Doa Kozmetik Ürünleri

Bana pis demeyin kızlar ama dayanabildiğim kadar dayanıcam şampuanın etkisini tam anlamıyla görmek için

Bugün 3. günüm, hala yıkamadım başımı. Zerre yağlanma yok. Hala yumuşacık..Ancak o ilk 2 gün kü parlaklığı azaldı tabi..
Bakalım kaçıncı günde yağlanacak

Bir de benim kisi normal saçlar için olanıydı.
Ha normalde çok yağlı bir saç tipim yoktur ama, öyle hiç yağlanmayan cinsten de değildir.

Son düzenleme:

Niye pis diyelim ki canım, ben bazen beş günde bir yıkarım. Saçımdan bahsediyorum vücudumu yıkarım tabi, (şimdi bana pis demeyin bakalım)

Vücuda ne yaparsan ona göre tepki veriyor, sülfatlarla tüm yağı alınca yağ bezleri daha çok çalışıyor ya yağlanıyor hemen. Sülfatsız kullanınca daha az yağlanıyor

Normalde saçın banyo yaptıktan sonra kaçıncı gün yağlanıyordu canım?

Ben dedim ama nasıl baş edecekler bununla diye

Bu arada canım ben mesaj yollamayamıyorum, ilgilendim, teşekkür ederim :)

bilemiyorum artık nasıl baş ederler ne yaparlar ama teyzem hiiiiç sevmez öyle saçına bir şey sürüp beklemeyi zaten o iki buçuk saati bekleyene kadar da aşırı daraldı, etkisini görünce sevindi belki daha uzun beklemeye bile ikna edebilirim
bu arada bir kavanozu iki teyzemin saçına sürdüm saçları omuzlarında ikisininde rahat rahat yetti, diğer teyzemin de yaşından dolayı saçları ince telli boyasız o çok daha uzun süre tuttu ben göremedim ama telefonla arayıp muhteşem oldu saçlarım dedi. ne demek efendim, biliyorum ben o tipleri çünkü

arkadaşlar bu ürünler piyasada yokmu sadece netten mi alabiliyoruz tc kimlik no fln istio kayıt olurken:S

Zaten saçın sık sık yıkanmaması lazımmış..Kışın ben de öyleyim, sadece vücudumu yıkarım, saçımı4-5 günde bir yıkarım.

Normalde saçın banyo yaptıktan sonra kaçıncı gün yağlanıyordu canım?

Canım ben uzun süredir sülfatsız şampuan kullanıyorum, fakat doayla tanışmadan önce saçlarım aşırı yağlanırdı. Böyle katman katman olurdu 2. günü. Uzun bir dönem o şekilde devam etti. O dönem neden öyle oldu, hormonal bir şey miydi bilmiyorum. Çünkü normalde öyle çok yağlı bir saç tipim yoktur. Şampuan arayışındayken tanıştım doyla. Doanın eski nesil şampuanıyla bu sıkıntım bitti. Eski şampuandan çok memnun olanlardanım ben de mesela.
Ama bu yeni nesile resmen aşık oldum. Şimdi onun testi içerisindeyim, bakalım kaçıncı gün yağlanacak veya kirlenecek

Canım azcık bol keseden mi kullanmışsın ne
Ben bir yüzsüzlük yapıp tekrar isteyebilirim, ne de olsa istediğiniz zaman yazın diyorlar valla bana ne

Bu arada ben de oyuncağı elinden alınmış çocuğa dönmüştüm bir anda

arkadaşlar bu ürünler piyasada yokmu sadece netten mi alabiliyoruz tc kimlik no fln istio kayıt olurken:S

Canım bildiğim kadarıyla tcyi yazmasanda olur.
Ama gönül rahatlığıyla yazabilirsin, burada hiç birimiz o anlamda sıkıntı yaşamadık.
Bol keseden hediyelerimizi de her sipariş alıyoruz

kızlar saçlarımın yumuşacık parlak olması ve elektriklenmemesi için hangi yağlarla bakım yapmamı önerirsiniz?

kızlar havale yaparak ödesem ücreti ayrıca havale parası alınıyormu?

Canım tarayıcı olarak google chrome kullanıyorsan eğer google web mağazasından AdBlock diye bir eklenti var onu ekle tarayıcına reklam felan kalmıyor hengi siteye girersen gir reklam engelleniyor .

Kök yapısı Saçak kök sistemine sahiptir

Çiçek rengi Koyu pembe- eflatun.

Bakım isteği Azdır.

İklim isteği Ilıman iklim bitkisidir, -10°C ye dayanır.

Işık isteği Tam güneş, hafif gölge.

