• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doa Kozmetik Ürünleri

bende buradaki yorumlara bakarak sipariş verdim ve bugün ürünlerim elime ulaştı.
hediye olarak tahta tarak,vücut losyonu ve çiğdem soğanı yollamışlar.
argan yağından hemen iki damla sürdüm:)umarım faydasını kısa sürede görürüm.ürünleri kullanıp memnun kalırsam hemen paylaşıcam.
bu arada daha önceden çiğdem soğanı eken varmı acaba?detayları benimle paylaşırsanız sevinirim.

birde argan yağını saçınıza nasıl uyguluyorsunuz ?kullananlardan cvp veren olurrsa sevinirim.

Son düzenleme:
Saçıma duştan sonra nemliyken bir iki damla uyguluyorum, kalıyor saçta

ya kızlar bişi sorucam.bende argan yağı ve shea butter siparişi verdm.arganda shea de vücuda sürülebiliyor.arganı saçıma sürmeyi düşünüyorum.saçımda yağlıdır normalde..iyiyce yağlandırmaz umarım :/
yüzüme ve vücuduma hangisini sürmeliyim??? :/ yüzüm karma cilt yapısına sahip bu arada.sizce nasıl kullanmalıyım?

Kızlar merhaba, ben de bişi sormak istiyorum, sizlerin yorumları üzerine Doa'dan sipariş vermeyi düşünüyorum, şampuanı hakkında bilgi sahibi olmak istedim.
Benim saçım yağlıdır caba bana da iyi gelir mi? Saç yapılarına göre çeşitleri olmadığından düşündürdü beni birazcık..

Şampuanını hangi saç tipinde olanlar kullandı ve ne gibi sonuçlar aldı yazabilir mi acaba?
Şimdiden teşekkür ediyorum hepinize :)

Benim yağlı bir saç derim var, haftada iki defa, hatta bazen beş günde bir yıkıyorum saçımı doa şampuanıyla ve az kullanıyorum. Hiç sorun olmadı, yağlı falan bırakmıyor gayet güzel temizliyor

kızlar bu argan yağı ne kadar sürede etki eder acaba? ben 1 haftadır düzünli kullanıyoruma ama bir etkisini göremedim.
sivilcelerim için ısırgan sabunuyla yıkayıp üzerine argan yağı sürüyorum sabah akşam ama bir gelişme göremedim.
uzun süre kullanıp değişim gören var mı acaba?

kızlar bu argan yağı ne kadar sürede etki eder acaba? ben 1 haftadır düzünli kullanıyoruma ama bir etkisini göremedim.
sivilcelerim için ısırgan sabunuyla yıkayıp üzerine argan yağı sürüyorum sabah akşam ama bir gelişme göremedim.
uzun süre kullanıp değişim gören var mı acaba?

Argan yağını sivilceler için mi kullanıyordun canım? Ben nemlendirsin diye kullanıyorum iyi geliyor. Bir yağ sonuçta sivilcelere iyi gelmeyebilir, bir uzmana sorup öyle kullan istersen

mavikus teşekkür ederim yorumun için, umarım benim için de öyle olur ;)
Başka yorum gelicek mi bakalım biraz daha beklim ama sanırım alıcam :)

Alınca paylaşırım arkadaşlar :))

benimde argan yağım 14 şubatta geldi o günden itibaren hem sabah hem akşam uyguluyorum yüzüme ama hala bir faydasını göremedim. acaba cilt tipimden mi kaynaklanıyor? yinede bir değişiklik olursa bildiririm :(

benimde argan yağım 14 şubatta geldi o günden itibaren hem sabah hem akşam uyguluyorum yüzüme ama hala bir faydasını göremedim. acaba cilt tipimden mi kaynaklanıyor? yinede bir değişiklik olursa bildiririm :(

Nasıl bir fayda bekliyordunuz ki sukut-u hayale uğradınız? Argan yağının diğer yağlardan tek farkı içeriğindeki e vitamini oranının diğer yağlara göre daha fazla olması buna ek olarak cilt tarafından daha rahat emildiği için iyi nemlendirmesi, bunun dışında bir özelliği yok... Reklamlara aldanmayın...

ben de doğal şaaampuaan arayışında iken şimdi sitesine rastladım bi de sizin yorumlara denk geldim kızlar meğer ne kadar cok kullanan.ve memnun kalan varmış fiyatları makul görünce ben dedim kesin yalan dolandır en yakın zamanda siperiş vereyim bari.sabunlarrını vücudunuzda kullanıp memnun kalan oldumu.benim cildimde saçımda kuruya dönük bana neler önerirsiniz.

