Doa Kozmetik Ürünleri

doa şampuan benim saçlarımı öyle mükemmel yumuşak falan yapmadı. önceki kullandığım market şampuanlarıyla aynı etkide yani.

o zaman bende almalıyım memnun kaldığına sevindim :)

çiçek kokularına bayılırım ya ama kalmamış stokta alıcam olunca teşekkür ederim canm :) kremsi olması da çok güzel havayı kirletmiyor şişedekiler gibi :)

rica ederim canım :)
parfüm sıkınca buram buram kokuyor bazen etraftakiler rahatsız oluyor ya bu öyle değil.erkek arkadaşım koklayıp koklayıp durdu valla sürdüğüm gün

İki şekilde de değil, normal yapıyor. Fakat üstüne bir de saç kremi kullansaydım yumuşak ve sönük olabilirdi

doa şampuan benim saçlarımı öyle mükemmel yumuşak falan yapmadı. önceki kullandığım market şampuanlarıyla aynı etkide yani.

saçların yumuşak olmaması benim için yeterli elimdeki biter bitmez doayı alıyorum... yorumlarınız için teşekkürler

bugün önce keratin maskesini uyguladım ki öyle bolca değil göz kararı, sonradan baktım ki kimi arkadaşlar kutunun tamamını kulanmş :)) hangisi doğru şimdilik onu bilemiyorum. 2 saat kadar bekletip hindistan cevizli normal saçlar için olan şampuanı ve normal saçlar için saç kremiyle de yıkadım. saç yapım yağlı olmasına rağmen gayette güzel oldu, pırıl pırıl, ışıl ışıl ama benim saç derim problemli uzun vadede ne olacak onu merak ediyorum şimdilik memnunum...

yok keratinli maskeyi daha kullanmadım..o güzel kokuyordu..normal sac kremi cok kotu resmen çemen kokuyor:26:

Bana da saman kağıdını andıran hoş bir koku geliyor o kremden. Parfümlendirilmemiş olması daha iyi. Zaten eski şampuan da öyleydi, ekstra koku katılmamıştı içine ve daha sadeydi sanki.

Bu kremi de kaldırırlar diye ödüm kopuyor

Yok kese kagidiyla alakasi cok bariz bi pastia cemeni kokusu kime koklattiysam pastirma koktugunu soyledi.benimki bozuk falan olabilir oyleyse.

Yok kese kagidiyla alakasi cok bariz bi pastia cemeni kokusu kime koklattiysam pastirma koktugunu soyledi.benimki bozuk falan olabilir oyleyse.

Vallahi bilemedim bendeki öyle kokmuyor. Belki sendekinin üretim tarihi farklıdır ve içine koydukları maddeler biraz değişmiş olabilir. Bilemedim ki

kimse aramıyor tatlım hatta kargon belirtilen günde bile gelmeyebilir hazırlıklı ol

Hadi ya, bu benim ilk siparişimdi de, ptt kargo pazar günleri çalışıyor mu bilmiyorum zaten, burada yorumları okuyunca böyle bir ihtimal gelmedi aklıma

tam şuanda mesaj geldi:)) müsaitseniz arayacağız diye, kulaklarını çınlattık galiba

Son düzenleme:

cidden hissetmişler yaa

Diren senin saçların çok mu yağlı normalde?

Öyle vıcık vıcık yağlı değildir normalde saç tipim canım. Fakat doayla tanışmadan önce felaket yağlanıyordu. artık mevsimsel miydi yoksa hormonal mıydı bilemeyeceğim. Çok yağlı değildir, ama yine 2. ya da 3. günü dipleri ellediğimde yağlandığını hissederim. Bu yeni nesil şampuanda öyle bir his yok. 1 ay yıkamasam aynı şekilde duracak gibi.

O kremin kokusu cidden çok hoş canım, ne kokusu gibi hiç dikkat etmedim ama güzel bir koku..
Kremi kaldıracaklarını pek sanmıyorum. Ben de o kremi baz olarak kullanıyorum bakımlarımda. Saç diplerine sürdüğüm tek krem.

Böyle bir kokuyla alakası yok kremlerin. Ne eski kremin ne yeni nesilin. Yani en azından bendekiler öyle değil.

Kargonun geleceği gün ve ya o güne kadar telefonla falan irtibat kuruyorlar mı? Beni daha kimse aramadı da.

İrtibat kurmıyorlar, ama sen irtibat kurarsan dakikasında geri dönüyorlar. Öyle çok gecikme falan da olmuyor.

kimse aramıyor tatlım hatta kargon belirtilen günde bile gelmeyebilir hazırlıklı ol

Bir kaç günlük gecikmeleri bu kadar önemsemeyin canım. Bu adamlar 3 kişi çalışıyorlar. Böyle doğala çok yakın ürünleri, bu fiyatlara bulduğumuza dua edelim. Bir kaç günde elimize geçiyor ürünler neticede.

önemsemiyorum canım sadece arkadaşı uyarmıştım :) ayrıca 3 kişiler ama maşallahları var benim siparişlerim 1 gün gecikince mail attım bi sorun olduğunu en kısa zamanda düzelteceklerini söylediler. ben ertesi gün gelir diye düşünürken 20 dk sonra kuryeyle siparişlerim geldi çok şaşırmıştım hemen kendilerine teşekkür ettim...

Eski kitapları da içini açıp koklamayı çok severim, aynen onun gibi bir koku

Hee canın istediği zaman ya da sıkıldığı arayıp bıdı bıdı edebilirsin

Eski kitapları da içini açıp koklamayı çok severim, aynen onun gibi bir koku

Bana çok hoş geliyor kremlerin kokusu...Saçta kalmıyor gerçi ama yine de seviyorum.

cidden hissetmişler yaa

Hee canın istediği zaman ya da sıkıldığı arayıp bıdı bıdı edebilirsin

Bana çok hoş geliyor kremlerin kokusu...Saçta kalmıyor gerçi ama yine de seviyorum.

bıdı bıdı etmek mi bi daha asla :) o günde çok utanmıştım zaten artık daha toleranslı yaklaşıyorum olaylara

Benim buraya yazdığım mesaj neticesiyle geri dönüş yapmışlar zaten:) Bayağı araştırmışlar şöylekii evet yer istanbul>tüy azaltıcı krem siparişi vermiş>vodafone hat kullanıcısı şeklinde james bond tarzı bir araştırma ile mesajıma döndüler.Ben şahsen memnunum. Kendilerine de ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum bir kez daha.

waaaauuuuuwww james bond tarzı araştırma süpermiş yaa koptum burda sana kargo gecikebilir diye cevap yazdığımda da bana jet hızıyla mail atmışlardı şok olmuştum bu topiğin sıkı takipçilerinden biri de onlar sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…