Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana pis demeyin kızlar ama dayanabildiğim kadar dayanıcam şampuanın etkisini tam anlamıyla görmek için
Bugün 3. günüm, hala yıkamadım başımı. Zerre yağlanma yok. Hala yumuşacık..Ancak o ilk 2 gün kü parlaklığı azaldı tabi..
Bakalım kaçıncı günde yağlanacak
Bir de benim kisi normal saçlar için olanıydı.
Ha normalde çok yağlı bir saç tipim yoktur ama, öyle hiç yağlanmayan cinsten de değildir.
Bana pis demeyin kızlar ama dayanabildiğim kadar dayanıcam şampuanın etkisini tam anlamıyla görmek için
Bugün 3. günüm, hala yıkamadım başımı. Zerre yağlanma yok. Hala yumuşacık..Ancak o ilk 2 gün kü parlaklığı azaldı tabi..
Bakalım kaçıncı günde yağlanacak
Bir de benim kisi normal saçlar için olanıydı.
Ha normalde çok yağlı bir saç tipim yoktur ama, öyle hiç yağlanmayan cinsten de değildir.
Ben dedim ama nasıl baş edecekler bununla diye
Bu arada canım ben mesaj yollamayamıyorum, ilgilendim, teşekkür ederim :)
piyasada yok sadece netten. tc kimlik no yazmayabilirsin zorunlu değil.orda açıklaması var zatenarkadaşlar bu ürünler piyasada yokmu sadece netten mi alabiliyoruz tc kimlik no fln istio kayıt olurken:S
Niye pis diyelim ki canım, ben bazen beş günde bir yıkarım. Saçımdan bahsediyorum vücudumu yıkarım tabi, (şimdi bana pis demeyin bakalım)
Vücuda ne yaparsan ona göre tepki veriyor, sülfatlarla tüm yağı alınca yağ bezleri daha çok çalışıyor ya yağlanıyor hemen. Sülfatsız kullanınca daha az yağlanıyor
Normalde saçın banyo yaptıktan sonra kaçıncı gün yağlanıyordu canım?
bilemiyorum artık nasıl baş ederler ne yaparlar ama teyzem hiiiiç sevmez öyle saçına bir şey sürüp beklemeyi zaten o iki buçuk saati bekleyene kadar da aşırı daraldı, etkisini görünce sevindi belki daha uzun beklemeye bile ikna edebilirim
bu arada bir kavanozu iki teyzemin saçına sürdüm saçları omuzlarında ikisininde rahat rahat yetti, diğer teyzemin de yaşından dolayı saçları ince telli boyasız o çok daha uzun süre tuttu ben göremedim ama telefonla arayıp muhteşem oldu saçlarım dedi. ne demek efendim, biliyorum ben o tipleri çünkü
arkadaşlar bu ürünler piyasada yokmu sadece netten mi alabiliyoruz tc kimlik no fln istio kayıt olurken:S
kızlar havale yaparak ödesem ücreti ayrıca havale parası alınıyormu?
bazı bankalar alıyor canım.ben mesela halkbanktan havale yaptım o almıyor ama iş bankası fln alıyormuş sanırım.
Cevabın için teşekkür ederim öğrencilik işte 3.5 tl'nin hesabını yapıyorum artık
Ya kızlar sayfaya gelene kadar sinir oldum. Doa kozmetik ürünleri ile ilgili linklere tıklayınca kadınlar kulübünde bel şekillendirici atlet korse reklamı çıkıyor ya tek tek linkleri denedim geldim sayfaya. Doa ya attığım maillere cevap gelmiyor. Bana darildilar galiba. :-( önceden hemencecik yazarlardi. Neyse kızlar simdi sınava gidiyorum güzel geçer inşallah. Gelince size yaptığım tonikin tarifini yazcam cok cok güzel oldu cok seviyorum onu
Kızlar ben cuma günü sipariş verdim kaç gün mesaj gelmedi sorularıma en son dün yazdılar ki bugün kargonz çıkacak diye. Siparişde arkadaşımin çıldırdi resmen. Zaten kaç gündür zor bekliyor her gün her gün danışmaya soruyor kargo var mi diye. En son salı günü kesin gelir derken meğer salı günü kargo ya daha yeni vermişler. Benim kargo dan yana şansım yok nedense. Kendi kargolarımi beklediğim yetmiyor simdi de oda arkadaşm icin bekliyorum
kızlar saçlarımın yumuşacık parlak olması ve elektriklenmemesi için hangi yağlarla bakım yapmamı önerirsiniz?