Doa Kozmetik Ürünleri

Kızlar kekik sabununu duş jeli yerine banyo sırasında kullandınız mı bilmiyorum, tavsiye ederim. Çok rahatlatıcı ve temiz bir his bırakıyor, ben çok beğendim

Merhaba arkadaşlar,saçınıza sürdüğünüz hindistan ceviz yağı yada shea butter yağını kullandıktan sonra saçlarına fön çeken yada saç düzleştirici kullanan var mı?
Benim saçlarımda kuru bir yapıya sahip ve genellikle saçlarımı düzleştiririm sıklıkla.Bu yağları kullandıktan sonra acaba saç düzleştirmek zarar verir mi ?Doa nın bu kaliteli yağlarını alıp denemek istiyorum ,fikirlerinize ihtiyacım var.
Doa ürünleri benide sizler gibi cezbetti,samimiyetlerine inanıyorum,böyle dürüst,insan sağlığını önemseyen üreticilerin artmasını temenni ediyorum.

kızlarrr yeni siparişlerim geldii
şimdiye kadar aldıklarım işte bunlar

şampuan,saç kremi,hint yağı,melisa kremi,fesleğen kremi,shea butter,yasemin solid parfüm,pedesa solid parfüm,tüy azaltıcı krem,keratin maskesi,süt bal sabunu,limon sabunu,kükürt sabunu (sabunları kullandığım için resime koyamadım)
pedesa parfüme BAYILDIM !!! gerçekten mükemmel kokuyor çok hoş değişik bir koku
şampuan ve saç kremini de biraz sonra deniyicem.
shea butterı ellerime sürdüm yumuşacık yaptı :)
melisa kreminin de hafif hoş bir kokusu var henüz sürmedim ama.
fesleğen kremini de sivrisinekli yaz geceleri için aldım

Kızlar siz resimleri koyunca bende mi koysm diyorum ama benim siparişler resimlere sığmaz hele su geçen ki indirim de elli liraya nerdeyse herseyden almıştım . Bu arada dün verdikleri kargo bugün geldi cok kargo ya verdiler diye sanırım ptt ile yollamamislar. Arkadaşım sevinçten havalara uçtu. Bugün de babası gelmişti istanbula annesine bir dünya doa ürünü gönderecek onunla . Kızlar dolabımda o cok ünlü markalara ait ne varsa dağıttım. Cok alerjik hassas yara dolu bir cildim var diye kendimi zora sokuyor yine iyi markali ürünler alıyordum artık tövbe hepsi ile ilişkim bitti

Benimkiler de kargoya verilmiş :))
Daha önceden aldığımız Lagina solid parfüm var bende de o da hoş kokuyor,eşimde de Aspendos var.hala varsa erkek arkadaşınıza alabilirsiniz

kesinlikle cok iyi vede cok durust bir firma 6 aydir urunlerini kullaniyorum hic bir sorun yasamadim sac dokulmem sampuani ilk kullanmamda kesilmisti ,ticari dusunceleri olsa zaten o fiyatlara satmazlar ve o kadar hediye gondermezler diye dusunuyorum.
tesekkurler ozcan bey tesekkurler doa:))

Herkes memnun kalmış.Benimde shea butter,argan,hint,hindistan cevizi yağı siparişi vermem gerek hemde hemennn

Ürünlerini güle güke kullan merilyn, benim şampuanlarım da kargoya verilmiş bugun cumaya gelirler sanırım.
Tüy azaltıcı kremlerin etkisini merak ediyorum tabi bu sonucu almak uzun süreceğinden henüz kımseden yorum yok sanırım.

tüy azaltıcı kremi ben de merak ettim,alanlar netice görürse bilgilendirirler umarım biz de faydalanırız.

bu arada bişi dicem,ben ipli epilasyon aleti gördüm.duyan var mı,nasıl bişi acaba.kaş bıyık için süper olur herhalde

Benimde 2. siparişlerim kargoya verilmiş.
Melisa kremi ayak bakım seti ve pedesa parfüm aldım.
Teslim tarihi 18 diyor inşallah gecikmez...
Merakla bekliyorum.

tüy azaltıcı krem için vakit gerekli kızlar.daha yeni başladım kullandıkça yazarım sonucu

pedesaya bende bayıldım harika bi koku ben birde mersin çiçeğinden almıştım oda çok güzel kokuyor hafif ve şekerimsi bir kokusu var

pedesaya bende bayıldım harika bi koku ben birde mersin çiçeğinden almıştım oda çok güzel kokuyor hafif ve şekerimsi bir kokusu var
ben sadece pedesayı gördüm sitede başka yoktu onu aldım ama çoookkk güzel artık kokum budur

ben sadece pedesayı gördüm sitede başka yoktu onu aldım ama çoookkk güzel artık kokum budur

gülegüle kullan canım. ben daha önceden almıştım siteye koyarlarsa denemeni tavsiye edrim .ah keşke birde hanımeli yapsalar o zaman tek kokum olurdu heralde benim gibi seven arkadaşlar bence burdan gönderme yapın kayıtsız kalmazlar bence çünkü inanılmaz bir koku ben ona cennet kokusu diyorum kokusunu aldığımda huzur veriyor

Şimdi de ipli epılasyon cıhazı mı cıkmıs sizin mesajınızdan sonra baktım netten evet çıkmış
İlk kez duydum acaba kullananlar memnun mudur ben de merak ettim şimdi. Bir de şu kıla tüye kökten çözüm olan bir şeyler bulunsaya ama gerçek bir çözüm

bencede hanımeli kokusu da istiyoruzzz

şu solid parfümlerin çeşidi artmalı :)

Evet evet hanımeli kokusu istiyoruz hatta iğde çiçeği kokusu da istiyoruz, hoş ben henüz hiç bir kokuyu deneyemedim ama olsun bütün güzel çiçek kokularından istiyoruz

mrb canım benim maşa ve düzleştirici hiç elimden düşmez bakımdan duştan sonra şaçlarımı yapıp saç şekillendirici krem ,sprey vs kullanmıyorum 2 damla argan yağıyla buklelerimi belirginleştrym düzleştiricininde ardından aynı işlemi yapıyorum zararı minumuma indirdim diyebirim uçuşmuyor saçlarım artık ışıl ışıl oldu kendine geldi yani ben şuan yeni nesil şampuan ve saç kreminide kullanıyorum boyalı ve yıpranmış şaçlar için olanından kremim diplere uygulanından 2-3 yıkamada bile çok farketti 10 numara olmuş

kızlar keratinli bakım maskesini nemli saça mı kuru saça mı yapıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…