Bugun bakım şampuanı, bakım kremi ve katı parfümü sipariş verdim, gelsin bakalım artık kokusunu çok kadınsı bulursam ben de çok kadınsı birilerine hediye ederim onu napalım
Yasemin kreminin kokusunu ve kendini beğendim çok hoş bir kokusu var fesleğen kreminin açıklamasında sinek ve sivrisineklerden uzak tutar diyor hani fesleğenin kokusuna gelmez ya sinekler önceden açıklamalarını okumamıştım siteden bugün gördüm hazır yaz da geldi yasemin alırdım sivrisinekler de gelmezdineyse onu da sonra alırız artık yaz uzun. Fesleğen kremini kullanan arkadaşlar o da aynı fesleğen gibi mi kokuyor güzel mi fikir verirlerse sevinirim.
Shea butter'de hafif bir koku var sanki iç yağı gibi sevmedim pek kokusunu neyse ki çok hafif bir koku. Size de öyle gelmıyor mu yoksa sadece ben mı aldım bu kokuyu kızlar?
Şimdi şampuanları merak ediyorum çünkü saçlarımın gerçekten bakıma çok ihtiyaci var ve devamlı kullanacagım memnun kalacagım şampuana, saçlarım resmen şampuanını arıyor
hayırlı olsun güle güle kullan .saç uzamasına yardımcı saç bakım şampuanı hangi çeşiti ?
evet shea butter'daki koku beni de rahatsız ediyor ne kadar görmezden gelmeye çalışsam da sürekli burnumda( tabirin çok doğru) bir iç yağ kokusu
Ben de boyalı ve işlem görmüş saçlar için şampuan ve saç kremini aldım.ayrıca kayısılı duş jeli ve shea butter..hepsi de çok güzeller.özellikle şampuan ve saç kremi..heralde artık başka şampuan kullanmam.saç kremi de saçlarımı yumuşacık etti.shea butteri ellerimde kullandım.ellerim çok kurudur normalde çok bakımsız görünür.baya bi yumuşattı bakımsız görüntüsü gitti.bir de düzenli kullansam daha güzel olacağına inanıyorum.daha bu kısa vadede görüşlerim..uzun vadede daha işe yarayacaklarına inanıyorum..
Ben de bir tek ben miyim bu kokuyu alan demek fazla hasassım diye düşünmeye başlamıştım, siz de böyle yazınca nette araştırdım biraz shea butter yağı hoş kokusundan dolayı vücüt losyonlarında kokularında da kullanılıyormuş ve rengi yeşilimsi olurmuş ama neden bizimkinin kokusu hoş ve yeşilimsi değil ben mi yanlış bilgilere ulaştım acaba muallakta kaldım doa kozmetığı arayıp sormak lazım belkıde :44:
Evet kokusu var shea butter ın ama ben çok seviyorum çok güzel geliyor bana nedense hatta sırf kokusu burnuma gelsin diye durup durup sürdüğüm de oluyor zevk meselesi işte :)evet shea butter'daki koku beni de rahatsız ediyor ne kadar görmezden gelmeye çalışsam da sürekli burnumda( tabirin çok doğru) bir iç yağ kokusu
Kayısılı duş jeli nasıl kokuyo belene.
Güzelmi, ağırmı nasıl?
