Canım zevkler kişiseldir ,bende yorumlarda ıhlamuru begenmediklerini okudum ama ben bayıldım ,ve pedesa gerçekten çok değişik bir koku benim çok hoşuma gitti,sakura cherry ,de öyle,mimozayıda bir arkadaş çok övmüş ve larisa ...
bence şampuanı mutlaka denemelisin ,şiparişinde şampuan var sanıyordum .
ürünlerin hayırlı olsun güle güle kullan canım.hayrını gör.
Kızlar bu solid parfümü nasıl kullanıyorsunuz benim uçup gidiyor sanki koku parmağımı belirli noktalara dokundurarak uyguluyorum yoksa krem gibi sürmek mi gerekiyor?
Kızlar bu solid parfümü nasıl kullanıyorsunuz benim uçup gidiyor sanki koku parmağımı belirli noktalara dokundurarak uyguluyorum yoksa krem gibi sürmek mi gerekiyor?
Merhaba keratinli bakım kremi yapısı itibari ile yogun ,sizin saçınızın durumu nasıl bilemiyorum ama bir defada bitecek bir ürün değil,saç maskeleri genelde haftada bir yapılıyor ,saçınız uzunmu ,kısamı duruma göre 4 yada 5 defa yeter .
ben krem gibi sürürüyorum,mesela bileğime :)
Canım sorunu farketmemişim kusuruma bakma. Ben az miktarda krem gibi sürüyorum öğlen giderken. Akşam geldiğimde hala yasemin kokuyor oluyorum hemen uçup gitmiyor koku
Canım zevkler kişiseldir ,bende yorumlarda ıhlamuru begenmediklerini okudum ama ben bayıldım ,ve pedesa gerçekten çok değişik bir koku benim çok hoşuma gitti,sakura cherry ,de öyle,mimozayıda bir arkadaş çok övmüş ve larisa ...
bence şampuanı mutlaka denemelisin ,şiparişinde şampuan var sanıyordum .
ürünlerin hayırlı olsun güle güle kullan canım.hayrını gör.
Kızlaaarrr azönce verdiğim siparişlerim:
Pedesa solid parfüm
Yosun sabunu
Kil sabunu
Sülfatsız Şampuan
Saç uzamasına yardımcı saç bakım şampuanı
Gelsinler bakalım
Eki Görüntüle 415687
Kızlar siparişlerim geldi....
İlk defa sipariş verdiğim için bu ürünler hakkında yorum yapamayacağım fakat sizlerden yorum bekliyorum...
Bunların içinde memnun kaldığınız nelerdir...
Tarak, keratinli saç maskesi ve erguvan tohumları hediye..
Bugun bakım şampuanı, bakım kremi ve katı parfümü sipariş verdim, gelsin bakalım artık kokusunu çok kadınsı bulursam ben de çok kadınsı birilerine hediye ederim onu napalım
Yasemin kreminin kokusunu ve kendini beğendim çok hoş bir kokusu var fesleğen kreminin açıklamasında sinek ve sivrisineklerden uzak tutar diyor hani fesleğenin kokusuna gelmez ya sinekler önceden açıklamalarını okumamıştım siteden bugün gördüm hazır yaz da geldi yasemin alırdım sivrisinekler de gelmezdineyse onu da sonra alırız artık yaz uzun. Fesleğen kremini kullanan arkadaşlar o da aynı fesleğen gibi mi kokuyor güzel mi fikir verirlerse sevinirim.
Shea butter'de hafif bir koku var sanki iç yağı gibi sevmedim pek kokusunu neyse ki çok hafif bir koku. Size de öyle gelmıyor mu yoksa sadece ben mı aldım bu kokuyu kızlar?
Şimdi şampuanları merak ediyorum çünkü saçlarımın gerçekten bakıma çok ihtiyaci var ve devamlı kullanacagım memnun kalacagım şampuana, saçlarım resmen şampuanını arıyor
Teşekkür ederim...
İlk yorumlarımı yapayım :)
Az önce duştan çıktım. Şampuanımın kokusu çok hoş elmayı andırdı bana. ama sürdükten sonra saçlarım kokmuyor o ayrı ama zaten kokmasi çokta önemli değil temiz olsun yağlanmayı geciktirsin önemli olan benim için o :) ayrıca diğer sampuanlar gibi çok köpürmüyor ama içindekileri diğeriyle kıyaslarsak bu gayet normal. saç kremimi kullanmadım ve ona rağmen dolaşmadan açıldı saçlarım rahat taradım.Bu ilk kullanışımdı bu yüzden tam bi yorum yapamıyorum ilerleyen günlerde daha iyi yorum yapabilirim:)
Yosun sabunu, bacaklarımı yumuşacık yaptı bacaklarıma dokunmaya doyamadım :)))
Aleo vera sabunu, yüzümde bi hahiflik hissettim gerilme yok yanma yok gayet iyi yani etkisini ilerleyen günlerde görücem...
kullandıkça yorumlarımı eksik etmicem.
Shea butter'de hafif bir koku var sanki iç yağı gibi sevmedim pek kokusunu neyse ki çok hafif bir koku. Size de öyle gelmıyor mu yoksa sadece ben mı aldım bu kokuyu kızlar?
Teşekkür ederim...
İlk yorumlarımı yapayım :)
Az önce duştan çıktım. Şampuanımın kokusu çok hoş elmayı andırdı bana. ama sürdükten sonra saçlarım kokmuyor o ayrı ama zaten kokmasi çokta önemli değil temiz olsun yağlanmayı geciktirsin önemli olan benim için o :) ayrıca diğer sampuanlar gibi çok köpürmüyor
Kızlarr süpersiniz, her kullanan yorum yapıyor, harika..
Canım shea butter bir koku değil bir yağdır zaten. Yani kokusuz. Ufaklarında hafif bir koku olabiliyor bazen.
Canım diğer şampuanlar derken market şampuanlarıyla kıyasladın sanırım.
Ve anladığım kadarıyla ilk sülfatsız şampuan kullanışın?
Sülfatsız şampuan kullananlar olarak, biz yeni nesil şampuanın köpürmesine delirdik mesela
Normalde tuzsuz ve sülfatsız şampuanlar hiç köpürmez.
Hadi hayrını görün güzel ürünlerinizin kızlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?