• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doa Kozmetik Ürünleri

Ne güzel işte bıdı bıdı işe yarıyor :1:
Netice cinsiyetleri erkek şekerim, erkek kişilere bıdı bıdı yapmadan işler yürümüyor :1:

Ne güzel işte bıdı bıdı işe yarıyor :1:
Netice cinsiyetleri erkek şekerim, erkek kişilere bıdı bıdı yapmadan işler yürümüyor :1:

Ben hiç kişi olarak tanışmadım, üçü de mi erkek? Gerçi cinsiyetin bir önemi yok ama, şu ana kadar kim olduklarını hiç bilmediğimi farkettim

Arada mesajlaşıyoruz ama isminiz neydi diye hiç sormamış olmam çok çok garip. Utandım :17: :17:

evet canım sıkı takipçileri buranın :) ilk sipariş verdiğim zaman bende kendimi ele vermiştim, onlara sormaktan çekindiğim için genelde sorunumu buraya yazıyorum ama kendilerinden hemen mail geliyor sorunumla ilgili çok ilgililer gerçekten:16:

evet canım sıkı takipçileri buranın :) ilk sipariş verdiğim zaman bende kendimi ele vermiştim, onlara sormaktan çekindiğim için genelde sorunumu buraya yazıyorum ama kendilerinden hemen mail geliyor sorunumla ilgili çok ilgililer gerçekten:16:

aaa bana hiç gelmedi :1::1::1:
ama dur gelsin ya :) duyun beni teşekkür bekliyorum sizden doakozmetikçiler eğer ki daha önceki iletilerimi okuduysanız :1::1::1:

linden flower parfümünün kokusunu merak ediyorum ama yakın zamanda sipariş veremicem
kullanan olursa yorum yapsın lütfen :)

Kızlar garnier in bb kremini aldım ama pek de iyi değil normal işte. Gratis de ki balm daha iyi gibi sanki. Tabii arada fiyat farkı cok. Doa ya gelince cok memnun gidiyorum annem sabunlardan ve shea butter dan cok memnun rende gibi ayaklara bire bir . Saçlarım mis hep yumuşak ama kendi kendime uydurmuş olduğum tonik sayesinde yüzümu mayin tarlasına çevirdim simdi kurtulmaya çalışıyorum

Ben hiç kişi olarak tanışmadım, üçü de mi erkek? Gerçi cinsiyetin bir önemi yok ama, şu ana kadar kim olduklarını hiç bilmediğimi farkettim

Arada mesajlaşıyoruz ama isminiz neydi diye hiç sormamış olmam çok çok garip. Utandım :17: :17:

Ben de diğerlerinin erkek olup olmadığını bilmiyorum, sadece tahmin ediyorum canım. Sadece biriyle konuştum, onun da adı özcan, tanıştırayım buradan :1:

burayı takip ediyorlar mı ayy çok utandım şimdi :17::17:

Ederler ederler :1:

Kızlar garnier in bb kremini aldım ama pek de iyi değil normal işte. Gratis de ki balm daha iyi gibi sanki. Tabii arada fiyat farkı cok. Doa ya gelince cok memnun gidiyorum annem sabunlardan ve shea butter dan cok memnun rende gibi ayaklara bire bir . Saçlarım mis hep yumuşak ama kendi kendime uydurmuş olduğum tonik sayesinde yüzümu mayin tarlasına çevirdim simdi kurtulmaya çalışıyorum

Garnierle ilgili pek iyi yorum yoktu açıkçası. ben watsonstan aldım, gayet memnunum. kapatıcılığı çok iyi.

dün akşam 7 de keratinli maskeyi sürdüm bugün 12 gibi yıkadım sanırım.
kokusuna bayıldım zaten kıpırdadıkça kokusu geliyordu saçımdayken ama yıkayınca şampuan krem bastırdı sanırım kokusunu, saçlarımı kurutmadım kendi kendine kurusun nasıl olacak görmek için, blendax kızı oldum ben :1:
kardeşim eve geldi maşa mı yaptın saçlarına diye sordu :21::21:
dalgalarım pek hoş ah bir de saç boyasına el atsalar, gözüm doymuyor ne yapalım...
madem burayı okuyorlar hanımeli ve gül parfümü isteriz :19:

Selam Arkadaşlar
Bende sitelerine üye olup birkaç ürün almak istiyorum yanlız TC kimlik numarası isteniyor.Pek sevmiyorum böyle internet üzerinden yazmayıda.Sizce bir sıkıntı olabilir mi???

