• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doa Kozmetik Ürünleri

Canım zevkler kişiseldir ,bende yorumlarda ıhlamuru begenmediklerini okudum ama ben bayıldım ,ve pedesa gerçekten çok değişik bir koku benim çok hoşuma gitti,sakura cherry ,de öyle,mimozayıda bir arkadaş çok övmüş ve larisa ...

bence şampuanı mutlaka denemelisin ,şiparişinde şampuan var sanıyordum .
ürünlerin hayırlı olsun güle güle kullan canım.hayrını gör.

Kızlar bu solid parfümü nasıl kullanıyorsunuz benim uçup gidiyor sanki koku parmağımı belirli noktalara dokundurarak uyguluyorum yoksa krem gibi sürmek mi gerekiyor?

Kızlaaarrr azönce verdiğim siparişlerim:

Pedesa solid parfüm
Yosun sabunu
Kil sabunu
Sülfatsız Şampuan
Saç uzamasına yardımcı saç bakım şampuanı

Gelsinler bakalım :D

$DSC_1028.JPG

Kızlar siparişlerim geldi....
İlk defa sipariş verdiğim için bu ürünler hakkında yorum yapamayacağım fakat sizlerden yorum bekliyorum...
Bunların içinde memnun kaldığınız nelerdir...
Tarak, keratinli saç maskesi ve erguvan tohumları hediye..

Tarak çok güzel, elektriklenme yapmıyor. Saç tipin nasıl bilmiyorum ama benimki dalgalı ve elektriklenme sorunum vardı artık plastik tarağımı kullanamıyorum o geldikten sonra, bir köşede duruyor.

Keratinli maske de çok güzel, ben kullanırken abarttım galiba sadece iki kullanımlık yetti. Sonraki siparişimde yenisini yollamışlar sağolsun. Önceden dfn garlı ve gliss yoğun bakım maskelerini kullanmıştım, onlarla kıyaslamıyorum bile doa nınki çok güzel, kokusu da daha güzel.

Sabunlarından tam olarak aynılarını kullanamadım, daha doğrusu aldım ama aileme ve arkadaşlarıma verdim onlar severek kullanıyor

Erguvan tohumlarını dikecek yerim yoktu, ama öğrencilerimin var. Onlara verdim ilgileniyorlar ev ziyareti yaparken görürüm artık

ben de bunların içinden keratin maskesini kullandım sadece.saçlarımı yumuşacık yaptı çok beğendim

Kızlar bu solid parfümü nasıl kullanıyorsunuz benim uçup gidiyor sanki koku parmağımı belirli noktalara dokundurarak uyguluyorum yoksa krem gibi sürmek mi gerekiyor?

Canım sorunu farketmemişim kusuruma bakma. Ben az miktarda krem gibi sürüyorum öğlen giderken. Akşam geldiğimde hala yasemin kokuyor oluyorum hemen uçup gitmiyor koku

Merhaba keratinli bakım kremi yapısı itibari ile yogun ,sizin saçınızın durumu nasıl bilemiyorum ama bir defada bitecek bir ürün değil,saç maskeleri genelde haftada bir yapılıyor ,saçınız uzunmu ,kısamı duruma göre 4 yada 5 defa yeter .

teşekür ederim verdiğin cvp için .saçım kısa yani haftada bir kutu bitene kadar kullansam zararı olmaz

ben krem gibi sürürüyorum,mesela bileğime :)

Canım sorunu farketmemişim kusuruma bakma. Ben az miktarda krem gibi sürüyorum öğlen giderken. Akşam geldiğimde hala yasemin kokuyor oluyorum hemen uçup gitmiyor koku

Bende ufak dokunuş dokunuş yapıyordum ondan uçuyordu sanırım :)
Yaseminle japon kirazı muhteşem bence, ama en yakın zamanda yeni çıkanıda almayı düşünüyorum bakalım. Uçucu gelmişti ama demekki yanlış kullanmışım :)

Canım zevkler kişiseldir ,bende yorumlarda ıhlamuru begenmediklerini okudum ama ben bayıldım ,ve pedesa gerçekten çok değişik bir koku benim çok hoşuma gitti,sakura cherry ,de öyle,mimozayıda bir arkadaş çok övmüş ve larisa ...

bence şampuanı mutlaka denemelisin ,şiparişinde şampuan var sanıyordum .
ürünlerin hayırlı olsun güle güle kullan canım.hayrını gör.

