• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doa Kozmetik Ürünleri

Selam kızlar...
Bir süredir sağlık sorunlarımla ilgileniyorum, bu yüzden netten biraz uzak kaldım.

Evet arkadaşlar, ben güneşin zararlarının, cildimize, kafamıza kimyasalları tonla uygulamamızın ciddiyetini bir kez daha anlamış bulunmaktayım.
Elimde çıkan bir beni çok ta önemsemeden öylesine bir gösterdim ve maalesef kötü huylu çıktı.
Erken teşhis, lakin anlıyorum ki her şeye çok dikkat etmek, vücudumuzda çıkan ufacık bir şeyi bile atlamamak gerekiyor.

Bunları size şu yüzden yazıyorum, doayla tanışan arkadaşlarım olarak, doayı hiç bir şekilde bırakmamanızı ve olabilidiğinizce çevrenize yaymanızı istiyorum sizlerden. Malum, vücudumuza giren ya da herhangi bir yerimize sürdüğümüz azıcık kimyasalların bile zararı ortada. Artık yeni doğan bebek bile kanserli doğar hale geldi. Bu yüzden hem kendimize, hem de çevremize maksimum özen göstermemiz gerekiyor.

Bu arada doaya bir miktar borcumu da bu sebeplerden ötürü bir türlü iki yakamı bir araya getiremediğim için ödeyemedim. Sağolsunlar lafını bile yapmıyorlar ama son derece rahatsızım:14:

Neyse, şampuan kullananlar ne alemde kızlar?
Benim saçlarım hiç yağlanmıyor ya, 1 ay yıkamasam sanki hiç yağlanmayacak gibi, bu da biraz anormal gibi sanki:1:

Kızlar uzun süredir sinav sunum proje derken sizi ihmal ettim ;-) benim doa ürünleri ile aram gayet iyi. Ama herşeye rağmen ben eski şampuanı arıyorum onu cok seviyordum ya yine onu istiyorum. O benim saçım icin üretilmisti sanki ;-) artik saçımda ki boya da gidiyor saçımı kestirınce daha boyalı yer kalmaz bende artik saç kremi kullanmayi düşünmüyorum gerçi doa saç kremi ile yine devam mi etsem diyordum ki yağ bakımları ve keratin maskeleri saçımı simartmaya yeter. Bende bazılarıniz gibi feslegen kremimi yaza ayirdim. Kirpik icin hint yağı badem yağı kullanıyordum ama bıraktım cünkü ne yaptı isem gözüme akıtmamayi başaramiyorum.

ben de böyle yıkıyorum dediğin gibi en kolayı verimlisi bu
pombadan birer damla sıkıp
saçımın 4 bölgesine yayıyorum önler şakaklar tepe ve ense şeklinde
köpük böylece daha kolay yayılıyo
hem şampuan çok az kullanılmış oluyo hem de eşit yayılıyo her yere
saç kremiyse 1 pompa yetiyo bana uçlar için
çok verimli saç kremi çok kolay yayılıyo tüm saça:12:

En doğru verimli kullanımı bu dediğin gibi. Zamanla alışılıyor.

Bende ilk önce diplerini sonra uçlarını şeklinde yapıyorum ama çok durulamıyorum sanırım sorun orda :)
Duştan sonra saçlarıma bir şey sürmüyorum ama bazen akşamı saç bakım yağlarından sürdüğüm oluyor.
öyle yapınca baştan normal şampuan sonra doa ile yıkıyorum.

İlk başlarda alışma sıkıntısı yaşanabiliyor canım, zamanla alışacaksın, sülfatlı şampuanlara dönmeyin artık..

Benim de şampuanım bitmek üzere yorumlar iyi olunca doanınkini denemek istedim hazır bitmişken dün akşam sipariş verdim ben de :16: aslında Nude dan çok memnunum ama kafam karışık açıkcası.Arkadaşlar Nude un sülfatsız olduğuna emin miyiz ?? çünkü içeriğine bakıyorum ' sodium methyl 2-sulfolaurate,disodium 2 sulfolaurate,sodium lauryl sulfoacetate ' gibi maddeler var bunlar sülfatın türevleri değil mi yoksa sadece isim benzerliği mi? Bu konu daha önce tartışıldıysa şimdiden affola.

