Doa Kozmetik Ürünleri

evet shea butter'daki koku beni de rahatsız ediyor ne kadar görmezden gelmeye çalışsam da sürekli burnumda( tabirin çok doğru) bir iç yağ kokusu

Geçen gün ben de şampuan ve iki tane duş jeli sipariş ettim.bu hafta sonuna kadar gelir inş :)

evet shea butter'daki koku beni de rahatsız ediyor ne kadar görmezden gelmeye çalışsam da sürekli burnumda( tabirin çok doğru) bir iç yağ kokusu

Ben de bir tek ben miyim bu kokuyu alan demek fazla hasassım diye düşünmeye başlamıştım, siz de böyle yazınca nette araştırdım biraz shea butter yağı hoş kokusundan dolayı vücüt losyonlarında kokularında da kullanılıyormuş ve rengi yeşilimsi olurmuş ama neden bizimkinin kokusu hoş ve yeşilimsi değil ben mi yanlış bilgilere ulaştım acaba muallakta kaldım doa kozmetığı arayıp sormak lazım belkıde :44:

Ben de boyalı ve işlem görmüş saçlar için şampuan ve saç kremini aldım.ayrıca kayısılı duş jeli ve shea butter..hepsi de çok güzeller.özellikle şampuan ve saç kremi..heralde artık başka şampuan kullanmam.saç kremi de saçlarımı yumuşacık etti.shea butteri ellerimde kullandım.ellerim çok kurudur normalde çok bakımsız görünür.baya bi yumuşattı bakımsız görüntüsü gitti.bir de düzenli kullansam daha güzel olacağına inanıyorum.daha bu kısa vadede görüşlerim..uzun vadede daha işe yarayacaklarına inanıyorum..

Kayısılı duş jeli nasıl kokuyo belene.
Güzelmi, ağırmı nasıl?

kargoya geri dönen siparişimi aldım dün, bir sürü erguvan tohumu, ahşap tarak ve keratinli maske çıktı paketimden tabi bir de mektup.
erguvan tohumundan daha çok sevindirecek bir şey gönderemezlerdi heralde, azıcık tereddütte kaldım tohumları eken oldu mu acaba? telef etmekten korktuğum için hepsini okuldaki süs bitkileri hocama mı götürsem diye düşünüyorum, ama hocacığım çatlaktır geçen yıl diktiğim sümbülleri beğenip el koydu vermiyor erguvanlardan evde de olsun istiyorum
japon kirazı solid parfüm vardı siparişte kokusuna baktım ama benim olmadığından sürmedim bana ağır geldi kokusu şahsen pek beğenmedim.
boyalı ve yıpranmış saçlar için şampuan ve saç kreminden memnunum fakat daha öncesinde meraklılık edip saçımı sabunla yıkadığımdan olsa gerek aşırı yumuşama yok şimdilik.
annem defne sabunuyla saçını yıkayıp saç kreminden sürdü banyodan sonra saçlarıma bak yumuşacık parlak deyip durdu pek sevdi
bir de annemin varisleri için at kestanesi& susam& mentol sabunu almıştık onu kullandı içinden çıkan kağıtta yazdığı gibi uzandığında bacaklarımda karıncalanma hissediyorum dedi ve o sabunla yıkadığı yerler bembeyazdı bacağının geri kalanına göre.
ve son olarak yüzümü iple aldığımda bütün yüzüm ertesi günü sayısız sivilce ve yanmayla dolardı, iple yüzümü aldıktan sonra asprinle suyu karıştırıp yüzüme sürdüm kuruyunca yıkayıp pirinç kepeği yağı sürdüm ve ta taaam!! sivilce de yanma da yok kaç gündür, bunun sebebi asprin mi pirinç kepeği yağı mı emin değilim ama aklınızda bulunsun.

Evet kokusu var shea butter ın ama ben çok seviyorum çok güzel geliyor bana nedense hatta sırf kokusu burnuma gelsin diye durup durup sürdüğüm de oluyor zevk meselesi işte :)

merhaba,
bende DOA'dan shea butter,Hindistan Cevizi Yağı ve Badem Yağı aldım...badem yağını henüz kullanmadım ama shea butter yağı kokusu için inanın bende sana yağına benzettim ellerime sürdüm ama midem çok kötü oldu...saç bakımı esnasında H.C.Y. ve SHEA yağını eriterek saç bakım yağıma ilave ettim..ekstra bir parlama yumuşama olmadı benim saçlarım çok ama çok kuru ve mattır...ayrıca, defne nu ka diye bir markanın H.C.Y.nı aldım buzdolabı dışında kaldığında sıvı hale dönüşüyor ama doa marka H.C.Y. öyle bir şey olmadı banyo dolabında muhafaza ediyorum kaskatı bir halde duruyor....
şimdi terslik hangisinde sizce acaba?

