• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doa Kozmetik Ürünleri

tüy azaltıcı kremi ben de merak ettim,alanlar netice görürse bilgilendirirler umarım biz de faydalanırız.

bu arada bişi dicem,ben ipli epilasyon aleti gördüm.duyan var mı,nasıl bişi acaba.kaş bıyık için süper olur herhalde :52::52::52:

valla benim cildim çok hassas tüy alımında her yöntem hem canımı yakıyo hemde cildimi helede ipli yöntemler anammmmmm:52: kökten kim kurtulmak istemezki biz kadınların belası diyorum bu kıl tüy muhabbeti:14:çözümü basit aslında parayı bastırıp yaktırmak:40: tabi ücreti maşallah hatrısayılcak kadar var:53: insan gözden çıkaramıyo birden onuda :19:

tüy azaltıcı kremi ben de merak ettim,alanlar netice görürse bilgilendirirler umarım biz de faydalanırız.

bu arada bişi dicem,ben ipli epilasyon aleti gördüm.duyan var mı,nasıl bişi acaba.kaş bıyık için süper olur herhalde :52::52::52:

ben de var king marka
şimdiye kadar aldığım en doğru ürün
iyi ki almışım çok pratik kullanması
hem de yüzümde ağda ciddi tahriş yapıyo
ama bunda en az seviyede

Son düzenleme:
saçlarını sadece suyla yıkayıp havluyla kurut nemli kalsın.ondan sonra maskeyi uygula 2 saat beklet.sülfatsız şampuanla yıka :)

canım maskeyi sürüp gece sarıp sarmalayarak yatanlar var.:9:doğrusuda buymuş nekadar çok beklersek sonuç okadar iyi oluyormuş aman diplere dikkat değdirmiyorz:40: ben sabah uygulayıp gece yatarken yıkıyorum. uzun bekletmek farkettirdi kendini saça iyice işliyo bence

Bende uçlarına sürdüm 2 saat bekletip yıkıcaktım ama madem çok beklemek daha iyi sonuç veriyor bende sabah beklerim:)
Diplerine neden acaba sürülmüyor:44:
Birde ben az sürdüm umarım yinede bi faydası olur :)

canım maskeyi sürüp gece sarıp sarmalayarak yatanlar var.:9:doğrusuda buymuş nekadar çok beklersek sonuç okadar iyi oluyormuş aman diplere dikkat değdirmiyorz:40: ben sabah uygulayıp gece yatarken yıkıyorum. uzun bekletmek farkettirdi kendini saça iyice işliyo bence

ben de öyle yapıyım o zaman :) verdikleri kağıtta 2 saat yazıyor da ondan öyle dedim :1:

ben de var king marka
ama bunda en az seviyede

Sadece yüz için mi kullanılabiliyor ipli epilasyon cıhazı diğer bölgelerde kullanılamıyor mu?

Bu konuyla ilgili bir topik açılmış daha önceden zaten orayı okuyayım en ıyısı burayı baska konuyla meskul etmeyelım, mesajı yazdıktan sonra gordum o nedenle duzeltme geregı duydum.

Son düzenleme:
ben de var king marka
ama bunda en az seviyede

senden duyduğum iyi oldu canım,bu makinenin üzerinde düşünücem.benim gördüğüm de kingti :34::34:

Sadece yüz için mi kullanılabiliyor ipli epilasyon cıhazı diğer bölgelerde kullanılamıyor mu?

Bu konuyla ilgili bir topik açılmış daha önceden zaten orayı okuyayım en ıyısı burayı baska konuyla meskul etmeyelım, mesajı yazdıktan sonra gordum o nedenle duzeltme geregı duydum.

yüz ve kol kol altı alınıyo
ama büyük bölgelerde uygulama uzun sürüyo
tercih etmiyorum o sebeple
sadece yüzümde kullanıyorum

senden duyduğum iyi oldu canım,bu makinenin üzerinde düşünücem.benim gördüğüm de kingti :34::34:

king en iyisiymiş
ihtiyacın varsa al derim:34:

Son düzenleme:
Melissa bilgiler için teşekkürler. Ilıman iklim bitkisiymiş yaa bizimkiler kışın ölecek mi şimdi:2: -20 nin altını görebiliyoruz

yok canım her şartta uygun bir ağaçmış evde yetiştirebiliyormussun üzülme :)

kızlarrr yeni siparişlerim geldii :16:
şimdiye kadar aldıklarım işte bunlar
Eki Görüntüle 418037
şampuan,saç kremi,hint yağı,melisa kremi,fesleğen kremi,shea butter,yasemin solid parfüm,pedesa solid parfüm,tüy azaltıcı krem,keratin maskesi,süt bal sabunu,limon sabunu,kükürt sabunu (sabunları kullandığım için resime koyamadım)
pedesa parfüme BAYILDIM !!! gerçekten mükemmel kokuyor çok hoş değişik bir koku :16:
şampuan ve saç kremini de biraz sonra deniyicem.
shea butterı ellerime sürdüm yumuşacık yaptı :)
melisa kreminin de hafif hoş bir kokusu var henüz sürmedim ama.
fesleğen kremini de sivrisinekli yaz geceleri için aldım :1:

hayırlı olsun güle güle kullan canım yasemin solid parfüm almışşın o nasıl merak ediyorum ben pedesa almıştım çok begendim sende begenmişşin yasemin ile ilgili yorumunu bekliyorum .

