Doa Kozmetik Ürünleri

tatlım ben bir kere saç uçlarına uyguladım shea butterı, içinden biraz alıp minik bir kapta benmari usulü erittim cezvenin içinde.

Allah yar ve yardımcın olsun inşallah en kısa zamanda tedavinin sonuçlarını alırsın.

burada okuduklarımdan sonra sedef sorunum nedeniyle şampun ve saç kremini denemek amacıyla sipariş vermiştim. hafta başında verdiğim siparişlerim bugün geldi, bakalım deneyip görücem. şampuan ve saç kremini yanında ardıç sabunu ve solid parfümlerini merak ediyordum hepsi geldi. parfümlerin kokusu konusunda biraz hayal kırıklığı yaşadım. dört tane var portakal çiçeği, yasemin, mimoza ve misthia. en güzeli mistia, portakal çiçeği ehh, ama çok merak ettiğim mimoza ve yasemin kokuları çok ağır geldi bana, nasıl desem böylee hani hacı kokusu dedikleri kokular vardır ya hani işte öyle. belki sürdükten sonra kokusunda hafifleme olur. hediye olarak tarak, saç bakım maskesi ve erguvan tohumları göndermişler.

arkadaşım saçlarında yağlanma çoksa birinci yıkamada direk emer saç derisi şampuanı bu yüzden az geliyor olabilir :44:ikinci ve üçüncü yıkamada daha az şampuan la çok köpürüyor olması gerekiyor benim arada bi oluyo yağlanma hep ilk yıkamada emiyo şampuanı saçlarım sonrası foşur foşur gelsin köpük arınıp temizleniyor sendeki saç kremi 250 ml ve beyazsa rengi diplere uygulanındandır şuan benim kullandığım ondan çok iyi geldi saçlarıma senin elindekide ondansa durma koş duşa

doanın yeni şampuanlarını kullanan arkadaşlar; rica etsem şampuanın saçınızda yarattığı etkiyi söyleyebilir misiniz? saçlarınızı yumuşak ve sönük mü yapıyor (mesala live clean gibi), yoksa hacimli ve sert mi yapıyor? yorumlarınızı bekliyorum

bendeki senin dediklerinin karması oluyor canım ilk yıkadıktan sonra gayet hacimli çok da yumuşak değil yani serte yakın.sonradan yumuşuyor.ama bence bu yumuşama biraz da kirlenmeye başlaması ile alakalı.yanlış mı düşünüyorum acaba :44::44:

Kızlar ben kendimi bildim bileli şampuanı sadece derime masaj yaparak kullanırım. Onun dışında saçıma sadece kopuk akar giderken değmis olur şampuan. Yani çamaşır yıkar gibi saçımı şampuanla yıkamam . Bunu da da cok küçük ken bir sağlık ansiklopedisinde okumuştum. Hep öyle yıkarım bilmem siz de öyle mi yapıyorsunuz.

sanırım ben yanlış anlattım :) sonradan yumuşuyor derken 3-5 kullanımdan sonra mı saçlar alışınca mı? :44::44: şöyle anlatmaya çalışayım: ben fiyto kullanırken saçlarım biraz sert ama hacimli oluyordu saçlarım ince telli olduğu için memnundum... şuan live clean kullanıyorum saç kremine ihtiyaç duymadan saçlarım yumuşacık oluyor ama bu seferde sönük oluyorlar ve ben sönük durmasından hoşlanmadım birde doayı denemek istiyorum ama nasıl bir etkisi vardır diye sizlere sormak istedim :)

arkadaşlarımda bendeki kokuları ellerine alıp koklayıp senin yaptığın şu yorumu yapıyor (hacı kokusu ) ertesi gün ben o hacı kokularını sürüp yanlarına gittiğimde ne kokuyosun sen böyle diye içime düşüyolarvücut ısısı arttıkça terledikçe buram buram çiçek kokusu dağılıyor. dekolte bölgesi ve koltuk altıma kadar sürüyorum valla terlemek hiç bukadar hoşuma gitmemişti . şimdi onlarda kullanıyor bende fırsattan istifade aradabir takılıyorum o0000 hacııııı koku yapmışız yineee şuan kullandığım pedasa,mimoza ,bu aralar mersin çiçeğinede çok tavım doğrusu canım sende tahminime göre şekerimsi ve hafif koku seviyorsun kullan canım elindekileri yorumunu bekliyorum

