlar ki herseyı söylüyorlar zaten .merak eden arasın .
onu bunu bilmemde ortada bir gariplik varsa o da sizin diren81 e yazmak ıcın uye olmanız..ilginc...
Arkadaşlar keratinli sac maskesini ıslak saca uyguluyorz dimi ve durabildiği kadar cok dursun demişsiniz. İyi de ne kadar cok bir saat mi iki saat mi yoksa yarım saat mi anlamadım ki
Evet canım ben kullandım. Dökülme için olanından kullandım, ben onu aldığım sırada diğerleri yoktu. Benim çok ciddi bir dökülme sorunum yoktu açıkçasıbakım için kullandım ben onu. Saç diplerine yedirerek kullandım, uçlarına ise tek bir yağ kullandım (badem veya susam vs iyi gelen yağlardan hangisi elime geçtiyse)
Sonuç, saç diplerim çok çabuk geldi. Kına kullandığım için farkedebiliyorum kızıl olmayan diplerden
İçeriği gerçekten çok yoğun bir yağ. Zaten yağı elinize aldığında farkedeceksiniz, bitkileri öyle fazla koymuşlar ki ben kullanmadan önce çalkalıyordum. Şu ana kadar kullandığım kıvamı en farklı ve en yoğun yağ
Benim daha önceden dökülme sorunum olmuştu ve hc complex almıştım o zaman. 45 miydi neydi fiyatı. Ama o bile bu kadar yoğun değildi
Kokusu mentol- sandal ağacı karışımı birşey. Keskin kokuları sever misiniz bilmiyorum ama ben çok sevdim. Bir de terapi yapar gibi oluyor mentol yüzünden
Sırf bunun için bile kullanılabilir
Yıkaması biraz zor dediğim gibi yağ yoğun
Ben iletişime de geçmedim ki canım, sitelerine baktım, haberler duyurulara açıklama yapmışlar...Kabak gibi ortada, isteyen girsin baksın.
canım ben sana yazmadımkı sen bana alıntı ıle cevap yazmıssın :) senın bılgın asıkar zaten masallahın var ,yukarıda bır arkadas sormustu ben ona yardımcı olmak adına cevap yazdım.ok
uzun süre bir iki saatten fazla
Canım sen kullandın mı ürünü? Nasıl sonuç verdi?
Benim ki de gelecek inşallahsabırsızlanıyorum şu maske için.
bir de söylemeyi unuttum shea yağı varmış bir çok insandan duyuyorum kullanan var mı ? ne işe yarıyor acaba ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?