• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doa Kozmetik Ürünleri

orjinal sitesi bu mu Doa Kozmetik
ne kalite hedefleri ,ne amacı ne de hakkımızda bölümünü göremedim .doğal olduğuna dair belge var mı ?
içeriği ambalajda yazıyor mu ?

evet gördüm şimdi ,sitesi biraz karşık gelmişti ondan bulamadım galiba .
birazdan inceleyeceğim ürünlerini.

hakkımızda bölümü sol tarafta,sağ tarafta da güncel haberler bölümünde bazı makaleler var onları da okuyabilirsin.
içerikler evet ambalajlarda yazıyor.
bir de doğallığa kanıt olarak nasıl bir belge istiyorsun canım,sanırım bunu kendilerine sorsan daha iyi olur.

kızlar şiparişlerim geldi çok mutlu oldum :12: en çok keçi sütü sabununu merak ediyordum ilk onu deneyeceğim :) hediye olarak ahşap tarak, keratinli saç maskesi ve erguvan tohumları geldi. tohumlarımı hemen dikeceğim umarım yetişirler...

hakkımızda bölümü sol tarafta,sağ tarafta da güncel haberler bölümünde bazı makaleler var onları da okuyabilirsin.
içerikler evet ambalajlarda yazıyor.
bir de doğallığa kanıt olarak nasıl bir belge istiyorsun canım,sanırım bunu kendilerine sorsan daha iyi olur.

tatlım bak şimdi mesela susam yağını alacağım sadece fiyat bilgileri yazıyor ve susam yağı hakkında bilgiler vesaire.
ben ürünü almadan önce, içeriğini görmek isterdim .
neyse ben siteye birazdan mail atacağım canım.

kızlar şiparişlerim geldi çok mutlu oldum :12: en çok keçi sütü sabununu merak ediyordum ilk onu deneyeceğim :) hediye olarak ahşap tarak, keratinli saç maskesi ve erguvan tohumları geldi. tohumlarımı hemen dikeceğim umarım yetişirler...

ben tarağı kullanamadım,benimki sırf kalın dişli ondan mı acaba bilemedim :44:

ben tarağı kullanamadım,benimki sırf kalın dişli ondan mı acaba bilemedim :44:

olabilir aslında :) benim saçlarım dalgalıdır tarayınca dalgası bozuluyo o yüzden kalın dişli olmasını beğendim... bu keratin maskesinin ömrü ne kadardır acaba? elimde o kadar çok çeşitte saç bakım ürünü var ki anlatamam... maskeyi açmadım buzdolabına koyup saklamayı düşünüyorum siz ne dersiniz ne kadar dayanır ki bu :44:

olabilir aslında :) benim saçlarım dalgalıdır tarayınca dalgası bozuluyo o yüzden kalın dişli olmasını beğendim... bu keratin maskesinin ömrü ne kadardır acaba? elimde o kadar çok çeşitte saç bakım ürünü var ki anlatamam... maskeyi açmadım buzdolabına koyup saklamayı düşünüyorum siz ne dersiniz ne kadar dayanır ki bu :44:

benim de dalgalı ama canımı acıttı taramaya çalışırken.napim hediye olarak bir köşede kalıcak artık.
maske ne kadar dayanır bilmiyorum kızlar belki daha aydınlatıcı fikir verir.
çünkü ben ilk defa saçıma maske uyguladım.

tohumları ben de ektim, çıkacaklar mı merak ediyorum

araştırdığım kadarıyla ( tabiki google araştırması oldu bu :1: ) erguvan ılıman iklimlerde yetişiyormuş. ama ben ankaranın soğuk ikliminde şansımı bi deneyeceğim :)

benim de dalgalı ama canımı acıttı taramaya çalışırken.napim hediye olarak bir köşede kalıcak artık.
maske ne kadar dayanır bilmiyorum kızlar belki daha aydınlatıcı fikir verir.
çünkü ben ilk defa saçıma maske uyguladım.

