Selam kızlar...
Bir süredir sağlık sorunlarımla ilgileniyorum, bu yüzden netten biraz uzak kaldım.
Evet arkadaşlar, ben güneşin zararlarının, cildimize, kafamıza kimyasalları tonla uygulamamızın ciddiyetini bir kez daha anlamış bulunmaktayım.
Elimde çıkan bir beni çok ta önemsemeden öylesine bir gösterdim ve maalesef kötü huylu çıktı.
Erken teşhis, lakin anlıyorum ki her şeye çok dikkat etmek, vücudumuzda çıkan ufacık bir şeyi bile atlamamak gerekiyor.
Bunları size şu yüzden yazıyorum, doayla tanışan arkadaşlarım olarak, doayı hiç bir şekilde bırakmamanızı ve olabilidiğinizce çevrenize yaymanızı istiyorum sizlerden. Malum, vücudumuza giren ya da herhangi bir yerimize sürdüğümüz azıcık kimyasalların bile zararı ortada. Artık yeni doğan bebek bile kanserli doğar hale geldi. Bu yüzden hem kendimize, hem de çevremize maksimum özen göstermemiz gerekiyor.
Bu arada doaya bir miktar borcumu da bu sebeplerden ötürü bir türlü iki yakamı bir araya getiremediğim için ödeyemedim. Sağolsunlar lafını bile yapmıyorlar ama son derece rahatsızım
Neyse, şampuan kullananlar ne alemde kızlar?
Benim saçlarım hiç yağlanmıyor ya, 1 ay yıkamasam sanki hiç yağlanmayacak gibi, bu da biraz anormal gibi sanki