Selam Arkadaşlar
Bende sitelerine üye olup birkaç ürün almak istiyorum yanlız TC kimlik numarası isteniyor.Pek sevmiyorum böyle internet üzerinden yazmayıda.Sizce bir sıkıntı olabilir mi???

Ben yazdım bir sıkıntı olmadı, olmaz da. Fakat rahat edemeyeceğini düşünüyorsan doa ile iletişime geç belki de mecburi değildir

Selam Arkadaşlar

bir sıkıntı olacağını sanmıyorum ben verdim kimlik numaramı...

kokusuna bayıldım zaten kıpırdadıkça kokusu geliyordu saçımdayken ama yıkayınca şampuan krem bastırdı sanırım kokusunu, saçlarımı kurutmadım kendi kendine kurusun nasıl olacak görmek için, blendax kızı oldum ben :1:
dalgalarım pek hoş ah bir de saç boyasına el atsalar, gözüm doymuyor ne yapalım...

evet evet isteriz. ben daha önce söylemiştim dikkate almalılar bence:12:
bu arada bakım gününü bugünde kaçırdım
aaaa barro sen bana mesaj attıydın di mi yeni geldi aklıma:53:
bu aralar kafam öyle dolu ki bişeyi anında yapmazsam unutuyorum
tuvalate gitmeyi ertelediğimde bile anca akşam geliyo aklıma
halim hal değil çok pardon kuzu çok özür dilerim:14:
ne sormuştun onu da unuttum eminönü falan bişeydi ama
nolur kızma senle alakası yok her şeyi unutur oldum:17:

Arkadaşlar ben şimdi sipariş vereceğim sizin tavsiyelerinize ihtiyaçım var.yardımcı olursanız çok sevinirim.
Saçlarım çok dökülüyor bunun için ne isteyeyim?Birde cilt lekeleri için ne isteyeyim? özelikle güneşten kaynaklananlar için...

Selam Arkadaşlar

T.c kimlik numaranı yazman zorunlu değil canım.

Arkadaşlar ben şimdi sipariş vereceğim sizin tavsiyelerinize ihtiyaçım var.yardımcı olursanız çok sevinirim.
Saçlarım çok dökülüyor bunun için ne isteyeyim?Birde cilt lekeleri için ne isteyeyim? özelikle güneşten kaynaklananlar için...

Saç dökülmesi için;

dökülen saçlar için şampuan, dökülen saçlar için bakım yağı

cilt lekeleri için, pirinç yağı.

bunlar haricinde, mutlaka ama mutlaka hindistan cevizi yağı, shea butter yağı almalısın. Hatta hint yağı, badem yağı da alabilirsin, çünkü aktarlardaki gibi değil bu yağlar. %100 doğal.
sabunlara bir göz gezdir ve tabi solid parfümlere.
fiyatlar çok uygun olduğu için her şeyden alabiliyorsun zaten. :1:

T.c kimlik numaranı yazman zorunlu değil canım.

Saç dökülmesi için;

dökülen saçlar için şampuan, dökülen saçlar için bakım yağı

cilt lekeleri için, pirinç yağı.

bunlar haricinde, mutlaka ama mutlaka hindistan cevizi yağı, shea butter yağı almalısın. Hatta hint yağı, badem yağı da alabilirsin, çünkü aktarlardaki gibi değil bu yağlar. %100 doğal.
sabunlara bir göz gezdir ve tabi solid parfümlere.
fiyatlar çok uygun olduğu için her şeyden alabiliyorsun zaten. :1:

Teşekürler cevabın için.Evet kimlik zorunluluğu yokmuş..:)Bu arada tamamladım siparişimi..Teşekkürler önerileriniz için...
Sevgilerimle...

canım Linden Flower solid parfüm hanımeli çiceği :34::34:

Geçen hafa verdıgım siparişler gelmedı maıl attım doaya, meğer bankadan yaptığım havale gıtmemıs aksama gerı dönmus hesabıma ben de kontrol etmedıgımden farketmemısım. O nedenle yarın havaleyı yapacagım ama hazır katı parfumler de satıştayken siparişe Melisa Solid Parfum ve Fleur Solid Parfum de ekleyeyım dıyorum kızlar, pedesanın kokusunu pek sevmemıstım ben bunların kokusu nasıl?

Back