Bir anlasam... Yani sürerken sorun yokta kuruyunca kedi sidiği gibi geliyor burnuma, delilik çeşit çeşit işte hahahaha
hay allahım yaa :)))))))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir anlasam... Yani sürerken sorun yokta kuruyunca kedi sidiği gibi geliyor burnuma, delilik çeşit çeşit işte hahahaha
argan yağı için ciltteki lekeleri götürüyor diye almıştım bende ama malesef öyle bir etkisini göremedim.çok iyi nemlendiriyor belki ilerleyen zamanlarda cildi yeniler ama şu aşamada nemlendirme dışında bir etkisini göremedim.
ciltteki lekeler ve çiller için sana tavsiyem şunu yap:
bir çay bardağı çiğ süt içerisine bir adet salatalık rendelenerek konulur 2 saat beklenilir. salatalık tülbentten süzülür ve tülbentin içinde sıkılarak bütün suyunun süte geçilmesi sağlanır bu süt ile yüze sık sık pansuman yapılır bu terkibe 10-15 gün sürdürülürse yüzdeki lekeler geçer.gülsuyu ile de sabah akşam cilt temizlenir.
NOT:HAZIRLADIĞINIZ TONİĞİ BUZ DOLABINDA SAKLAYINIZ VE HER KULLANMANIZDAN ÖNCE GÜZELCE Bİ ÇALKALAYINIZ
(bir arkdşm yaptı ve yüzü inanılmaz düzeldi)bende bugn başladım yapmaya..ve sürdükten sonra bir gerilme oluyor azıcık.etkisini gösteriyor olsa gerek :) gerçi bende çok az var..ama nede olsa doğal karışım ne zararı olacak ki..
canım teşekkür ederim önerin için.Benim asıl preblemim 3 haftadır yüzümü basan sivilceler ve sürekli cildimde olan sihay noktalar.
dediğin toniği denicem mevsim salatalığı çıkınca.Eğer sivilce ve sihah noktalar için önerin varsa çok memnun olurum.
birde argan yağını saçınıza nasıl uyguluyorsunuz ?kullananlardan cvp veren olurrsa sevinirim.
ya kızlar bişi sorucam.bende argan yağı ve shea butter siparişi verdm.arganda shea de vücuda sürülebiliyor.arganı saçıma sürmeyi düşünüyorum.saçımda yağlıdır normalde..iyiyce yağlandırmaz umarım :/
yüzüme ve vücuduma hangisini sürmeliyim??? :/ yüzüm karma cilt yapısına sahip bu arada.sizce nasıl kullanmalıyım?
Kızlar merhaba, ben de bişi sormak istiyorum, sizlerin yorumları üzerine Doa'dan sipariş vermeyi düşünüyorum, şampuanı hakkında bilgi sahibi olmak istedim.
Benim saçım yağlıdır caba bana da iyi gelir mi? Saç yapılarına göre çeşitleri olmadığından düşündürdü beni birazcık..
Şampuanını hangi saç tipinde olanlar kullandı ve ne gibi sonuçlar aldı yazabilir mi acaba?
Şimdiden teşekkür ediyorum hepinize :)
kızlar bu argan yağı ne kadar sürede etki eder acaba? ben 1 haftadır düzünli kullanıyoruma ama bir etkisini göremedim.
sivilcelerim için ısırgan sabunuyla yıkayıp üzerine argan yağı sürüyorum sabah akşam ama bir gelişme göremedim.
uzun süre kullanıp değişim gören var mı acaba?
benimde argan yağım 14 şubatta geldi o günden itibaren hem sabah hem akşam uyguluyorum yüzüme ama hala bir faydasını göremedim. acaba cilt tipimden mi kaynaklanıyor? yinede bir değişiklik olursa bildiririm
Nasıl bir fayda bekliyordunuz ki sukut-u hayale uğradınız? Argan yağının diğer yağlardan tek farkı içeriğindeki e vitamini oranının diğer yağlara göre daha fazla olması buna ek olarak cilt tarafından daha rahat emildiği için iyi nemlendirmesi, bunun dışında bir özelliği yok... Reklamlara aldanmayın...
ben de doğal şaaampuaan arayışında iken şimdi sitesine rastladım bi de sizin yorumlara denk geldim kızlar meğer ne kadar cok kullanan.ve memnun kalan varmış fiyatları makul görünce ben dedim kesin yalan dolandır en yakın zamanda siperiş vereyim bari.sabunlarrını vücudunuzda kullanıp memnun kalan oldumu.benim cildimde saçımda kuruya dönük bana neler önerirsiniz.