canım bir kere doa kesinlikle yumuşak yapıyor saçı.saç kremine bile gerek yok bence,ben kullanmıyorum.saç yapısı ile de alakalı olabilir mi bu?benim saçlarım dalgalı ve hafif de gür.yıkadıktan sonra her zaman hacimli olmuştur.yani hacimini sırf doaya bağlamıyorum.
neyse ben yardımcı olamadım ya

yardımcı oldun tabi teşekkür ediyorum

aynı şaç yapsına sahibiz sanırım :44:bu ince tel saç ne çok yumuşamaya nede serleşmeye geliyor yıllardır savaşıyordm zaten orayel olmasına rağmen asla kullanmıyordum saç kremi çünkü iyden iye incelip uçuşan ve elimde kalan şaç lar hadi kremi kesdim şampuana yüklendim boyalı olan şaçlar oldumu çalı spürgesi susuz kalan çiçek gibi inan ne yapacağımı şaşırmıştımşuan doanın boyalı yıpranmış saçlar için şampuanıyla diplere uygulanan kremden var bende saçımın ayarını buldum sonundaher yıkamada krem yapmıyorum 2 günde bir krem saçlarım taranmaz duruma geldiğnde yetiyor biz ince telli bayanlara bir şişe bakım yağıda bitirdim şimdi 2. şişeye devam şaçlarım şuan parlak dolgun sönmüyor bunlar benim deneyim sonucu olanlar karar senin saygılar

canım nokta atışı yapmışsın saç tipimiz aynıymış yazdıklarını okuyunca budur dedim benim saçımda orayel yok ama saçlarım boyalı aynı sorunları yaşıyorum... elimdeki şampuan bitince ilk iş doayı alacağım çok teşekkür ediyorum

Ben de hepinizin memnuniyetini gorerek sampyan krem hindistan ce
vizi yagi solid parfum ve bal-sut sabunu siparis verdim.elime ulasti gecen gun.dun hindistan yagini surup 2 saat bekletti sonra sampuan ve kremi uyguladim.keratini baska gun yaparim demistimac kremi resmen pastirma kokuyo,yinede surdum sacimmda kalicani tahmin etmedim.ama les gbi sacum savruldukca pastirma kokuyo ve suan disardayim.hemen siki siki topuz yaptim sacimi.

ben doa kozmetik çalışanlarını çok sevdim emekçi oldukları belli, tek dertleri para değil böyle bi firmanın olması sevindirici.. Pedesa parfümünün isim açıklaması, shea butter ın nasıl elde edildiğinin açıklaması çok güzel, daha da kaliteli ürünler üretmelerini diliyorum :) yalnız site tasarımı çok kötü bünyelerine grafik tasarımcısı alsalar çok güzel olur logo tasarımını da berbat buldum yazı okunmuyor bile, sanırım yeni oldukları için zamanla düzelirler umarım, yakışmıyor bence bu kadar müşteri memnuniyetine :) içerikleri ve miktarlarının açıklaması da takdir edilesi..

konuyu sayfalarca okudum tüy azaltıcı kremden memnun kalan var mı diye çok sorulmuş ama bi tane bile cevap bulamadım merak ettim içeriği nasıldır acaba ?

bir de pedesa parfümü de almak istiyorum bi an önce stokta bulunsa alışverişimi yapsam babalar gününü mü beklesem çok var ama

tüy azaltıcıyı ben kullanıyorum yorum da yapmıştım ama görmedin herlade :)
ben 10 gün önce falan kullanmaya başladım kollarımda.alırken kırılanlar vardı şimdi sadece onlar çıktı diğerleri çıkmadı.memnun kalıcam gibi yani tabi uzun süreli kullanmak lazım düzenli uyguluyorum bakıcaz artık.
pedesa parfüm çokkk güzel kokuyor.yasemin hacı kokusu gibi ağır ama pedesa hafif çiçeksi böyle değişik bi koku tende kaldıkça daha da hoş oluyor tavsiye ederim :)

canım yardımcı olabildiysem ne mutlu bana:13:

İki şekilde de değil, normal yapıyor. Fakat üstüne bir de saç kremi kullansaydım yumuşak ve sönük olabilirdi

bozulmuş mu acaba o keratinli maske? öyle kokmaması lazım.
mis gibi bir kokusu var hele saç da daha güzel kokuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…