• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doa Kozmetik Ürünleri

Ben biraz kaloriferin üstüne bırakıyorum. Ama çok kısa süre. Sonra yağ çok su gibi oluyor

Ben yağ almıştım en son elime ulaştı bugün. Yağlar pompalı şişelerde kullanması kolay. Bir de tahta tarak yollamışlar bana da. Çok güzel bir tarak

Üzerine tırnak cilası sürsem, ıslanınca kabarmasını engeller mi ne dersiniz? Saçımız nemliyken de tarıyoruz ya hemen eskisin istemiyorum

canım tahta taragınmı ustune cıla sureyım dıyorsun?bence surme dogal halını bozar belkı yada ne bıleyım eskımesın derken ıyıce eskıyebılır.bence sen her sıparısınde bır tahta tarakta ıste yollarlar stok yaparsın:1::1:

Evet canım tahta tarağın üzerine. Hani tahtalar kabarır ya öyle olmasın diye sürmeyi düşündüm. Bozar diyorsun yani.

Evet canım tahta tarağın üzerine. Hani tahtalar kabarır ya öyle olmasın diye sürmeyi düşündüm. Bozar diyorsun yani.
emın olmamakla bırlıkte bana oyle geldı canım.tahta kabarıp cılayı catlatabılır buda sacını taradıkca kırıp yıpratabılır olusan puruzler

hanımlar merhaba,

ben de doa'dan kadınlar günü dolayısıyla bir çok ürünü indirimli olarak almıştım. bunlar şampuan, saç kremi, 5adet katı parfüm ve onların hediyeleri olan shea butter ile tahta tarak.

öncelikle hiç görmediğim bir ilgiyle her sorumu cevapladılar. çok ilgili bir firma. ancak şampuanı ve saç kremi bende pek işe yaramadı. hiç kepek problemi yaşamadım bu güne kadar. ama şimdi saçlarım kepekli. aranızda böyle bir durum yaşayan oldu mu?

katı parfümlere gelince kokularına bayıldım. kalıcılıkları idare eder.

Arkadaşlar bende kadınlar gününde indirimli diye sipariş ettim kargo bir hafta sonra geldi sinir krizi geçirdim ama attığım her maile en geç yarım saatte cevap geldi. Japon kirazı parfümünu kardeşime hediye ettim şimdi tum arkadaşları almak istiyor hepsi çok beğenmis Shea butter ı anneme verdim memnun mu bilmiyorum ama ben dudaklarıma sürdüm birkez muhteşem yaptı hep kuru kare kare duran dudaklarım yumuşacık göründü bende alacağım kendime tekrar. Şampuan ve saç kremi iki kez kullandım beğendim ama iki kez kullanmakla bir şey anlaşılmaz böyle devam ederse artık sadece bu şampuanı kullanırım hem de ucuz .. Diğer zararlı şampuana para vereceğime buna veririm ayrıca melissa kremi çok hoşuma gitti yalandan yere parabenli kremlere elli altmış lira vermişim bundan sonra yüzüme de vücudumada sadece melissa .. Kokusu kıvamı çok iyi ancak su anda bir sürü kremım var önce onları bitirmem gerek onlar bitince hayatima melissa ile devam edeceğim :-)

hanımlar merhaba,

ben de doa'dan kadınlar günü dolayısıyla bir çok ürünü indirimli olarak almıştım. bunlar şampuan, saç kremi, 5adet katı parfüm ve onların hediyeleri olan shea butter ile tahta tarak.

öncelikle hiç görmediğim bir ilgiyle her sorumu cevapladılar. çok ilgili bir firma. ancak şampuanı ve saç kremi bende pek işe yaramadı. hiç kepek problemi yaşamadım bu güne kadar. ama şimdi saçlarım kepekli. aranızda böyle bir durum yaşayan oldu mu?

katı parfümlere gelince kokularına bayıldım. kalıcılıkları idare eder.

Şampuanı biraz fazla kullanıyor olabilir misin acaba? Köpürmüyor ya çok döküp arındıramamış olabilirsin belki? Belki de şampuan işe yaramıyor da olabilir tabii. Fakat ben ilk başlarda daha temiz hissetmek için biraz fazla döküyordum ve bazen kafamda kalıntı kalıyordu. Şimdi 1/2 oranında suyla karıştırarak kullanıyorum. Hem köpürüyor, hem de kafamda kalıntı bırakmıyor