argan yağı için ciltteki lekeleri götürüyor diye almıştım bende ama malesef öyle bir etkisini göremedim.çok iyi nemlendiriyor belki ilerleyen zamanlarda cildi yeniler ama şu aşamada nemlendirme dışında bir etkisini göremedim.
ciltteki lekeler ve çiller için sana tavsiyem şunu yap:
bir çay bardağı çiğ süt içerisine bir adet salatalık rendelenerek konulur 2 saat beklenilir. salatalık tülbentten süzülür ve tülbentin içinde sıkılarak bütün suyunun süte geçilmesi sağlanır bu süt ile yüze sık sık pansuman yapılır bu terkibe 10-15 gün sürdürülürse yüzdeki lekeler geçer.gülsuyu ile de sabah akşam cilt temizlenir.
NOT:HAZIRLADIĞINIZ TONİĞİ BUZ DOLABINDA SAKLAYINIZ VE HER KULLANMANIZDAN ÖNCE GÜZELCE Bİ ÇALKALAYINIZ
(bir arkdşm yaptı ve yüzü inanılmaz düzeldi)bende bugn başladım yapmaya..ve sürdükten sonra bir gerilme oluyor azıcık.etkisini gösteriyor olsa gerek :) gerçi bende çok az var..ama nede olsa doğal karışım ne zararı olacak ki..
canım teşekkür ederim önerin için.Benim asıl preblemim 3 haftadır yüzümü basan sivilceler ve sürekli cildimde olan sihay noktalar.
dediğin toniği denicem mevsim salatalığı çıkınca.Eğer sivilce ve sihah noktalar için önerin varsa çok memnun olurum.
Biraz rahatlayınca bu sefer de hint yağı ve susam yağlarından almayı düşünüyorum. Argan da azaldı git gide. Bir de saç bakım yağı vardı bende o da bugün bitti. İçinde mentol var çok ferahlatıyor. çok karışık yağları sevmiyorum ama sırf o his için bile tekrar bakım yağını da alabilirim. Bakalım mavikuşun gözü doymak bilmiyor. Biraz saçımla uğraşmaya ara versem iyi olacak ama imkansız gibi
Canım ondan önce şunun sorgulanması gerekiyor, hangi ürün 1 haftada ciltte muazzam bir değişiklik yaratmış? Cilt sonuçta bu yani..
Aslında ben iyi bir nemlendirici olmasının yanında yenileyici özelliğinin de olduğunu düşünüyorum..uzun süreli kullanımlarda kırışıklara falan iyi gelebilir..ama 1 haftada değil tabi :))
Bu pazar gününe kadar indirimleri sürecekmiş canım.
Bakım yağları 6.50 ye inmiş.
Sabunlara birşey diyemem ph değeri 4.5 ile 6.5 cilde uyumlu olduğu sürece kabul edilebilir firma una dikkat ediyordur , Sitede şu açıklama dikkatimi çekti
Şampuanlarınız Organik mi? Bilge A. Antalya
...........Eğer doğada bir şampuan ağacı yoksa ki uzun aramalarımıza rağmen biz bulamadık, organik şampuan diye bir şeyin olması mümkün değildir. Adı organik olan birçok şampuanla içeriğimizin aynı hatta daha doğal olduğunu söyleyebiliriz. DOA ürünleri zararlı hiçbir kimyasal madde içermez.........
Noktalı işaretli yeri okuduğumda diyorki zararlı kimyasal içermez Sonuçta bu şampuandada kimyasal vardır ben bunu anlıyorum Doğal bir ürün değil.İçinde doğal içerik olabilir.
xxxx Şampuanlardaki zararlı madde
Sabunlara birşey diyemem ph değeri 4.5 ile 6.5 cilde uyumlu olduğu sürece kabul edilebilir firma una dikkat ediyordur , Sitede şu açıklama dikkatimi çekti
Şampuanlarınız Organik mi? Bilge A. Antalya
...........Eğer doğada bir şampuan ağacı yoksa ki uzun aramalarımıza rağmen biz bulamadık, organik şampuan diye bir şeyin olması mümkün değildir. Adı organik olan birçok şampuanla içeriğimizin aynı hatta daha doğal olduğunu söyleyebiliriz. DOA ürünleri zararlı hiçbir kimyasal madde içermez.........
Noktalı işaretli yeri okuduğumda diyorki zararlı kimyasal içermez Sonuçta bu şampuandada kimyasal vardır ben bunu anlıyorum Doğal bir ürün değil.İçinde doğal içerik olabilir.
[Önemli] Sodyum Lauryl Sülfat (SLS) Şampuanlardaki Zararlı madde Şampuanlardaki zararlı madde
peki nereden bulunabilir doa markası