Arkadaşlar aldım cevabımı ben kullanacağım sülfatsız şampuanların listesinden çıkarmıs bulunmaktayım artık.

Evet, nude hiç masum bir şampuan değil maalesef.

uzamaya yardımcı yağı ilk kez denedim bugün ferahlık veriyor epeyce saçlarım yumuşacık oldu kıvamı da epey farklıydı evdeki yağlarımdan

Yaa, ben de kendime çok kızdım bu yağı niye daha önce almadım diye. Yok böyle bir his. Hele o kokusu, mis mis..

Kızlar uzun süredir sinav sunum proje derken sizi ihmal ettim ;-) benim doa ürünleri ile aram gayet iyi. Ama herşeye rağmen ben eski şampuanı arıyorum onu cok seviyordum ya yine onu istiyorum. O benim saçım icin üretilmisti sanki ;-) artik saçımda ki boya da gidiyor saçımı kestirınce daha boyalı yer kalmaz bende artik saç kremi kullanmayi düşünmüyorum gerçi doa saç kremi ile yine devam mi etsem diyordum ki yağ bakımları ve keratin maskeleri saçımı simartmaya yeter. Bende bazılarıniz gibi feslegen kremimi yaza ayirdim. Kirpik icin hint yağı badem yağı kullanıyordum ama bıraktım cünkü ne yaptı isem gözüme akıtmamayi başaramiyorum.

Mavikuş ta eski şampuanı daha çok seviyor :1:
Gerçi o daha yeni nesili denemedi sanırım, belki size özel üretirler belli mi olur :1:

Selam kızlar...
Bir süredir sağlık sorunlarımla ilgileniyorum, bu yüzden netten biraz uzak kaldım.

Evet arkadaşlar, ben güneşin zararlarının, cildimize, kafamıza kimyasalları tonla uygulamamızın ciddiyetini bir kez daha anlamış bulunmaktayım.
Elimde çıkan bir beni çok ta önemsemeden öylesine bir gösterdim ve maalesef kötü huylu çıktı.
Erken teşhis, lakin anlıyorum ki her şeye çok dikkat etmek, vücudumuzda çıkan ufacık bir şeyi bile atlamamak gerekiyor.

Bunları size şu yüzden yazıyorum, doayla tanışan arkadaşlarım olarak, doayı hiç bir şekilde bırakmamanızı ve olabilidiğinizce çevrenize yaymanızı istiyorum sizlerden. Malum, vücudumuza giren ya da herhangi bir yerimize sürdüğümüz azıcık kimyasalların bile zararı ortada. Artık yeni doğan bebek bile kanserli doğar hale geldi. Bu yüzden hem kendimize, hem de çevremize maksimum özen göstermemiz gerekiyor.

Bu arada doaya bir miktar borcumu da bu sebeplerden ötürü bir türlü iki yakamı bir araya getiremediğim için ödeyemedim. Sağolsunlar lafını bile yapmıyorlar ama son derece rahatsızım:14:

Benim saçlarım hiç yağlanmıyor ya, 1 ay yıkamasam sanki hiç yağlanmayacak gibi, bu da biraz anormal gibi sanki:1:

geçmiş olsun canım,tedavisine başlamıştır umarım iyiye gider(amin)
dediklerinde çok haklısın etrafımız zararlı şeylerle dolu :50:
şampuan benim de yağlanmamı azalttı ama gün aşırı yıkıyorum dayanamıyorum çünkü ne kadar da olsa canlılığı azalıyor.

geçmiş olsun canım,tedavisine başlamıştır umarım iyiye gider(amin)
dediklerinde çok haklısın etrafımız zararlı şeylerle dolu :50:
şampuan benim de yağlanmamı azalttı ama gün aşırı yıkıyorum dayanamıyorum çünkü ne kadar da olsa canlılığı azalıyor.