Ya kızlar sayfaya gelene kadar sinir oldum. Doa kozmetik ürünleri ile ilgili linklere tıklayınca kadınlar kulübünde bel şekillendirici atlet korse reklamı çıkıyor ya tek tek linkleri denedim geldim sayfaya. Doa ya attığım maillere cevap gelmiyor. Bana darildilar galiba. :-( önceden hemencecik yazarlardi. Neyse kızlar simdi sınava gidiyorum güzel geçer inşallah. Gelince size yaptığım tonikin tarifini yazcam cok cok güzel oldu cok seviyorum onu
evet shea butter'daki koku beni de rahatsız ediyor ne kadar görmezden gelmeye çalışsam da sürekli burnumda( tabirin çok doğru) bir iç yağ kokusu
Ben de bir tek ben miyim bu kokuyu alan demek fazla hasassım diye düşünmeye başlamıştım, siz de böyle yazınca nette araştırdım biraz shea butter yağı hoş kokusundan dolayı vücüt losyonlarında kokularında da kullanılıyormuş ve rengi yeşilimsi olurmuş ama neden bizimkinin kokusu hoş ve yeşilimsi değil ben mi yanlış bilgilere ulaştım acaba muallakta kaldım doa kozmetığı arayıp sormak lazım belkıde :44:
Ben de boyalı ve işlem görmüş saçlar için şampuan ve saç kremini aldım.ayrıca kayısılı duş jeli ve shea butter..hepsi de çok güzeller.özellikle şampuan ve saç kremi..heralde artık başka şampuan kullanmam.saç kremi de saçlarımı yumuşacık etti.shea butteri ellerimde kullandım.ellerim çok kurudur normalde çok bakımsız görünür.baya bi yumuşattı bakımsız görüntüsü gitti.bir de düzenli kullansam daha güzel olacağına inanıyorum.daha bu kısa vadede görüşlerim..uzun vadede daha işe yarayacaklarına inanıyorum..
Evet kokusu var shea butter ın ama ben çok seviyorum çok güzel geliyor bana nedense hatta sırf kokusu burnuma gelsin diye durup durup sürdüğüm de oluyor zevk meselesi işte :)
merhaba,
bende DOA'dan shea butter,Hindistan Cevizi Yağı ve Badem Yağı aldım...badem yağını henüz kullanmadım ama shea butter yağı kokusu için inanın bende sana yağına benzettim ellerime sürdüm ama midem çok kötü oldu...saç bakımı esnasında H.C.Y. ve SHEA yağını eriterek saç bakım yağıma ilave ettim..ekstra bir parlama yumuşama olmadı benim saçlarım çok ama çok kuru ve mattır...ayrıca, defne nu ka diye bir markanın H.C.Y.nı aldım buzdolabı dışında kaldığında sıvı hale dönüşüyor ama doa marka H.C.Y. öyle bir şey olmadı banyo dolabında muhafaza ediyorum kaskatı bir halde duruyor....
şimdi terslik hangisinde sizce acaba?
Solid parfüm kutularındaki olan mı canım? İlk aldığım ufak boyuydu benim, bana da parfüm gibi gelirdi kokusu
Evet kokusu var shea butter ın ama ben çok seviyorum çok güzel geliyor bana nedense hatta sırf kokusu burnuma gelsin diye durup durup sürdüğüm de oluyor zevk meselesi işte :)
merhaba,
bende DOA'dan shea butter,Hindistan Cevizi Yağı ve Badem Yağı aldım...badem yağını henüz kullanmadım ama shea butter yağı kokusu için inanın bende sana yağına benzettim ellerime sürdüm ama midem çok kötü oldu...saç bakımı esnasında H.C.Y. ve SHEA yağını eriterek saç bakım yağıma ilave ettim..ekstra bir parlama yumuşama olmadı benim saçlarım çok ama çok kuru ve mattır...ayrıca, defne nu ka diye bir markanın H.C.Y.nı aldım buzdolabı dışında kaldığında sıvı hale dönüşüyor ama doa marka H.C.Y. öyle bir şey olmadı banyo dolabında muhafaza ediyorum kaskatı bir halde duruyor....
şimdi terslik hangisinde sizce acaba?
çok çok uzun yıllardır en açık sarıya boyayarak pişmaniyeye dönen teyzemin zavallıcık saçlarına keratinli saç maskesini sürüp iki buçuk saat beklettik, duruladıktan sonra boyalı saçlar için şampuan ve saç kremiyle bakımımızı tamamladık ve sonuç mükemmel!!
fotoğraf çekmemden hoşlanmayacağı için görsel olarak ifade edemiyorum ama uçlardaki kırıklar çok çok çok azaldı, bu ürünü yeni çıkarmışlar değil mi ondan böyle hediye göndermişler ne kadarmış dedi ücretlendirmediklerini anlattım şaşırdı üzüldü depolayamacağı için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?