Nasıl bir fayda bekliyordunuz ki sukut-u hayale uğradınız? Argan yağının diğer yağlardan tek farkı içeriğindeki e vitamini oranının diğer yağlara göre daha fazla olması buna ek olarak cilt tarafından daha rahat emildiği için iyi nemlendirmesi, bunun dışında bir özelliği yok... Reklamlara aldanmayın...

argan yağı için ciltteki lekeleri götürüyor diye almıştım bende ama malesef öyle bir etkisini göremedim.çok iyi nemlendiriyor belki ilerleyen zamanlarda cildi yeniler ama şu aşamada nemlendirme dışında bir etkisini göremedim.:19:

argan yağı için ciltteki lekeleri götürüyor diye almıştım bende ama malesef öyle bir etkisini göremedim.çok iyi nemlendiriyor belki ilerleyen zamanlarda cildi yeniler ama şu aşamada nemlendirme dışında bir etkisini göremedim.:19:

Görmen gereken etkiyi görmüşsün canım, bundan öte bir şey bekleme... Öyle bir reklam yaptılar ki her derde deva gibi, haliyle insanların beklentisi artıyor değil mi :1:

Görmen gereken etkiyi görmüşsün canım, bundan öte bir şey bekleme... Öyle bir reklam yaptılar ki her derde deva gibi, haliyle insanların beklentisi artıyor değil mi :1:

aynen reklamlardan dolayı mucizevi etki bekler olduk...bende siparş verdm ve bekliorum.sadece hiçbişi kullanmamaktan iyidr die düşünüyorum.cildim karma ve yağlıya dönük yapıya sahip olduğu içn yüzüme sürmeyi düşünmüyorum..sırf lekeler içn yüzümü yağlayamam :) bu bana saçma geliyor. kuru cilde sahip olanlar kullanablr bence. en iyisi doğal gülsuyu ile yüzü toniklemek ;) bence bunu ihmal etmeyn..

aynen reklamlardan dolayı mucizevi etki bekler olduk...bende siparş verdm ve bekliorum.sadece hiçbişi kullanmamaktan iyidr die düşünüyorum.cildim karma ve yağlıya dönük yapıya sahip olduğu içn yüzüme sürmeyi düşünmüyorum..sırf lekeler içn yüzümü yağlayamam :) bu bana saçma geliyor. kuru cilde sahip olanlar kullanablr bence. en iyisi doğal gülsuyu ile yüzü toniklemek ;) bence bunu ihmal etmeyn..

Benim cildimde karma ben sürüyorum yüzüme yağlanma etkisi normal bir kreme göre daha az ben bu yüzden çok sevdim ama leke konusunda bir etki sağlayacağını hiç sanmıyorum açıkçası... Gül suyunun kokusuna dayanabilsem kullanacağım ama :1:

Benim cildimde karma ben sürüyorum yüzüme yağlanma etkisi normal bir kreme göre daha az ben bu yüzden çok sevdim ama leke konusunda bir etki sağlayacağını hiç sanmıyorum açıkçası... Gül suyunun kokusuna dayanabilsem kullanacağım ama :1:

ya niye öyle diyorsun miss gibi kokuyor :)))

Ben de gül suyu ile toniklemeyi çok seviyordum. Eczacı "yüzünü daha da kurutmaya çalışıyorsun galiba" diye hafiften azarlamıştı beni, bir daha kullanma dedi. Kurutma gibi bir etkisi yok ama değil mi ben farketmedim

Ben de gül suyu ile toniklemeyi çok seviyordum. Eczacı "yüzünü daha da kurutmaya çalışıyorsun galiba" diye hafiften azarlamıştı beni, bir daha kullanma dedi. Kurutma gibi bir etkisi yok ama değil mi ben farketmedim

ilk kez duyuyorum bende bunu...http://www.kadinlarkulubu.com/cilt-bakimi-urun-tavsiyeleri/140594-tonik-yerine-g252l-suyu.html şu linkte açılan konuda biraz gülsuyundan bahsedilmş...arkadaşın biri şöyle demiş: "evet benim cildim de hassas,tonikler hep kızarıklığa sebep oluyodu.birkaç aydır gülsuyu kullanıyorum,hem iyi temizliyor hem de tahriş etmiyor.ama ben kullandıktan sonra nemlendirici sürüyorum yoksa kurutuyo".. mesela benm cildmde hassas ama karma birde..o yüzden su bazlı nemlendirci sürebilirim kurutursa :)

Back