tüy azaltıcıyı ben kullanıyorum yorum da yapmıştım ama görmedin herlade :)
ben 10 gün önce falan kullanmaya başladım kollarımda.alırken kırılanlar vardı şimdi sadece onlar çıktı diğerleri çıkmadı.memnun kalıcam gibi yanitabi uzun süreli kullanmak lazım düzenli uyguluyorum bakıcaz artık.
pedesa parfüm çokkk güzel kokuyor.yasemin hacı kokusu gibi ağırama pedesa hafif çiçeksi böyle değişik bi koku tende kaldıkça daha da hoş oluyor tavsiye ederim :)
rica ederim canım :)o zaman bende almalıyım memnun kaldığına sevindim :)
çiçek kokularına bayılırım ya ama kalmamış stokta alıcam olunca teşekkür ederim canm :) kremsi olması da çok güzel havayı kirletmiyor şişedekiler gibi :)
İki şekilde de değil, normal yapıyor. Fakat üstüne bir de saç kremi kullansaydım yumuşak ve sönük olabilirdi
doa şampuan benim saçlarımı öyle mükemmel yumuşak falan yapmadı. önceki kullandığım market şampuanlarıyla aynı etkide yani.
bozulmuş mu acaba o keratinli maske? öyle kokmaması lazım.
mis gibi bir kokusu var hele saç da daha güzel kokuyor.
yok keratinli maskeyi daha kullanmadım..o güzel kokuyordu..normal sac kremi cok koturesmen çemen kokuyor:26:
Bana da saman kağıdını andıran hoş bir koku geliyor o kremden. Parfümlendirilmemiş olması daha iyi. Zaten eski şampuan da öyleydi, ekstra koku katılmamıştı içine ve daha sadeydi sanki.
Bu kremi de kaldırırlar diye ödüm kopuyor
Yok kese kagidiyla alakasi cok bariz bi pastia cemeni kokusu kime koklattiysam pastirma koktugunu soyledi.benimki bozuk falan olabilir oyleyse.
Kargonun geleceği gün ve ya o güne kadar telefonla falan irtibat kuruyorlar mı? Beni daha kimse aramadı da.
kimse aramıyor tatlım hatta kargon belirtilen günde bile gelmeyebilir hazırlıklı ol
Hadi ya, bu benim ilk siparişimdi de, ptt kargo pazar günleri çalışıyor mu bilmiyorum zaten, burada yorumları okuyunca böyle bir ihtimal gelmedi aklıma
tam şuanda mesaj geldi:)) müsaitseniz arayacağız diye, kulaklarını çınlattık galiba
Diren senin saçların çok mu yağlı normalde?
Bana da saman kağıdını andıran hoş bir koku geliyor o kremden. Parfümlendirilmemiş olması daha iyi. Zaten eski şampuan da öyleydi, ekstra koku katılmamıştı içine ve daha sadeydi sanki.
Bu kremi de kaldırırlar diye ödüm kopuyor
Yok kese kagidiyla alakasi cok bariz bi pastia cemeni kokusu kime koklattiysam pastirma koktugunu soyledi.benimki bozuk falan olabilir oyleyse.
Kargonun geleceği gün ve ya o güne kadar telefonla falan irtibat kuruyorlar mı? Beni daha kimse aramadı da.
kimse aramıyor tatlım hatta kargon belirtilen günde bile gelmeyebilir hazırlıklı ol
Bir kaç günlük gecikmeleri bu kadar önemsemeyin canım. Bu adamlar 3 kişi çalışıyorlar. Böyle doğala çok yakın ürünleri, bu fiyatlara bulduğumuza dua edelim. Bir kaç günde elimize geçiyor ürünler neticede.
O kremin kokusu cidden çok hoş canım, ne kokusu gibi hiç dikkat etmedim ama güzel bir koku..
Kremi kaldıracaklarını pek sanmıyorum. Ben de o kremi baz olarak kullanıyorum bakımlarımda. Saç diplerine sürdüğüm tek krem.
önemsemiyorum canım sadece arkadaşı uyarmıştım :) ayrıca 3 kişiler ama maşallahları varbenim siparişlerim 1 gün gecikince mail attım bi sorun olduğunu en kısa zamanda düzelteceklerini söylediler. ben ertesi gün gelir diye düşünürken 20 dk sonra kuryeyle siparişlerim geldi çok şaşırmıştım hemen kendilerine teşekkür ettim...
Eski kitapları da içini açıp koklamayı çok severim, aynen onun gibi bir koku
Hee canın istediği zaman ya da sıkıldığı arayıp bıdı bıdı edebilirsin
cidden hissetmişler yaa
Hee canın istediği zaman ya da sıkıldığı arayıp bıdı bıdı edebilirsin
Bana çok hoş geliyor kremlerin kokusu...Saçta kalmıyor gerçi ama yine de seviyorum.
bıdı bıdı etmek mi bi daha asla :) o günde çok utanmıştım zatenartık daha toleranslı yaklaşıyorum olaylara
Benim buraya yazdığım mesaj neticesiyle geri dönüş yapmışlar zaten:) Bayağı araştırmışlar şöylekiievet yer istanbul>tüy azaltıcı krem siparişi vermiş>vodafone hat kullanıcısı şeklinde james bond tarzı bir araştırma ile mesajıma döndüler. Ben şahsen memnunum. Kendilerine de ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum bir kez daha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?