Gerçek hindistan cevizi yağı katı olur zaten.başka bi markanın yağı var o da öyle mesela katı oda sıcaklığında biraz yumuşuyo o kadar

Canım dışarıdalarmış telefonla ulaşabildim ben de.

Allah allah, şimdi tekrar kokladım zerre koku yok benimkinde:44:

Yetkiliden aldığım bilgi;

Shea yaginin ekstra kalitelisini tedarik edip satiyoruz. Bu yagin rengi hafif fildisi rengidir. Saf yag satigimiz icin esans kullanmiyoruz. O yagin olmasi gereken kokusu oyledir. Coconut butterimiz hindistan cevizi yagimiz colt press yani soguk pres ve ekstra kaliteli oldugu icin isil isleme cok maruz kalmaz. Bu yuzden yapisi bozulmaz ve isi direnci daha fazladir.

Şampuanı her kullananın bayılacağına ve bir daha değiştirmeyeceğine emindim zaten
Güle güle kullan canım.

Evet kokusu var shea butter ın ama ben çok seviyorum çok güzel geliyor bana nedense hatta sırf kokusu burnuma gelsin diye durup durup sürdüğüm de oluyor zevk meselesi işte :)

Solid parfüm kutularındaki olan mı canım? İlk aldığım ufak boyuydu benim, bana da parfüm gibi gelirdi kokusu

Benimki de odamda duruyordu erimiş
Buzdolabında muhafaza ediyorum. Burası sıcak memleket
Doa'nın hindistan cevizi yağının görebileceğin en kaliteli yağ olduğunu düşünüyorum.

Hindistan cevizi yağını bir de tek kullanmayı dene, saça harika etki ediyor kanaatindeyim..Saçlarım yumulşacık ve parlak oluyor benim.

Son düzenleme:
Solid parfüm kutularındaki olan mı canım? İlk aldığım ufak boyuydu benim, bana da parfüm gibi gelirdi kokusu

Yok bildiğin 100 ml lik olan büyük boy benim çok hoşuma gidiyo kokusu dirseklerime sürüyorum iki de bir, masaya dayamaktan nasırlaşmıstı yumuşacık suan :))

Arkadaslar Hindistan cevizi yağını saçlarıma uyguladım 2 saat beklettim sonuc mükemmel tavsiye ederim. Nette okudum bu yagi kuru saclara ve tek basına başka yağlarla karıştırmadan kullanmak gerekiyormuş .

Evet demek ki zevk meselesi bazılarımıza guzel gelen bazımıza guzel gelmıyor.

çok çok uzun yıllardır en açık sarıya boyayarak pişmaniyeye dönen teyzemin zavallıcık saçlarına keratinli saç maskesini sürüp iki buçuk saat beklettik, duruladıktan sonra boyalı saçlar için şampuan ve saç kremiyle bakımımızı tamamladık ve sonuç mükemmel!!
fotoğraf çekmemden hoşlanmayacağı için görsel olarak ifade edemiyorum ama uçlardaki kırıklar çok çok çok azaldı, bu ürünü yeni çıkarmışlar değil mi ondan böyle hediye göndermişler ne kadarmış dedi ücretlendirmediklerini anlattım şaşırdı üzüldü depolayamacağı için

Shea butter kokusu bana çok hafif parfüm kokusu gibi geliyor. Katı yağ kokusu almadım hiç , bak şimdi yine açıp kokladım çok hoş. Burnum pek hassas değil galiba benim çünkü gerçekten kokusu bana güzel geliyor

Nuka marka ben de kullanmıştım oda sıcaklığında katı halde duruyordu o da, anladığım kadarıyla sizdeki sadece çok düşük sıcaklıkta katılaşıyor. Gerçek hindistan cevizi yağı yanlış bilmiyorsam 20 derecenin altında katılaşır yani demek oluyor ki doa marka daha saf ve işlem görmemiş

Ben dedim ama nasıl baş edecekler bununla diye

Bu arada canım ben mesaj yollamayamıyorum, ilgilendim, teşekkür ederim :)

Bu arada kızlar, özellikle yeni nesil şampuanı kullanan kızlar :)

Kullanmadan önce şampuanı hafif çalkalamanızda fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…