- 14 Ocak 2011
- 6.437
- 1.066
- 248
ben de böyle yıkıyorum dediğin gibi en kolayı verimlisi bu
pombadan birer damla sıkıp
saçımın 4 bölgesine yayıyorum önler şakaklar tepe ve ense şeklinde
köpük böylece daha kolay yayılıyo
hem şampuan çok az kullanılmış oluyo hem de eşit yayılıyo her yere
saç kremiyse 1 pompa yetiyo bana uçlar için
çok verimli saç kremi çok kolay yayılıyo tüm saça
Bende ilk önce diplerini sonra uçlarını şeklinde yapıyorum ama çok durulamıyorum sanırım sorun orda :)
Duştan sonra saçlarıma bir şey sürmüyorum ama bazen akşamı saç bakım yağlarından sürdüğüm oluyor.
öyle yapınca baştan normal şampuan sonra doa ile yıkıyorum.
Benim de şampuanım bitmek üzere yorumlar iyi olunca doanınkini denemek istedim hazır bitmişken dün akşam sipariş verdim ben deaslında Nude dan çok memnunum ama kafam karışık açıkcası.Arkadaşlar Nude un sülfatsız olduğuna emin miyiz ?? çünkü içeriğine bakıyorum ' sodium methyl 2-sulfolaurate,disodium 2 sulfolaurate,sodium lauryl sulfoacetate ' gibi maddeler var bunlar sülfatın türevleri değil mi yoksa sadece isim benzerliği mi? Bu konu daha önce tartışıldıysa şimdiden affola.
Arkadaşlar aldım cevabımı ben kullanacağım sülfatsız şampuanların listesinden çıkarmıs bulunmaktayım artık.
uzamaya yardımcı yağı ilk kez denedim bugün ferahlık veriyor epeyce saçlarım yumuşacık oldu kıvamı da epey farklıydı evdeki yağlarımdan
Kızlar uzun süredir sinav sunum proje derken sizi ihmal ettim ;-) benim doa ürünleri ile aram gayet iyi. Ama herşeye rağmen ben eski şampuanı arıyorum onu cok seviyordum ya yine onu istiyorum. O benim saçım icin üretilmisti sanki ;-) artik saçımda ki boya da gidiyor saçımı kestirınce daha boyalı yer kalmaz bende artik saç kremi kullanmayi düşünmüyorum gerçi doa saç kremi ile yine devam mi etsem diyordum ki yağ bakımları ve keratin maskeleri saçımı simartmaya yeter. Bende bazılarıniz gibi feslegen kremimi yaza ayirdim. Kirpik icin hint yağı badem yağı kullanıyordum ama bıraktım cünkü ne yaptı isem gözüme akıtmamayi başaramiyorum.
Selam kızlar...
Bir süredir sağlık sorunlarımla ilgileniyorum, bu yüzden netten biraz uzak kaldım.
Evet arkadaşlar, ben güneşin zararlarının, cildimize, kafamıza kimyasalları tonla uygulamamızın ciddiyetini bir kez daha anlamış bulunmaktayım.
Elimde çıkan bir beni çok ta önemsemeden öylesine bir gösterdim ve maalesef kötü huylu çıktı.
Erken teşhis, lakin anlıyorum ki her şeye çok dikkat etmek, vücudumuzda çıkan ufacık bir şeyi bile atlamamak gerekiyor.
Bunları size şu yüzden yazıyorum, doayla tanışan arkadaşlarım olarak, doayı hiç bir şekilde bırakmamanızı ve olabilidiğinizce çevrenize yaymanızı istiyorum sizlerden. Malum, vücudumuza giren ya da herhangi bir yerimize sürdüğümüz azıcık kimyasalların bile zararı ortada. Artık yeni doğan bebek bile kanserli doğar hale geldi. Bu yüzden hem kendimize, hem de çevremize maksimum özen göstermemiz gerekiyor.
Bu arada doaya bir miktar borcumu da bu sebeplerden ötürü bir türlü iki yakamı bir araya getiremediğim için ödeyemedim. Sağolsunlar lafını bile yapmıyorlar ama son derece rahatsızım
Neyse, şampuan kullananlar ne alemde kızlar?
Benim saçlarım hiç yağlanmıyor ya, 1 ay yıkamasam sanki hiç yağlanmayacak gibi, bu da biraz anormal gibi sanki
geçmiş olsun canım,tedavisine başlamıştır umarım iyiye gider(amin)
dediklerinde çok haklısın etrafımız zararlı şeylerle dolu
şampuan benim de yağlanmamı azalttı ama gün aşırı yıkıyorum dayanamıyorum çünkü ne kadar da olsa canlılığı azalıyor.
sağol tatlım, başladık evet..zaten dediğim gibi erken teşhis.. dualarınızı eksik etmeyin:)
siteye her girdiğimde mutlaka son mesajlarda doa ürünleriyle ilgili yorumları okuya okuya sonunda ben de verdim siparişimi
solid parfümlerden melisa ve fleur sipariş ettim, kullanıp da memnun olan var mı? neye benziyor kokuları merak ediyorum
bir de sülfatsız şampuan sipariş ettim
duş jellerinde SLS yok sanıyordum ama varmış, o yüzden iptal ettim duş jellerini
gönderim yaptıkları yer evime 1-2 km uzaklıkta, 4 gün sonrasına gün verdi sistem otomatikman.. daha erken gelebilse keşke,, ve içinden bol bol promosyon ürün çıksa tohumlar taraklar maskeler filan
Selam kızlar...