Bugun bakım şampuanı, bakım kremi ve katı parfümü sipariş verdim, gelsin bakalım artık kokusunu çok kadınsı bulursam ben de çok kadınsı birilerine hediye ederim onu napalım :1:

Yasemin kreminin kokusunu ve kendini beğendim çok hoş bir kokusu var fesleğen kreminin açıklamasında sinek ve sivrisineklerden uzak tutar diyor hani fesleğenin kokusuna gelmez ya sinekler önceden açıklamalarını okumamıştım siteden bugün gördüm hazır yaz da geldi yasemin alırdım sivrisinekler de gelmezdi :9: neyse onu da sonra alırız artık yaz uzun. Fesleğen kremini kullanan arkadaşlar o da aynı fesleğen gibi mi kokuyor güzel mi fikir verirlerse sevinirim.

Shea butter'de hafif bir koku var sanki iç yağı gibi sevmedim pek kokusunu neyse ki çok hafif bir koku. Size de öyle gelmıyor mu yoksa sadece ben mı aldım bu kokuyu kızlar?

Şimdi şampuanları merak ediyorum çünkü saçlarımın gerçekten bakıma çok ihtiyaci var ve devamlı kullanacagım memnun kalacagım şampuana, saçlarım resmen şampuanını arıyor :37:

Son düzenleme:

Canım ben az miktar sürüyorum iki bilegimle ovuşturuyorum yetiyor ,elimi yıkadıgımda bile kokusu kalıyor :))

Kızlaaarrr azönce verdiğim siparişlerim:

Pedesa solid parfüm
Yosun sabunu
Kil sabunu
Sülfatsız Şampuan
Saç uzamasına yardımcı saç bakım şampuanı
Gelsinler bakalım :D

hayırlı olsun güle güle kullan .saç uzamasına yardımcı saç bakım şampuanı hangi çeşiti ?

Eki Görüntüle 415687

Kızlar siparişlerim geldi....
İlk defa sipariş verdiğim için bu ürünler hakkında yorum yapamayacağım fakat sizlerden yorum bekliyorum...
Bunların içinde memnun kaldığınız nelerdir...
Tarak, keratinli saç maskesi ve erguvan tohumları hediye..

hayırlı olsun hepsi çok güzel biz hepsinden çok memnunuz şimdi sen kullan senin memnuniyetinide duyalım,bu arada tarağına bayıldım çok güzelmiş.

Bugun bakım şampuanı, bakım kremi ve katı parfümü sipariş verdim, gelsin bakalım artık kokusunu çok kadınsı bulursam ben de çok kadınsı birilerine hediye ederim onu napalım :1:

Yasemin kreminin kokusunu ve kendini beğendim çok hoş bir kokusu var fesleğen kreminin açıklamasında sinek ve sivrisineklerden uzak tutar diyor hani fesleğenin kokusuna gelmez ya sinekler önceden açıklamalarını okumamıştım siteden bugün gördüm hazır yaz da geldi yasemin alırdım sivrisinekler de gelmezdi :9: neyse onu da sonra alırız artık yaz uzun. Fesleğen kremini kullanan arkadaşlar o da aynı fesleğen gibi mi kokuyor güzel mi fikir verirlerse sevinirim.

Shea butter'de hafif bir koku var sanki iç yağı gibi sevmedim pek kokusunu neyse ki çok hafif bir koku. Size de öyle gelmıyor mu yoksa sadece ben mı aldım bu kokuyu kızlar?