Arkadaşlar bende kadınlar gününde indirimli diye sipariş ettim kargo bir hafta sonra geldi sinir krizi geçirdim ama attığım her maile en geç yarım saatte cevap geldi. Japon kirazı parfümünu kardeşime hediye ettim şimdi tum arkadaşları almak istiyor hepsi çok beğenmis Shea butter ı anneme verdim memnun mu bilmiyorum ama ben dudaklarıma sürdüm birkez muhteşem yaptı hep kuru kare kare duran dudaklarım yumuşacık göründü bende alacağım kendime tekrar. Şampuan ve saç kremi iki kez kullandım beğendim ama iki kez kullanmakla bir şey anlaşılmaz böyle devam ederse artık sadece bu şampuanı kullanırım hem de ucuz .. Diğer zararlı şampuana para vereceğime buna veririm ayrıca melissa kremi çok hoşuma gitti yalandan yere parabenli kremlere elli altmış lira vermişim bundan sonra yüzüme de vücudumada sadece melissa .. Kokusu kıvamı çok iyi ancak su anda bir sürü kremım var önce onları bitirmem gerek onlar bitince hayatima melissa ile devam edeceğim :-)

Bu firmanın herşeyi çok güzel çok hoş. Sadece PTT kargonun rahatlığı bir dezavantaj bu firma için. Biraz fazla rahat PTT kargo. Son kargoyu alabilmek için adamların peşinden koştum resmen. Van gibi bir yerde kargo kağıdını bırakıp gidivermişler ve ulaşılamıyorlardı. Fakat firmanın kendisi ilgili gerçekten sorunu çözmek için uğraştılar sağolsunlar

Şampuanı biraz fazla kullanıyor olabilir misin acaba? Köpürmüyor ya çok döküp arındıramamış olabilirsin belki? Belki de şampuan işe yaramıyor da olabilir tabii. Fakat ben ilk başlarda daha temiz hissetmek için biraz fazla döküyordum ve bazen kafamda kalıntı kalıyordu. Şimdi 1/2 oranında suyla karıştırarak kullanıyorum. Hem köpürüyor, hem de kafamda kalıntı bırakmıyor

saçlarım kalçamda, evet fazla kullanmış olabilirim. ve evet köpürmediği için sanırım abarttım. bugün tekrar azaltarak deneyeceğim :D

Kizlar saclariniZ kremsiz taraniyo mu benim sacim hic taranmz kremsiz doa sampuan aldm ama sacma gnede krem suryrm korkup .) Doanin sac kremi nasl bide sampuani nasl sulandryosnz.anlamdm ben yardmci olr musnz lutfn .) Bu arada parfmlerden japon kirazina ve yasemine bayildim arkadasim melisa aldi o biraz agir .)

Şampuanı ben sulandırıyordum. Eski şampuan şişesine bir miktar şampuan koyuyorum, üzerini de su ile doldurup çalkalıyorum. Su ile şampuan yaklaşık aynı miktarda oluyor. Tümünü sulandırmıyorum çünkü bozulabilir diye düşündüm. Elimdeki sulandırılmış karışım bitince aynısından tekrar hazırlıyorum

Kizlar saclariniZ kremsiz taraniyo mu benim sacim hic taranmz kremsiz doa sampuan aldm ama sacma gnede krem suryrm korkup .) Doanin sac kremi nasl bide sampuani nasl sulandryosnz.anlamdm ben yardmci olr musnz lutfn .) Bu arada parfmlerden japon kirazina ve yasemine bayildim arkadasim melisa aldi o biraz agir .)

Ben saç kremini beğendim çünkü silikonsuz fakat aynı zamanda yoğun. Kıvamı çok hoşuma gitti, elimdeki İpek saç kremlerinden çok farklı, ki ben İpek markasının saç kremini çok severim. Fakat doa saç kreminin kıvamı onda yok:ssz:

Ben normalde saç kremi kullanıyorum hep ama saçım matrıx şampuana alıştı hiç saç kremine gerek kalmıyor ama saç kremlerim bitsin diye kullanıyorum .. Doa yi saç kremsiz kullanmadım

benim saçım çok uzun ve daha tararken bile karışıyor. doanın kreminden memnunum ama bir avuç dolusu krem anca yetiyor. yani bir şişesi benim saçımda 5 yada 6 kullanımlık =D

benim saçım çok uzun ve daha tararken bile karışıyor. doanın kreminden memnunum ama bir avuç dolusu krem anca yetiyor. yani bir şişesi benim saçımda 5 yada 6 kullanımlık =D

canım sulandır kremi
kıvamı evet gerçekten çok yoğun
şişeden çıkmayacak kadar hatta:ssz:
ben 1 şişeden 3 şişe krem çıkarıyorum
ona rağmen hala yoğun
bölüyorum boş kendi şişelerine
üzerine su katıyorum
durduğu yerde sanki yine kıvamı koyulaşıyo
mayalanamıyo mudur nedir bilemedim:1:
onun için seviyorum kıvamını çok karlı oluyo bölünce:34:

Back