Kızlar siz resimleri koyunca bende mi koysm diyorum ama benim siparişler resimlere sığmaz hele su geçen ki indirim de elli liraya nerdeyse herseyden almıştım . Bu arada dün verdikleri kargo bugün geldi cok kargo ya verdiler diye sanırım ptt ile yollamamislar. Arkadaşım sevinçten havalara uçtu. Bugün de babası gelmişti istanbula annesine bir dünya doa ürünü gönderecek onunla . Kızlar dolabımda o cok ünlü markalara ait ne varsa dağıttım. Cok alerjik hassas yara dolu bir cildim var diye kendimi zora sokuyor yine iyi markali ürünler alıyordum artık tövbe hepsi ile ilişkim bitti

canım bende senın gıbıydım dandik vchıy kremleri yüzümde alerji yaptı bıraktım sonra hepsini bıraktım en güzeli su ile temizlik bir de saf yağ ile bakımlar.

gülegüle kullan canım. ben daha önceden almıştım siteye koyarlarsa denemeni tavsiye edrim .ah keşke birde hanımeli yapsalar o zaman tek kokum olurdu heralde :16: benim gibi seven arkadaşlar bence burdan gönderme yapın kayıtsız kalmazlar bence çünkü inanılmaz bir koku ben ona cennet kokusu diyorum kokusunu aldığımda huzur veriyor:16:

hanımelini tek isteyen benim sanıyordum sizinde istemeniz çok güzel ,yazın muhteşem kokusu var,kapımızda vardı rüzgar esince o eşşiz kokusuna herkez hayran kalırdı birde ıhlamurun :)

bencede hanımeli kokusu da istiyoruzzz :12:

şu solid parfümlerin çeşidi artmalı :)

evet hanımeli istiyoruz :))

Evet evet hanımeli kokusu istiyoruz hatta iğde çiçeği kokusu da istiyoruz, hoş ben henüz hiç bir kokuyu deneyemedim ama olsun bütün güzel çiçek kokularından istiyoruz :16:

kızlar nar çiçeği nasıl bilen var mı birde yasemin? mimoza çok güzelmiş buradan bir arkadaş söyledi haberiniz olsun.

valla benim cildim çok hassas tüy alımında her yöntem hem canımı yakıyo hemde cildimi helede ipli yöntemler anammmmmm:52: kökten kim kurtulmak istemezki biz kadınların belası diyorum bu kıl tüy muhabbeti:14:çözümü basit aslında parayı bastırıp yaktırmak:40: tabi ücreti maşallah hatrısayılcak kadar var:53: insan gözden çıkaramıyo birden onuda :19:

canım bir röpörtaj da izlemiştim lazer ile epilasyon sonradan genişleyen cilt gözeneklerine ve deride geri dönüşü olmayan tahribata yol açıyormuş ,tavsiye edilmiyor.

yok canım her şartta uygun bir ağaçmış evde yetiştirebiliyormussun üzülme :)

hayırlı olsun güle güle kullan canım yasemin solid parfüm almışşın o nasıl merak ediyorum ben pedesa almıştım çok begendim sende begenmişşin yasemin ile ilgili yorumunu bekliyorum .

canım bende senın gıbıydım dandik vchıy kremleri yüzümde alerji yaptı bıraktım sonra hepsini bıraktım en güzeli su ile temizlik bir de saf yağ ile bakımlar.

hanımelini tek isteyen benim sanıyordum sizinde istemeniz çok güzel ,yazın muhteşem kokusu var,kapımızda vardı rüzgar esince o eşşiz kokusuna herkez hayran kalırdı birde ıhlamurun :)

evet hanımeli istiyoruz :))

kızlar nar çiçeği nasıl bilen var mı birde yasemin? mimoza çok güzelmiş buradan bir arkadaş söyledi haberiniz olsun.

canım bir röpörtaj da izlemiştim lazer ile epilasyon sonradan genişleyen cilt gözeneklerine ve deride geri dönüşü olmayan tahribata yol açıyormuş ,tavsiye edilmiyor.

canım ya bundan haberim yoktu benim:50:bir kaç arkadaşım kılından tüyünden bu yöntemle kurtuldular şimdilik bi sorun yok tabi inşallahda olmaz maddi manevi sarsıntı yaşarlar valla:53: en son sistem bölge bölge yaktırmışlardı tek kıl kökü değil. işin gerçeği düşünmedim deil hani bende doğrusu araştırmak gerek kaymak gibi olucam derken kabak olmayalım:1::1:sağol canım bilgilendirdiğin için:16:

Ben de sadece bir bölgeyi lazer yaptırıyorum, hastane ortamında diye güvenip başladım, fakat sonradan böyle şeyler çok duymaya başladım. Biraz üzüldüm ama eninde sonunda yaptırmak zorundaydım çünkü kendim başedemedim açıkçası

Melissa ben yasemin solid parfüm kullanıyorum şu anda, kokusunu ben çok beğeniyorum. Ihlamur çiçeğini de beğenmiştim ben

Larissa da aldım ama bunlar kadar beğenmedim (üzerime sürmedim henüz) bundan sonra bitki kokularını tercih edeceğim sanırım.

Bir de bende Misthia diye bir koku var, hepsinden çok onu beğendim. Onu da henüz kullanmadım

melissssa, yasemin parfüm hakkında yorumumu sormuşsun. Yasemini hiç beğenmedim. Çok ağır ve yoğun bir kokusu var hacı yağı gibi kokuyor tavsiye etmiyorum. Ama beğenen arkadaşlar da var zevk meselesi işte :)

Kızlar arkadaşım dün gece argan sabunu ile yıkandı sabah uyandıım andan beri bana sabunu anlatıyor cok cok beğenmis hatta papatyali losyonunu banyo dan sonra kullanmak icin sabırsızlanıyodu ama sabun öyle güzel yaptı ki o duygu gitmesin diye losyonu kullanmadım diyor. Ben daha yeni nesil şampuana başlamadım. Ama arkadaş cok memnun

mrb canım benim maşa ve düzleştirici hiç elimden düşmez bakımdan duştan sonra şaçlarımı yapıp saç şekillendirici krem ,sprey vs kullanmıyorum 2 damla argan yağıyla buklelerimi belirginleştrym düzleştiricininde ardından aynı işlemi yapıyorum zararı minumuma indirdim diyebirim uçuşmuyor saçlarım artık :9: ışıl ışıl oldu:16: kendine geldi yani ben şuan yeni nesil şampuan ve saç kreminide kullanıyorum boyalı ve yıpranmış şaçlar için olanından kremim diplere uygulanından 2-3 yıkamada bile çok farketti 10 numara olmuş:34:

Teşekkür ederim,yeni nesil şampuan ve saç kremi demişsin,bu iki üründe doa'nın mı?

canım ya bundan haberim yoktu benim:50:bir kaç arkadaşım kılından tüyünden bu yöntemle kurtuldular şimdilik bi sorun yok tabi inşallahda olmaz maddi manevi sarsıntı yaşarlar valla:53: en son sistem bölge bölge yaktırmışlardı tek kıl kökü değil. işin gerçeği düşünmedim deil hani bende doğrusu araştırmak gerek kaymak gibi olucam derken kabak olmayalım:1::1:sağol canım bilgilendirdiğin için:16:

canım inan ki bildiğim herşeyi insanlarla paylaşıyorum sırf insanlığa zarar gelmesin diye .

Ben de sadece bir bölgeyi lazer yaptırıyorum, hastane ortamında diye güvenip başladım, fakat sonradan böyle şeyler çok duymaya başladım. Biraz üzüldüm ama eninde sonunda yaptırmak zorundaydım çünkü kendim başedemedim açıkçası

:) canım lazer uygulaması her sektörde başladı ama lazer etkileri ve yan etkileri için uzun süren bir ar ge yada araştırma ,deneme süresi yapılmadı.her ne kadar dalga boyu ve frekansı düşük olduğu söylensede deneme süresi olmadığı için tereddütteyim.

Melissa ben yasemin solid parfüm kullanıyorum şu anda, kokusunu ben çok beğeniyorum. Ihlamur çiçeğini de beğenmiştim ben

Larissa da aldım ama bunlar kadar beğenmedim (üzerime sürmedim henüz) bundan sonra bitki kokularını tercih edeceğim sanırım.

canım çok kararsız kaldım ne yapıcam ben :))) ıhlamuru bende beğendim ama bahçemizde ki ıhlamur gibi kokmuyor :)) düşünüyorumda hazır elimde baz var kendime ıhlamur parfümümü yapsam :))

Bir de bende Misthia diye bir koku var, hepsinden çok onu beğendim. Onu da henüz kullanmadım

misthia benden geçer not almadı maalesef .

melissssa, yasemin parfüm hakkında yorumumu sormuşsun. Yasemini hiç beğenmedim. Çok ağır ve yoğun bir kokusu var hacı yağı gibi kokuyor tavsiye etmiyorum. Ama beğenen arkadaşlar da var zevk meselesi işte :)

bende HAFİF kokulardan hoşlanan biri olarak yorumunu dikkate alıcam tsş. ederim .Canım.

Back