aslında bence en iyisi dalgalı saçı hiç taramamak ama neyse :1::1: olmadı maskenin ömrünü ben tecrübe ederim artık :)

kızlar tüy azaltıcı kremini alanlar vardı yanılmıyorsam:26:
kullananlar yorum yapabilir mi :)
ben kullanıyorum kollarımda.ama daha 10 gün falan oldu sanırım.şimdilik yorum yapmak için çok erken biraz daha bekle istersen.gözle görülür bir sonuç olunca ben yazarım mutlaka :)

mrb konu dışında bişey sormak istiyorum size
tüyle konusunda çok yorumlarınızı okudum ayrıca kendi yaptığınız bitkisel karışımı da şu an da durum nedir lütfen bilgilendirebilirmisiniz.Ben nerdeyse her yolu denedim verim alamadım şu anada kalo diye bi ürün araştırıyorum ancak güvenemiyorum çok ta pahalı lütfen bilgilerinizi paylaşabilirmisiniz

Merhaba ben de tüy azaltıcı kremin kullanım şeklini merak ediyorum..

Merhaba ben de tüy azaltıcı kremin kullanım şeklini merak ediyorum..
tüylerin azalmasını istediğiniz bölgeye tüyler tekrar alınacak uzunluğa gelene kadar her gece sürüyorsunuz.kutunun üzerinde tüyleri azalttığı ve o bölgenin rengini açtığı yazıyor.ayrıca hassas bölgelerde de kullanılabiliyorumuş.

tatlım bak şimdi mesela susam yağını alacağım sadece fiyat bilgileri yazıyor ve susam yağı hakkında bilgiler vesaire.
ben ürünü almadan önce, içeriğini görmek isterdim .
neyse ben siteye birazdan mail atacağım canım.

Bu kadar ince detaylara takılmayın güzelim:1: kalkıp ferman gibi susamın üretilişi, besin değerleri, laboratuvar analizlerini ve yağ üretim prosesini çizip detaylıda anlatıversinler oldu olacak.:32::9:
Elimizin altında olan internette, kitaplarda, aktarlarda bunların çarşaf çarşaf broşürlere basılmış faydaları gayette kolay ulaşılabilen açıklamalar olarak fazla fazla mevcut.
Adı üstünde firmanın doa, politikaları belli az mürekkep boya salınımı, az kağıt katliamı da dahil diye düşünüyorum.:34:
Bilgim gereği şu kadarını söyleyeyim ''çok önemli olan sesamol-sesamin-sesamolin antioksidan bileşikler''e sahiptir ve potasyum, fosfor, demir, b vitamini, e vitamini açısından zengindir.:55::10::42:

Son düzenleme:
Bu kadar ince detaylara takılmayın güzelim:1: kalkıp ferman gibi susamın üretilişi, besin değerleri, laboratuvar analizlerini ve yağ üretim prosesini çizip detaylıda anlatıversinler oldu olacak.:32::9:
Elimizin altında olan internette, kitaplarda, aktarlarda bunların çarşaf çarşaf broşürlere basılmış faydaları gayette kolay ulaşılabilen açıklamalar olarak fazla fazla mevcut.
Adı üstünde firmanın doa, politikaları belli az mürekkep boya salınımı, az kağıt katliamı da dahil diye düşünüyorum.:34:
Bilgim gereği şu kadarını söyleyeyim ''çok önemli olan sesamol-sesamin-sesamolin antioksidan bileşikler''e sahiptir ve potasyum, fosfor, demir, b vitamini, e vitamini açısından zengindir.:55::10::42:
Dimi yaa :36::36:

Karşı tarafa yüklemek kolay seçenektir her zaman, halbuki elimizi uzatsak bir çok sorunun cevabına ulaşırız ha tabi yetersizse ve aklımıza takılan ekstra varsa bunun üzerinden sorgulama yapmak daha mantıklıdır:ssz::31::32::55::2::17:

Ürünlerin içeriği sitede yazmıyor mu zaten? Ben de tam olarak anlamadım o yüzden yanıt yazamamıştım

Susam yağının içinde de sadece susam yağı var başka da katkı yok demek ki, ben öyle anlıyorum

Ürünlerin içeriği sitede yazmıyor mu zaten? Ben de tam olarak anlamadım o yüzden yanıt yazamamıştım

Susam yağının içinde de sadece susam yağı var başka da katkı yok demek ki, ben öyle anlıyorum

şimdi baktım yazıyor içerikleri.
bu arada solid parfüm çeşitleri gelmiş :52::52:

Back