sağol tatlım, başladık evet..zaten dediğim gibi erken teşhis.. dualarınızı eksik etmeyin:)

siteye her girdiğimde mutlaka son mesajlarda doa ürünleriyle ilgili yorumları okuya okuya sonunda ben de verdim siparişimi :9:

solid parfümlerden melisa ve fleur sipariş ettim, kullanıp da memnun olan var mı? neye benziyor kokuları merak ediyorum :52:

bir de sülfatsız şampuan sipariş ettim

duş jellerinde SLS yok sanıyordum ama varmış, o yüzden iptal ettim duş jellerini:31:

gönderim yaptıkları yer evime 1-2 km uzaklıkta, 4 gün sonrasına gün verdi sistem otomatikman.. daha erken gelebilse keşke,, ve içinden bol bol promosyon ürün çıksa tohumlar taraklar maskeler filan :9::9:

siteye her girdiğimde mutlaka son mesajlarda doa ürünleriyle ilgili yorumları okuya okuya sonunda ben de verdim siparişimi :9:

solid parfümlerden melisa ve fleur sipariş ettim, kullanıp da memnun olan var mı? neye benziyor kokuları merak ediyorum :52:

bir de sülfatsız şampuan sipariş ettim

duş jellerinde SLS yok sanıyordum ama varmış, o yüzden iptal ettim duş jellerini:31:

gönderim yaptıkları yer evime 1-2 km uzaklıkta, 4 gün sonrasına gün verdi sistem otomatikman.. daha erken gelebilse keşke,, ve içinden bol bol promosyon ürün çıksa tohumlar taraklar maskeler filan :9::9:

aa evet duş jellerine sls içerir yazmışlar :(
aldığın solid parfümleri denemedim bilemiyorum.
hediyeler sana da gelir büyük ihtimal :34:

Parfümleri güzel ben beğendim kokuları cok güzel cidden ancak ben alışamadım katı parfüm kullanmaya hediye ediyorum cok cok makbule geçiyor. Şampuan saç kremi zaten cok memnunum. Sabun olarak da ne yaptı isem yine en cok sevdiğim defne sabunu oldu. Simdi arkadaş argan sabununu cok övdü. Cok sevmis allah izin eder de sipariş verirsem ondan da bir tane düşünüyorum

Hediye olarak keratinli maske gelirse o ayrı bir dünya zaten mis kokuyor mis. Saçıma o koku geldikce bayılıyorum.

Selam kızlar...

canım çok geçmiş olsun .bende netten ayrı kaldım biraz. sayfalar arasında gidip geliyorum şuan yorumlar süper herkez oldukça memnun tabi bende yeni nesil şampuanımdan çok memnunum şu diplere uygulanan saç kremim oda kurtarıcım oldu artık saçlarım incelmeden yumusacık oldu :16: bu arada doa ya olan borcunu kafana takıp kendinide onlarıda üzme çünkü artık sen onları onlarda seni biliyor tatlım:34: kendine iyi bak :54:

mrb canım ya dönme artık geriye bence içi kimyasalla bezenmş o şampuanlara :45:doanın hangi şaç kremini kullandığını bilmiyorum ama:44: benim şuan kullandığım doanın diplerede uygulananı dehşet bir krem her uygulamada şaçlarım parlıyor besleniyor uzun zamandır şampuan ve kremlerini kullanıyorum inan sonuçlar harika sende devam et pes etme derim :34: düzenli kullanımla şaçlarında kalıcı sağlığı ve güzelliği sende farkedeceksn

Kızlar bende de doa'nın bir saç kremi var, ama üstünde herhangi ambalajı yok ben diplere uygulamıyordum acaba benimki de uygulanan bir krem mi acaba aklıma takıldı şimdi:26: Hediye vermişlerdi onun için hangisi olduğunu bilmiyorum.
birde kara üzüm çekirdekli duş jeli bana pek yaramadı anneme götürücem giderken onu sanırım :/
siz saçlarım yağlanmıyor demişsiniz ya, benim aksine çabuk yağlanıyor sanki, nude ile en geç 2 günde 1 yıkardım, bunda da o şekilde yıkamaya gayrat ediyorum bazen hatta 3 günde 1 ama çabuk yağlanıyor saçım ertesi güne yıkasam yıkanır sanki. saç alışamadı mı acaba falan diyorum. şampuanı da çalkalayarak kullanıyorum. Acaba bir yerde yanlış mı uyguluyorum. 3günde 1 yıkadığımda hatta çok zor köpürüyor bölge bölge yıkamak zorunda kalıyorum öbür türlü çok şampuan kullanıyorum çünkü. bir yerde hata yapıyorsam düzeltin kızlar beni:26:
Bu arada şampuandan sanmayın ki memnun değilim, çokkk memnunum. saçlarımın uçlarında tülerme olurdu o artık yok, ve yumuşacık pırıl pırıllar:12:

Son düzenleme:
Selam kızlar...

