Ne güzel işte bıdı bıdı işe yarıyor
Netice cinsiyetleri erkek şekerim, erkek kişilere bıdı bıdı yapmadan işler yürümüyor
evet canım sıkı takipçileri buranın :) ilk sipariş verdiğim zaman bende kendimi ele vermiştim, onlara sormaktan çekindiğim için genelde sorunumu buraya yazıyorum ama kendilerinden hemen mail geliyor sorunumla ilgili çok ilgililer gerçekten
Ben hiç kişi olarak tanışmadım, üçü de mi erkek? Gerçi cinsiyetin bir önemi yok ama, şu ana kadar kim olduklarını hiç bilmediğimi farkettim
Arada mesajlaşıyoruz ama isminiz neydi diye hiç sormamış olmam çok çok garip. Utandım
burayı takip ediyorlar mı ayy çok utandım şimdi
Kızlar garnier in bb kremini aldım ama pek de iyi değil normal işte. Gratis de ki balm daha iyi gibi sanki. Tabii arada fiyat farkı cok. Doa ya gelince cok memnun gidiyorum annem sabunlardan ve shea butter dan cok memnun rende gibi ayaklara bire bir . Saçlarım mis hep yumuşak ama kendi kendime uydurmuş olduğum tonik sayesinde yüzümu mayin tarlasına çevirdim simdi kurtulmaya çalışıyorum
Selam Arkadaşlar
Bende sitelerine üye olup birkaç ürün almak istiyorum yanlız TC kimlik numarası isteniyor.Pek sevmiyorum böyle internet üzerinden yazmayıda.Sizce bir sıkıntı olabilir mi???
Ben yazdım bir sıkıntı olmadı, olmaz da. Fakat rahat edemeyeceğini düşünüyorsan doa ile iletişime geç belki de mecburi değildir
Selam Arkadaşlar
Bende sitelerine üye olup birkaç ürün almak istiyorum yanlız TC kimlik numarası isteniyor.Pek sevmiyorum böyle internet üzerinden yazmayıda.Sizce bir sıkıntı olabilir mi???
dün akşam 7 de keratinli maskeyi sürdüm bugün 12 gibi yıkadım sanırım.
kokusuna bayıldım zaten kıpırdadıkça kokusu geliyordu saçımdayken ama yıkayınca şampuan krem bastırdı sanırım kokusunu, saçlarımı kurutmadım kendi kendine kurusun nasıl olacak görmek için, blendax kızı oldum ben
kardeşim eve geldi maşa mı yaptın saçlarına diye sordu
dalgalarım pek hoş ah bir de saç boyasına el atsalar, gözüm doymuyor ne yapalım...
madem burayı okuyorlar hanımeli ve gül parfümü isteriz
Selam Arkadaşlar
Arkadaşlar ben şimdi sipariş vereceğim sizin tavsiyelerinize ihtiyaçım var.yardımcı olursanız çok sevinirim.
Saçlarım çok dökülüyor bunun için ne isteyeyim?Birde cilt lekeleri için ne isteyeyim? özelikle güneşten kaynaklananlar için...
T.c kimlik numaranı yazman zorunlu değil canım.
Saç dökülmesi için;
dökülen saçlar için şampuan, dökülen saçlar için bakım yağı
cilt lekeleri için, pirinç yağı.
bunlar haricinde, mutlaka ama mutlaka hindistan cevizi yağı, shea butter yağı almalısın. Hatta hint yağı, badem yağı da alabilirsin, çünkü aktarlardaki gibi değil bu yağlar. %100 doğal.
sabunlara bir göz gezdir ve tabi solid parfümlere.
fiyatlar çok uygun olduğu için her şeyden alabiliyorsun zaten.
dün akşam 7 de keratinli maskeyi sürdüm bugün 12 gibi yıkadım sanırım.
kokusuna bayıldım zaten kıpırdadıkça kokusu geliyordu saçımdayken ama yıkayınca şampuan krem bastırdı sanırım kokusunu, saçlarımı kurutmadım kendi kendine kurusun nasıl olacak görmek için, blendax kızı oldum ben
kardeşim eve geldi maşa mı yaptın saçlarına diye sordu
dalgalarım pek hoş ah bir de saç boyasına el atsalar, gözüm doymuyor ne yapalım...
madem burayı okuyorlar hanımeli ve gül parfümü isteriz
canım Linden Flower solid parfüm hanımeli çiceği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?