evet shea butter'daki koku beni de rahatsız ediyor ne kadar görmezden gelmeye çalışsam da sürekli burnumda( tabirin çok doğru) bir iç yağ kokusu
Bugun bakım şampuanı, bakım kremi ve katı parfümü sipariş verdim, gelsin bakalım artık kokusunu çok kadınsı bulursam ben de çok kadınsı birilerine hediye ederim onu napalım
Yasemin kreminin kokusunu ve kendini beğendim çok hoş bir kokusu var fesleğen kreminin açıklamasında sinek ve sivrisineklerden uzak tutar diyor hani fesleğenin kokusuna gelmez ya sinekler önceden açıklamalarını okumamıştım siteden bugün gördüm hazır yaz da geldi yasemin alırdım sivrisinekler de gelmezdi neyse onu da sonra alırız artık yaz uzun. Fesleğen kremini kullanan arkadaşlar o da aynı fesleğen gibi mi kokuyor güzel mi fikir verirlerse sevinirim.
Shea butter'de hafif bir koku var sanki iç yağı gibi sevmedim pek kokusunu neyse ki çok hafif bir koku. Size de öyle gelmıyor mu yoksa sadece ben mı aldım bu kokuyu kızlar?
Şimdi şampuanları merak ediyorum çünkü saçlarımın gerçekten bakıma çok ihtiyaci var ve devamlı kullanacagım memnun kalacagım şampuana, saçlarım resmen şampuanını arıyor