• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doa Kozmetik Ürünleri

İkisi de cilt kuruluğuna çok iyi geliyor canım. Shea butter ilaç gibi birşey, öğrencilerin ve benim çok kötü ve kabuklu ellerimizi tedavi etti. Melisa kremi ise piyasadki kremlerden çok farklı ve onun da içerisinde shea butter var. O da iyi geliyor kuruluğa

Tabi nasılsa ellerim iyi oldu diye eldiven takmadan klorakla uğraştım şimdi ceremesini çekiyorum. Geceleri bunlardan sürüp yatıyorum yine iyi geleceğine inanıyorum tekrar

o zaman ben de sipariş edeyim tatlım..benim eller de berbat,çok çatladılar ve çok acıyorlar..eldiven giyiyorum sürekli ama yine de oluyor işte...
sağol tatlım,ben de sipariş edeyim..bu arada argan yağı benim super yüz nemlendiricim oldu..1 minik damla ve super bir cilt..

Kullanan herkes memnun kalmış.
Zaten memnun kalınmayacak gibi değil.

Bugün büyük boy argan yağıyla şampuan sipariş ettim tekrar.
Ablama yollayacağım.

sparişlerim geldi şimdi..
kokulara bayıldım :)
ahşap tarağı da unutmamışlar :)
kullandıktan sonra yorumlarımı yazarım..

Kullanan herkes memnun kalmış.
Zaten memnun kalınmayacak gibi değil.

Bugün büyük boy argan yağıyla şampuan sipariş ettim tekrar.
Ablama yollayacağım.

ben de bugün anneme büyük boy argan yağı ve kendime shea butter sipariş ettim..
valla ürünler süper ,memnun kalmamak mümkün değil...

bugün ben ikinci siparişlerimi verince direk aradılar bir yanlışlık olmasın diye..
bir de eft yoluyla ödeme yaptım, telefonuma mesaj geldi eft döndü diye..
bunu firmaya söyledim, bizim için hiç bir önemi yok önemli olan sizin memnuniyetiniz dediler, be ısrarla ama eft dönmüş isterseniz kredi kartımla ödeme yapayım dedikçe..
valla ilginç hiç bu kadar müşteri memnuniyetini düşünen bir firma daha görmedim..
inş popülerliği artıkça çizgilerini bozmazlar..
ben çok memnunum , buradaki arkaşlar vesile oldular doa kozmetikle tanışmama..

Son düzenleme:
ben de seninle tanismak icin siparis verdim, arkadaslarim sayesinde, sağolun arkadaslarim :)

doa! bizi mutlu doa'mıza döndür :)

bugün ben ikinci siparişlerimi verince direk aradılar bir yanlışlık olmasın diye..
bir de eft yoluyla ödeme yaptım, telefonuma mesaj geldi eft döndü diye..
bunu firmaya söyledim, bizim için hiç bir önemi yok önemli olan sizin memnuniyetiniz dediler, be ısrarla ama eft dönmüş isterseniz kredi kartımla ödeme yapayım dedikçe..
valla ilginç hiç bu kadar müşteri memnuniyetini düşünen bir firma daha görmedim..
inş popülerliği artıkça çizgilerini bozmazlar..
ben çok memnunum , buradaki arkaşlar vesile oldular doa kozmetikle tanışmama..

tatlım ,ben bugün 2.inci siparişimi vermiştim..yarın kar gelecek diye bugün akşamüstü firma yetkilisi kendisi teslime geldi..inanamadım yani..
bizim köpiş de kapıya koştu,adamcağız korkar demiştim..ama onlarında firmada 2 köpekleri varmış,bizimki bayıldı tabi sevildiğine..
çok kibar ve ilgililer valla..
böyle firma görmedim ben ...superden de öte ...

Firma yetkilisi kendi mi teslim etti?? E Vanda da kar var, bize yazık değil mi buraya da getirseymiş keşke :)

Hakikaten çok şeker insanlarmış

Firma yetkilisi kendi mi teslim etti?? E Vanda da kar var, bize yazık değil mi buraya da getirseymiş keşke :)

benim evede getırmeye calısmıslardı ama o gun kapının önnde pazar kuruluydu yollar tıklım tıklım bulamamıslar bıde maıl atmıslardı bana.pek degerlı hanımefendı evınızı navıgasyonla bıle bulamadık kargoya verdık dıye:1::1:

benim evede getırmeye calısmıslardı ama o gun kapının önnde pazar kuruluydu yollar tıklım tıklım bulamamıslar bıde maıl atmıslardı bana.pek degerlı hanımefendı evınızı navıgasyonla bıle bulamadık kargoya verdık dıye:1::1:

Çok hoş hahaha :)

gerçekten samimiler..
inş nazar değmez hep böyle devam ederler...
dün bana gelen kokulardan arkadaşlarıma filan gösterdim bayıldılar..
soranları sitelerine yönlendiriyorum..
ürünler güzel, müşteri hizmetleri süper..
Bu arada 15 gr SHEA BUTTER & COCOA BUTTER yağından da aldım..
cocaa yağının hamilelilte oluşan çatlaklara iyi geldiğini biliyorum da .bu amaçla almıştım..
bu karışm ne işe yarıyor acaba..
firmaya mail attım uzmanlarından bilgi alıp mail atacaklarını yazmışlar..
siz biliyor musunuz? ya da kullanan var mı?