Şimdi şampuanları merak ediyorum çünkü saçlarımın gerçekten bakıma çok ihtiyaci var ve devamlı kullanacagım memnun kalacagım şampuana, saçlarım resmen şampuanını arıyor :37:

hayırlı olsun melek pedesa yı umarım çok beğenirsin keza ben bayıldım,tam bir dişi kokusu bence :)) yaseminli krem derken sanırım melisa kremini kastettin çün ki yaseminli katı parfüm var krem yok ,bildiğim kadarıyla .feslegen kremi yazın haşerat için kullanışlı bir ürün.shea butter bana kokusuz geldi ,ama iç yagı yok içinde emin olabilirsin ECOSERT sertifikalı %100 saf bir ürün canım.ve şampuan harika ben dökülme için olanını kullandım ama bidahakine işlem görmüş saçlar için olanını tercih edicem ,içinde %1 jojoba ve bal var.
bende şampuan arayışı ile buldum bu firmayı :)) ama bütün ürünleri işime yaradı zaten kullandıgım ürünler,ayrıca solar ürünlerde yoldaymış çok sevindim ,keşke hanımeli kokusununda solid(katı)parfümünü çıkarsalar ,muhteşem bir kokusu var.gülegüle kullan gelen ve gelecek ürünlerini.

Teşekkür ederim...
İlk yorumlarımı yapayım :)
Az önce duştan çıktım. Şampuanımın kokusu çok hoş elmayı andırdı bana. ama sürdükten sonra saçlarım kokmuyor o ayrı ama zaten kokmasi çokta önemli değil temiz olsun yağlanmayı geciktirsin önemli olan benim için o :) ayrıca diğer sampuanlar gibi çok köpürmüyor ama içindekileri diğeriyle kıyaslarsak bu gayet normal. saç kremimi kullanmadım ve ona rağmen dolaşmadan açıldı saçlarım rahat taradım.Bu ilk kullanışımdı bu yüzden tam bi yorum yapamıyorum ilerleyen günlerde daha iyi yorum yapabilirim:)

Yosun sabunu, bacaklarımı yumuşacık yaptı bacaklarıma dokunmaya doyamadım :)))
Aleo vera sabunu, yüzümde bi hahiflik hissettim gerilme yok yanma yok gayet iyi yani etkisini ilerleyen günlerde görücem...
kullandıkça yorumlarımı eksik etmicem.

Teşekkür ederim...
Az önce duştan çıktım. Şampuanımın kokusu çok hoş elmayı andırdı bana. ama sürdükten sonra saçlarım kokmuyor o ayrı ama zaten kokmasi çokta önemli değil temiz olsun yağlanmayı geciktirsin önemli olan benim için o :) ayrıca diğer sampuanlar gibi çok köpürmüyor ama içindekileri diğeriyle kıyaslarsak bu gayet normal. saç kremimi kullanmadım ve ona rağmen dolaşmadan açıldı saçlarım rahat taradım.Bu ilk kullanışımdı bu yüzden tam bi yorum yapamıyorum ilerleyen günlerde daha iyi yorum yapabilirim:)

Yosun sabunu, bacaklarımı yumuşacık yaptı bacaklarıma dokunmaya doyamadım :)))
Aleo vera sabunu, yüzümde bi hahiflik hissettim gerilme yok yanma yok gayet iyi yani etkisini ilerleyen günlerde görücem...
kullandıkça yorumlarımı eksik etmicem.

sanırım yaglı saçlar için olanını kullandın çay ağacı özlüydü yanlış hatırlamıyorsam ,kokmaması iyi çün ki parfümün fazlası ve köpürmesi için şampuana katılan madde sls ve türevleri çok zararlı her bünyede olmasada deride alerjiye sebebiyet verebilir,ben de ilk kullanımda çok memnun kalmıştım dökülen saçlar için olanından .

