kızlarrr yeni siparişlerim geldii
şimdiye kadar aldıklarım işte bunlar
Eki Görüntüle 418037
şampuan,saç kremi,hint yağı,melisa kremi,fesleğen kremi,shea butter,yasemin solid parfüm,pedesa solid parfüm,tüy azaltıcı krem,keratin maskesi,süt bal sabunu,limon sabunu,kükürt sabunu (sabunları kullandığım için resime koyamadım)
pedesa parfüme BAYILDIM !!! gerçekten mükemmel kokuyor çok hoş değişik bir koku
şampuan ve saç kremini de biraz sonra deniyicem.
shea butterı ellerime sürdüm yumuşacık yaptı :)
melisa kreminin de hafif hoş bir kokusu var henüz sürmedim ama.
fesleğen kremini de sivrisinekli yaz geceleri için aldım
ben sadece pedesayı gördüm sitede başka yoktu onu aldım ama çoookkk güzel artık kokum budurpedesaya bende bayıldım harika bi kokuben birde mersin çiçeğinden almıştım oda çok güzel kokuyor hafif ve şekerimsi bir kokusu var
ben sadece pedesayı gördüm sitede başka yoktu onu aldım ama çoookkk güzel artık kokum budur
tüy azaltıcı kremi ben de merak ettim,alanlar netice görürse bilgilendirirler umarım biz de faydalanırız.
bu arada bişi dicem,ben ipli epilasyon aleti gördüm.duyan var mı,nasıl bişi acaba.kaş bıyık için süper olur herhalde
bencede hanımeli kokusu da istiyoruzzzgülegüle kullan canım. ben daha önceden almıştım siteye koyarlarsa denemeni tavsiye edrim .ah keşke birde hanımeli yapsalar o zaman tek kokum olurdu heraldebenim gibi seven arkadaşlar bence burdan gönderme yapın kayıtsız kalmazlar bence çünkü inanılmaz bir koku ben ona cennet kokusu diyorum kokusunu aldığımda huzur veriyor
Merhaba arkadaşlar,saçınıza sürdüğünüz hindistan ceviz yağı yada shea butter yağını kullandıktan sonra saçlarına fön çeken yada saç düzleştirici kullanan var mı?
Benim saçlarımda kuru bir yapıya sahip ve genellikle saçlarımı düzleştiririm sıklıkla.Bu yağları kullandıktan sonra acaba saç düzleştirmek zarar verir mi ?Doa nın bu kaliteli yağlarını alıp denemek istiyorum ,fikirlerinize ihtiyacım var.
Doa ürünleri benide sizler gibi cezbetti,samimiyetlerine inanıyorum,böyle dürüst,insan sağlığını önemseyen üreticilerin artmasını temenni ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?