..

Canım çok geçmiş olsun..

Ben de eski şampuanı arıyorum

Kızlar bende de doa'nın bir saç kremi var, ama üstünde herhangi ambalajı yok ben diplere uygulamıyordum acaba benimki de uygulanan bir krem mi acaba aklıma takıldı şimdi:26: Hediye vermişlerdi onun için hangisi olduğunu bilmiyorum.
birde kara üzüm çekirdekli duş jeli bana pek yaramadı anneme götürücem giderken onu sanırım :/
siz saçlarım yağlanmıyor demişsiniz ya, benim aksine çabuk yağlanıyor sanki, nude ile en geç 2 günde 1 yıkardım, bunda da o şekilde yıkamaya gayrat ediyorum bazen hatta 3 günde 1 ama çabuk yağlanıyor saçım ertesi güne yıkasam yıkanır sanki. saç alışamadı mı acaba falan diyorum. şampuanı da çalkalayarak kullanıyorum. Acaba bir yerde yanlış mı uyguluyorum. 3günde 1 yıkadığımda hatta çok zor köpürüyor bölge bölge yıkamak zorunda kalıyorum öbür türlü çok şampuan kullanıyorum çünkü. bir yerde hata yapıyorsam düzeltin kızlar beni:26:
Bu arada şampuandan sanmayın ki memnun değilim, çokkk memnunum. saçlarımın uçlarında tülerme olurdu o artık yok, ve yumuşacık pırıl pırıllar:12:

duş jeli niye yaramadı canım?ben kullanıyorum gazoz gibi kokuyor :1:
benim de saçlarım her zamanki sürede yağlanıyor.mesela bugün yıkadım yarın da iiyi durumda oluyor ama ertesi gün yağlanmış oluyor.yine de eski şampuandaki gibi aşırı bir yağlanma yok.saçımı toplasam gitsem bir yere olur yine de.
kirli yağlı olunca tabi şampuan hiç köpürmüyor arıtmaya çalıştığı için herhalde kiri.bende de aynı yani.napalım bakalım daha yeni kullandıkça saç alıştıkça belki değişir.saçlar da uzun seninkiler de uzun sanırım kısa saç gibi olmaz mecbur çok tüketicek şampuanı :1:

Selam kızlar...

Çok geçmiş olsun canım, erken teşhis olması çok güzel acil şifalar dilerim:80:

dökülen saçlar için bakım yağını uyguladım şu anda saçımda.bakalım etkisi nasıl olucak :)
kıvamı normal yağlar gibi değil çok farklı.
bir de kızlar bu shea butterı ben saçlarıma sürmek istiyorum ama nasıl eriticem? dışarı güneşe koysam bozulur heralde.

duş jeli niye yaramadı canım?ben kullanıyorum gazoz gibi kokuyor :1:
benim de saçlarım her zamanki sürede yağlanıyor.mesela bugün yıkadım yarın da iiyi durumda oluyor ama ertesi gün yağlanmış oluyor.yine de eski şampuandaki gibi aşırı bir yağlanma yok.saçımı toplasam gitsem bir yere olur yine de.
kirli yağlı olunca tabi şampuan hiç köpürmüyor arıtmaya çalıştığı için herhalde kiri.bende de aynı yani.napalım bakalım daha yeni kullandıkça saç alıştıkça belki değişir.saçlar da uzun seninkiler de uzun sanırım kısa saç gibi olmaz mecbur çok tüketicek şampuanı :1:

kaşıntı yaptı bende canım duş jeli:26:
ama güzel kokuyor gerçekten:12:
benim şampuanım boyalı saçlar için ve benim saçım boyalı değil, içeriğinde e vitaminin hası olduğundan dolayı sanırım bana biraz fazla geliyor vitamin ondan yağlanıyor:9:
birdahaki alışverişte artık normal saçlar için olanını alıcam:)
benim saçlarım göğüs hizasında ne çok uzun ne de çok kısa, ama toplamda 3 bastırmayla yıkıyorum saçımı ve 2 kere yıkıyorum, normal sanırım bu ayar:)

Back