Melisaaacım yeşil çay yazıyor şampuanın üstünde yağlı saçlar için tek istediğim saçımın yağlanmasını 1 gün dahi olsa geciktirmesi :)
her allahın günü duş alıyorum duş almak sorun değil her an mis gibi temiz oluyorsun ne güzel ama saçlarımın her gün yağlanması hatta akşamına yağlanması beni deli ediyor...

dayanamadım valla bende şampuan ve saç kremi istedim bugün yeni olanlardan :) aslında birsürü şey alasım var ama öğrenci olunca insan ahh ahh bütün dolabım doa ürünleriyle dolu olsaydı nolurduu :) ama yavas yavaş doldurcam . şu salyangoz kremi de bi çıksa çok mutlu olcam valla yeni çıkan parfümü merak ettim ama biz yasemini pek beğenmedik ben yasemin kokusa bayılan biri olsamda ağır gelmişti ama japon kirazı ve larisa misss misss :)) şampuanım gelsin yorumlarımı yapıcam kızlar ama aranızda salyangoz kremimavi anemon kremi alan yok mu :))

Kızlarr süpersiniz, her kullanan yorum yapıyor, harika..

Canım shea butter bir koku değil bir yağdır zaten. Yani kokusuz. Ufaklarında hafif bir koku olabiliyor bazen.

Teşekkür ederim...
Az önce duştan çıktım. Şampuanımın kokusu çok hoş elmayı andırdı bana. ama sürdükten sonra saçlarım kokmuyor o ayrı ama zaten kokmasi çokta önemli değil temiz olsun yağlanmayı geciktirsin önemli olan benim için o :) ayrıca diğer sampuanlar gibi çok köpürmüyor

Canım diğer şampuanlar derken market şampuanlarıyla kıyasladın sanırım.
Ve anladığım kadarıyla ilk sülfatsız şampuan kullanışın?
Sülfatsız şampuan kullananlar olarak, biz yeni nesil şampuanın köpürmesine delirdik mesela:9:
Normalde tuzsuz ve sülfatsız şampuanlar hiç köpürmez.

Hadi hayrını görün güzel ürünlerinizin kızlar :)

Kızlarr süpersiniz, her kullanan yorum yapıyor, harika..

Canım shea butter bir koku değil bir yağdır zaten. Yani kokusuz. Ufaklarında hafif bir koku olabiliyor bazen.

Canım diğer şampuanlar derken market şampuanlarıyla kıyasladın sanırım.
Ve anladığım kadarıyla ilk sülfatsız şampuan kullanışın?
Sülfatsız şampuan kullananlar olarak, biz yeni nesil şampuanın köpürmesine delirdik mesela:9:
Normalde tuzsuz ve sülfatsız şampuanlar hiç köpürmez.

Hadi hayrını görün güzel ürünlerinizin kızlar :)

Evet canım market şampuanları ile kıyasladım:)
İlk sülfatsız şampuanım inşallah memnun kalırım :)

Günaydın, evet yanlış yazmışım yasemin diye melisa kremini kastetmiştim melissssssa düzelttiğin için teşekkürler.

DiReN81 shea butter'in koku olmadığını biliyorum da bana hafif bir koku geldi ve o kokuyu sevmedim onu belirttim zaten önemlı olan işlevi dünden beri elıme yuzume ayagıma suruyorum yumusak yumusak olsun cildim henuz yorum yapmak ıcın erken ama şuana kadar aldığım sonuctan memnunum sabah yuzume dokundum yumasacıktı. Argan yağı kullanıyordum yüzüme bir aydır şimdi de shea buttere başladım bakalım benim için nemlendirici özelliği olması önemli nemlendiricilere o kadar para veriyoruz yağlardan aldığımız sonucun yarısını bile alamıyoruz.

Kullanmaya baslayan herkesin yorum yapması gerçekten çok guzel, yorum yapan cevap veren herkese tesekurler, harikasınız.

Son düzenleme:
Ya kızlar sayfaya gelene kadar sinir oldum. Doa kozmetik ürünleri ile ilgili linklere tıklayınca kadınlar kulübünde bel şekillendirici atlet korse reklamı çıkıyor ya tek tek linkleri denedim geldim sayfaya. Doa ya attığım maillere cevap gelmiyor. Bana darildilar galiba. :-( önceden hemencecik yazarlardi. Neyse kızlar simdi sınava gidiyorum güzel geçer inşallah. Gelince size yaptığım tonikin tarifini yazcam cok cok güzel oldu cok seviyorum onu

Back