Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet evet isteriz. ben daha önce söylemiştim dikkate almalılar bence
bu arada bakım gününü bugünde kaçırdım
aaaa barro sen bana mesaj attıydın di mi yeni geldi aklıma
bu aralar kafam öyle dolu ki bişeyi anında yapmazsam unutuyorum
tuvalate gitmeyi ertelediğimde bile anca akşam geliyo aklıma
halim hal değil çok pardon kuzu çok özür dilerim
ne sormuştun onu da unuttum eminönü falan bişeydi ama
nolur kızma senle alakası yok her şeyi unutur oldum
canım Linden Flower solid parfüm hanımeli çiceği
canım Linden Flower solid parfüm hanımeli çiceği
Hanımelı cıcegı olan katı parfum varmıkı kızlar ben goremedım de?
var canım,linden flower yazan. azıcık yakından bakarsan çiçeğin resmi görünüyor.
alırsanız yorum yapın ben de merak ediyorum onu.
Canım LINDEN ıhlamur demek, hanımeli değil o.
Ihlamur çiçeği...
Kızlar biz denedik tüm kokuları zevkler ayrıdır ama pedesa ve larısa dışında diğer kokuları almam daha. En cok bunları beğendim ama tabii zevk meselesi. Dün gece sinekler deli gibi ısırdı beni. Uykulu uykulu bir kalktım her yerim şişmis. Fesleğen kremi sürdüm gecenin bir yarısı öyle uyudum
Valla nasıl anlatayim bilmiyorum ki. Kokuyüda hediye ettim bende olsa koklar koklar anlatırdim. Ama daha önce istedim larısa başka bir koku geldi aynı erkek parfümü idi. İkinci kez gelen doğru koku idi kadın kokusu belli. Yani ben cok beğendim pedesa tam kadın kokusu bence. Ama ben diğer çiçek kokularını sevmedim japon kirazınida cok sevmistm. Bir de böyle arkadaşıma hediye ediyorum o sürüyor her yanımdan geçince buram buram kokuyor mis mis. Ama limon çiçeği ıhlamur çiçeği ben sevmedim açıkçası. Misthıa da fena değil ama arkadaşım ütü buharı kokuyor diyor bende anlamadım
Valla nasıl anlatayim bilmiyorum ki. Kokuyüda hediye ettim bende olsa koklar koklar anlatırdim. Ama daha önce istedim larısa başka bir koku geldi aynı erkek parfümü idi. İkinci kez gelen doğru koku idi kadın kokusu belli. Yani ben cok beğendim pedesa tam kadın kokusu bence. Ama ben diğer çiçek kokularını sevmedim japon kirazınida cok sevmistm. Bir de böyle arkadaşıma hediye ediyorum o sürüyor her yanımdan geçince buram buram kokuyor mis mis. Ama limon çiçeği ıhlamur çiçeği ben sevmedim açıkçası. Misthıa da fena değil ama arkadaşım ütü buharı kokuyor diyor bende anlamadım
Kızlar biz denedik tüm kokuları zevkler ayrıdır ama pedesa ve larısa dışında diğer kokuları almam daha. En cok bunları beğendim ama tabii zevk meselesi. Dün gece sinekler deli gibi ısırdı beni. Uykulu uykulu bir kalktım her yerim şişmis. Fesleğen kremi sürdüm gecenin bir yarısı öyle uyudum
fesleğen kremi işe yarıyor mu sinek konusunda fesleğen gibi kokuyor mu bir de :26:
elimdeki başka marka kremleri kullanmak istemediğim için eşimden melisayı geri aldım.ona başka verdim.
sonra ertesi gün bir baktım o da benden geri almış melisa çok yağlı değil iyi geldi bana diyor
ben de melisayı çok beğendim.fesleğen hiç fesleğen gibi kokmuyor hafif hoş bir kokusu var
inş. sinek konusunda da iyidir çünkü sinek kovucular kanserojenmiş hiç sürmek istemiyorum onları :26:
benim bacaklarım çok kuru böyle pul pul olur falan.melisayı sürüyorum yumuşacık oluyor süperrmelisayı kimin eline sürdüysem herkes yumuşatmasına hayran kaldı
benim bacaklarım çok kuru böyle pul pul olur falan.melisayı sürüyorum yumuşacık oluyor süperr