Toprak isteği Hafif ve ,süzek, kumlu tınlı
toprakları sever. Ancak ağır topraklar hariç her çeşit toprakta yetişir. Toprak pH sının konusunda tercihi yoktur.
Su isteği Su ihtiyacı azdır, kurağa tahammüllüdür.

Hava kirliliğine dayanıklılığı Dayanıklıdır.

Üretilmesi Tohumdan yetiştirilir, 24 saat sıcak suda şişirilip sonrasında 3 ay buzdolabında katlanarak üretilir. Köklü dip sürgünlerinde ayırma ile de üretilir. Çelikler sadece köklendirme hormonu yardımıyla köklenir. Ancak yüzdesi düşüktür. Ayrıca Temmuz/Ağustos aylarında alınan yarı odunsu çeliklerle de üretilmektedir.

Ormanbotaniği:
Tohumları katlamaya almaya gerek yoktur. Çünkü erguvan tohumlarından kabuk sertliğinden kaynaklanan çimlenme engeli var. Tohumların 24 saat sıcak suda bekletilmesi gibi bir durum olamaz. 5 dakika kadar sıcak suda bekletin ardından soğuk suda 24 saat bekletin. Ertesi gün tohumların şiştiğini göreceksiniz vakit kaybetmeden hemen ekin 1 hafta içinde çimlenecektir.4-6 yaprak olunca bir kaşık yardımı ile topraklı olarak alın ve geniş yeni saksısına geçirin. Orada biraz daha gelişsin sonra toprağa alırsınız.
Ağaç Formu,Genel Görünüm ve ÖzellikleriYaprak döken, orta büyüklükte, güzel çiçekler açan bir ağaçtır. Kökleri yardımıyla havanın serbest azotunu bağlar.kendisi ve yakınındaki bitkiler bu azotu kullanır.

Hastalık ve zararlıları Hastalık ve zararlılara karşı dayanıklıdır.

Fonksiyonel kullanımı Taze çiçekleri ve yaprakları yenilebilir. Kerestesi çok güzel cila kabul eder.Bu sebeple mobilya sanayisinde kaplama tahtası olarak kullanılır.

Fizyolojik problemler

Türkiye doğal yaşam alanları Ege ve Akdeniz bölgeleri,Marmara kıyılar,Güneydoğu Anadolu..

Türkiye'de orman olarak kapladığı alan,orman özelliği Dere kıyılarında, vadilerde,yamaçlarda ve ormanların koruma alanlarında yer alır.

Yurt dışı dağılımı Güney Afrika, Batı Asya, Ortadoğu, Avrupa,Avustralya, Hint Okyanusu,Pasifik Okyanusu, Güney Amerika.

Diğer ek bilgiler: Odunu çok serttir

(ılık suda bekletmek tohumu suyla şişirmek, geç kalmış ekimlerde ya da az su olan alanlarda ekim açısından erkencilik kazandırmak açısından önemlidir. )
TOHUM KATLAMA (gerek yokmuş)ama bilginize.
Buzdolabında bekletmek ise çimlenmeyi kolaylaştırmak, tohumun sabit ısıda üşümesini sağlamak, saklama **** sonbaharda ekim imkanı olmayan, sulama imkanı olmayan yerlerde tohumu da nemli saklamak açısından önemlidir. buna tohum katlama diyoruz +4 ile +10 ºC arasındaki sıcaklıkta bekletmek yani.

Son düzenleme:
Ben de merak edıyorum şampunları bır an önce gelseler de denesem. Pazartesı sıparıs verdım hemen arkasından havaleyı yaptım ama hala ödeme yapılacak hesap diyor siparıs bılgılerımde bugun de tlf edıp söyledım, orada öyle yazması önemlı degıl gecmıstır hesaba dedıler umarım sıparıslerım bu hafta gelır. Çok da meraklıyız hani :26:

Kızlar ben cuma günü sipariş verdim kaç gün mesaj gelmedi sorularıma en son dün yazdılar ki bugün kargonz çıkacak diye. Siparişde arkadaşımin çıldırdi resmen. Zaten kaç gündür zor bekliyor her gün her gün danışmaya soruyor kargo var mi diye. En son salı günü kesin gelir derken meğer salı günü kargo ya daha yeni vermişler. Benim kargo dan yana şansım yok nedense. Kendi kargolarımi beklediğim yetmiyor simdi de oda arkadaşm icin bekliyorum

ben de pazar akşamı sipariş verdim.teslim tarihi yarını gösteriyor ama daha kargoya verilmedi.hele bir de ptt kargo çabuk gelmiyor bildiğim kadarıyla.
ben de ödeme görünmüyor diye mail atmıştım ama bana cevap hemen geldi.
kendinizi sıkmayın canım,her alışveriş sitesinde olabiliyor böyle gecikmeler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…