Son düzenleme:

evet canım ya,çok şaşırdım bende ...
firma Ankarada ya...
adamcağız bana ,yarın çok kar olacak ürünlerinizi bizzat getirdim dedi,8 dağıtımım daha var dedi.
inanamadım valla,superler :))

ay bayıldım buna valla ...
çok da espirililer :1::1::1::1::1:

gerçekten çok ilgililer :))

Navigasyona güldüm baya :1:

Çok samimiler..
Ve gördüğüm kadarıyla işlerini sadece para kazanmak için yapmıyorlar..
Organik ürünleri insanlarla buluşturmanın akabinde gördükleri memnuniyetin, onlar için en büyük kazanım olduğunu düşünüyorum..

Bu arada kızlar..1-2 gün farkettim ben de, site içerisinde yorum kısımları var..
Kullandığınız ürünler hakkında mutlaka yorum bırakın, bırakın ki siteyi ziyaret edenler için bilgi olsun..

gerçekten samimiler..
inş nazar değmez hep böyle devam ederler...
dün bana gelen kokulardan arkadaşlarıma filan gösterdim bayıldılar..
soranları sitelerine yönlendiriyorum..
ürünler güzel, müşteri hizmetleri süper..
Bu arada 15 gr SHEA BUTTER & COCOA BUTTER yağından da aldım..
cocaa yağının hamilelilte oluşan çatlaklara iyi geldiğini biliyorum da .bu amaçla almıştım..
bu karışm ne işe yarıyor acaba..
firmaya mail attım uzmanlarından bilgi alıp mail atacaklarını yazmışlar..
siz biliyor musunuz? ya da kullanan var mı?

shea butter çok güçlü bir nemlendirici...ayrıca yara ve yanıklar için de çok iyiymiş..mucize bir yağ..
cocoa butter de çatlaklar için çok iyi..
ikisinin karışımı şahane bir şeydir sanırım :)
mavikuş cocoa butteri ellerinin çatlakları için kullanıyor .. baya da iyi sonuç aldığını söylemişti canım.

Saç bakım yağını kullanan var mı kızlar? Ben aslında karışık bakım yağlarını sevmem, özellikle de içinde çam terebentin olanları. Bunu aldığım sıra tek hint yağı vs. yoktu sitede ve denemek istedim. Mentol aroması var içinde beni rahatlatıyor bunu sürüp saçımı tarayınca. Ama çam terebentin yüzünden saç boylarına süremiyorum, sadece saç derisine masaj yapıyorum

Saç boylarına ve uçlarına ise daha uygun olan tatlı badem yağı, hindistan cevizi yağı vs. sürüyorum çam terebentin olmayan ve karışık olmayan bir yağ

Ben kullanmadım canım..Bir sonraki alışverişimde sepete eklesemmi bilemiyorum...
Şu sinameki kürünü uyguluyorum. Şampuanımın içinde bir kaç damla argan, badem yağları ve bepanten ampul de var. Yani dökülme ve uzama için yapacağım başka bir şey yok. Saçla çok oynanması taraftarı da değilim açıkçası.

Çam terebentin saç boylarına iyi gelmiyor muymuş? Bilmiyordum bunu.

Benim bir dahaki sepetimde, bol bol sabun, solid parfüm ve shea butter ve cocoa butter olacak.

Bu arada şampuanları gerçekten çok iyi ya. Yağlı saçların yağını alıyor, kuru saçları da yormadan ve zorlamadan yumuşacık yapıyor. Yeğenimin saçları çok yağlıdır. Çok iyi sonuç aldık.
Şiddetle tavsiye ediyorum herkese.

Ben önceden kötü bir tecrübe yaşadım da, ça terebentin saçımı çok kuruttu baya bir kestirdim

Burada olumlu yazıları okuyup tanıştığım ürünlerden memnunum.. yorumları yazıp deneyimlerini paylaşan arkadaşlara çok teşekkür ederim.. kolinin içinden çiğdem soğanı ve erguvan tohumu çıkınca çok mutlu oldum.. çiğdem soğanını arkadaşıma hediye ettim, erguvanı diktim ve sabırla baharda açmasını bekliyorum.. gerçekten çok güzel anlamlı hediye...

Back