Bir süredir sağlık sorunlarımla ilgileniyorum, bu yüzden netten biraz uzak kaldım.
Evet arkadaşlar, ben güneşin zararlarının, cildimize, kafamıza kimyasalları tonla uygulamamızın ciddiyetini bir kez daha anlamış bulunmaktayım.
Elimde çıkan bir beni çok ta önemsemeden öylesine bir gösterdim ve maalesef kötü huylu çıktı.
Erken teşhis, lakin anlıyorum ki her şeye çok dikkat etmek, vücudumuzda çıkan ufacık bir şeyi bile atlamamak gerekiyor.
Bunları size şu yüzden yazıyorum, doayla tanışan arkadaşlarım olarak, doayı hiç bir şekilde bırakmamanızı ve olabilidiğinizce çevrenize yaymanızı istiyorum sizlerden. Malum, vücudumuza giren ya da herhangi bir yerimize sürdüğümüz azıcık kimyasalların bile zararı ortada. Artık yeni doğan bebek bile kanserli doğar hale geldi. Bu yüzden hem kendimize, hem de çevremize maksimum özen göstermemiz gerekiyor.
Bu arada doaya bir miktar borcumu da bu sebeplerden ötürü bir türlü iki yakamı bir araya getiremediğim için ödeyemedim. Sağolsunlar lafını bile yapmıyorlar ama son derece rahatsızım
Benim saçlarım hiç yağlanmıyor ya, 1 ay yıkamasam sanki hiç yağlanmayacak gibi, bu da biraz anormal gibi sanki
Kızlar uzun süredir sinav sunum proje derken sizi ihmal ettim ;-) benim doa ürünleri ile aram gayet iyi. Ama herşeye rağmen ben eski şampuanı arıyorum onu cok seviyordum ya yine onu istiyorum. O benim saçım icin üretilmisti sanki ;-) artik saçımda ki boya da gidiyor saçımı kestirınce daha boyalı yer kalmaz bende artik saç kremi kullanmayi düşünmüyorum gerçi doa saç kremi ile yine devam mi etsem diyordum ki yağ bakımları ve keratin maskeleri saçımı simartmaya yeter. Bende bazılarıniz gibi feslegen kremimi yaza ayirdim. Kirpik icin hint yağı badem yağı kullanıyordum ama bıraktım cünkü ne yaptı isem gözüme akıtmamayi başaramiyorum.
..Selam kızlar...
Kızlar bende de doa'nın bir saç kremi var, ama üstünde herhangi ambalajı yok ben diplere uygulamıyordum acaba benimki de uygulanan bir krem mi acaba aklıma takıldı şimdi:26: Hediye vermişlerdi onun için hangisi olduğunu bilmiyorum.
birde kara üzüm çekirdekli duş jeli bana pek yaramadı anneme götürücem giderken onu sanırım :/
siz saçlarım yağlanmıyor demişsiniz ya, benim aksine çabuk yağlanıyor sanki, nude ile en geç 2 günde 1 yıkardım, bunda da o şekilde yıkamaya gayrat ediyorum bazen hatta 3 günde 1 ama çabuk yağlanıyor saçım ertesi güne yıkasam yıkanır sanki. saç alışamadı mı acaba falan diyorum. şampuanı da çalkalayarak kullanıyorum. Acaba bir yerde yanlış mı uyguluyorum. 3günde 1 yıkadığımda hatta çok zor köpürüyor bölge bölge yıkamak zorunda kalıyorum öbür türlü çok şampuan kullanıyorum çünkü. bir yerde hata yapıyorsam düzeltin kızlar beni:26:
Bu arada şampuandan sanmayın ki memnun değilim, çokkk memnunum. saçlarımın uçlarında tülerme olurdu o artık yok, ve yumuşacık pırıl pırıllar
Selam kızlar...
duş jeli niye yaramadı canım?ben kullanıyorum gazoz gibi kokuyor
benim de saçlarım her zamanki sürede yağlanıyor.mesela bugün yıkadım yarın da iiyi durumda oluyor ama ertesi gün yağlanmış oluyor.yine de eski şampuandaki gibi aşırı bir yağlanma yok.saçımı toplasam gitsem bir yere olur yine de.
kirli yağlı olunca tabi şampuan hiç köpürmüyor arıtmaya çalıştığı için herhalde kiri.bende de aynı yani.napalım bakalım daha yeni kullandıkça saç alıştıkça belki değişir.saçlar da uzun seninkiler de uzun sanırım kısa saç gibi olmaz mecbur çok tüketicek şampuanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?